krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Μαλλον οχι.έχει anal η ταινία?
Μαλλον οχι.έχει anal η ταινία?
Μαλλον οχι.
Χαχα καλό !!Και μια δόση χιούμορ...καλό η κακό δεν ξέρω....
Κατά κανονα εμείς σε περιμένουμε..... Όταν κόψει η κίνηση στους δρόμους να φτάσεις.....
Και αύριοΚαι αύριο;
Σε ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση!ανοϊκέ τύπε/λεβεντομαλάκα, αλλά και καλή μου αριάδνη...
εκεί που έχει η κοπέλα το τηλέφωνο είναι η υπογραφή και όχι το προφίλ (στο οποίο δεν αναγράφεται τίποτα).
μετ' εκτιμήσεως
Έχει μια ρομαντική νότα...δε σαρεσει?Δε καταλαβαίνω τι φωτο ειναι αυτη
Θα σηκώσεις λίγο το φουστανακι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και αύριο
Το έχεις αναφέρει το θέμα του πρωινού ραντεβού … όποιος έχει την δυνατότητα καλό είναι να το προτιμά !Παλι τα ιδια....Τι να απαντήσω?ότι αργεί? Το ξέρουμε, αλλά πάμε πάλι είναι γκομεναρα και το ανεχόμαστε κάποιοι.επισης σε εμένα δε αργεί που την βλέπω πρωι.
Αύριο τότε
Και αύριο
Μπα οχι ,ειναι συνεπης στο στησιμο ανεξαρτητως ωρας.Το έχεις αναφέρει το θέμα του πρωινού ραντεβού … όποιος έχει την δυνατότητα καλό είναι να το προτιμά !
Την έχει συναντήσει κάποιος από τους φίλους μετά τα μεσάνυχτα ? Έτσι και αλλοιώς αναφέρει ότι δέχεται μέχρι τις 5 το πρωί . Μήπως τότε είναι πιο άνετη χρονικά ?
Λες ? Το ρώτησα μήπως τις μικρές ώρες είναι πιο εύκολες για την ΑριαδνακηΜπα οχι ,ειναι συνεπης στο στησιμο ανεξαρτητως ωρας.
Το πάμε σε άλλο επίπεδο...
Και αύριο
Θα το πιούμε το μπουκάλι ??Σασ περιμένω ωσ αργά και σήμερα!!
Α το βρήκες δλδ ΗΛΙΘΙΕ το τηλέφωνο ε;ανοϊκέ τύπε/λεβεντομαλάκα, αλλά και καλή μου αριάδνη...
εκεί που έχει η κοπέλα το τηλέφωνο είναι η υπογραφή και όχι το προφίλ (στο οποίο δεν αναγράφεται τίποτα).
μετ' εκτιμήσεως
Τύπε με τι συχνότητα "ξυπνάς"?Α το βρήκες δλδ ΗΛΙΘΙΕ το τηλέφωνο ε;
Πάλι καλά!!!!!!!!
Είσαι και ζαίος σίγουρα…
Στο σφύριξε κάποιος ή το ξετρύπωσες μονος σου ρε σκύλε;
Δειξε λιγο μπουτακι να γουσταρουμε.
Και αύριο
Να ξέρεις ότι στο κοτόπουλο μπορεί να καραδοκεί σαλμονέλα