lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Πολύ ωραία φώτο @Ariadnaki... κάτι τέτοιες θέλει ο @geroksouras για να πειστεί να σε συναντήσει
Είναι σαν την coca cola. Πάνε με όλαΚοίταξε τα μουνοζουμα έχουν γλυκόξινη γεύση όποτε......να μας πει την γνώμη του ένας σεφ εδώ πέρα..
για να την συναντησω πρεπει να ειναι ηδη στο δωματιοΠολύ ωραία φώτο @Ariadnaki... κάτι τέτοιες θέλει ο @geroksouras για να πειστεί να σε συναντήσει
αν παίξεις έξυπνα όλα γίνονται...για να την συναντησω πρεπει να ειναι ηδη στο δωματιο
αλλοιως ουτε με 1000 ευρω δεν κανω τα νευρα μου τσαταλια
Και καλυτερα γιατι δεν φερνουν ρεψιμοΕίναι σαν την coca cola. Πάνε με όλα
Κλασσική πάντα....Την κλασική η την light???
αν θελω να παιξω παω καζινοαν παίξεις έξυπνα όλα γίνονται...
Εσένα ποτέ θα δούμε ;)Πολύ ωραία φώτο @Ariadnaki... κάτι τέτοιες θέλει ο @geroksouras για να πειστεί να σε συναντήσει
ΚαλησπέραΚαλησπέρα αγόρια ;) σας περιμένω και σήμερα ως αργά
Θέμα χρόνου να κλείσω μαζι σου!!! ;)Καλησπέρα αγόρια ;) σας περιμένω και σήμερα ως αργά
Σε ευχαριστώ αγαπηΕγω εχω πάθει πλάκα με φωτο,
Ερωτική!Καληνύχτα …
Σωστά τα λες !!Το αγώνα πρέπει να τον ζήσεις, όχι να τον βλέπεις σε φωτογραφίες...
Χρειάζεται όμως και μία προθέρμανση ο αγώναςΤο αγώνα πρέπει να τον ζήσεις, όχι να τον βλέπεις σε φωτογραφίες...
oχι μωρο μου δε καταλαβεs εγραψα -40 ευρω απο τα δικα σου η πληρωνειs το δωματιοΣυγγνώμη 40 ευρώ ημιδιαμονη που έχει ;;;
Και γιατί μείον 40 συγκεκριμένα ;;oχι μωρο μου δε καταλαβεs εγραψα -40 ευρω απο τα δικα σου η πληρωνειs το δωματιο