Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
Τί παιχνίδια ?Καλησπέρα αγόρια μου!! Σήμερα ο καιρός είναι ότι πρέπει για αγκαλιές και παιχνίδια ;)
Τί παιχνίδια ?Καλησπέρα αγόρια μου!! Σήμερα ο καιρός είναι ότι πρέπει για αγκαλιές και παιχνίδια ;)
Όσο πάει καλυτερεύει ! Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον γλυκέ μου !!Μαζί σου κάθε ημέρα είναι για παιχνίδια...το ποδαράκι σου είναι καλύτερα;
Πολλά και διαφορά και λιγο πονηρά ;)Τί παιχνίδια ?
Και ακόμα χειρότερα !Δηλαδή με αυτό το χάλι έρχεται στο ραντεβού?
Μου αρέσει η προσαρμογή σου... πάντως καιρού....στα χρώματα της ημέρας…
Εννοείται!!Μου αρέσει η προσαρμογή σου... πάντως καιρού....
Σχεδον ρακένδυτηΚαι ακόμα χειρότερα !
Μόνο ??? Στο τελευταίο ραντεβού μας όλη την ώρα γυμνή ήσουν. Ούτε βρακί δεν φορούσες ...Σχεδον ρακένδυτη
Χαχα πες το ψεματαΜόνο ??? Στο τελευταίο ραντεβού μας όλη την ώρα γυμνή ήσουν. Ούτε βρακί δεν φορούσες ...
Καλά κάτσε να σου έρθει πρώτα και ας έρθει γυμνήΔηλαδή με αυτό το χάλι έρχεται στο ραντεβού?
HahahaΚαλά κάτσε να σου έρθει πρώτα και ας έρθει γυμνή
Ακόμα χειρότερα. Σαγιονάρες με αθλητική κάλτσα...Σαγιονάρες;
Σε νοσοκομειο έρχεσαι ;Καλημερούδια!!!
Ιατρικο Αθηνων...21 00Και σήμερα ως αργά κοντά σας
Καλησπέρα κύκνειο άσμα εσυ δεν είσαι για εδώ μέσα εσυ είσαι για την εκκλησία κατ ευθείανΚαλησπέρα αγόρια μου!! Σήμερα ο καιρός είναι ότι πρέπει για αγκαλιές και παιχνίδια ;)
Ψάχνεις νύφη τύπε ?Καλησπέρα κύκνειο άσμα εσυ δεν είσαι για εδώ μέσα εσυ είσαι για την εκκλησία κατ ευθείαν
Hah και για τους ασθενείς και για τους οδοιπορους κάτι θα κάνουμεΣε νοσοκομειο έρχεσαι ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ιατρικο Αθηνων...21 00
Με την ανάλογη ενδυμασία φαντάζομαι...Hah και για τους ασθενείς και για τους οδοιπορους κάτι θα κάνουμε
Ναι θες να την κανείςΨάχνεις νύφη τύπε ?