Saftes87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.275
- Πόντοι
- 201
Στην σουφρα της !!! Αλλά η κλήση προωθείταιη κοπέλα που έχει τηλέφωνο?
Στην σουφρα της !!! Αλλά η κλήση προωθείταιη κοπέλα που έχει τηλέφωνο?
Καλημερα , η συζητηση επειδη θα παει μακρια θα συμφωνησω στα θεματα καθαριοτητας και χημειας ,για τα αλλα θελει πολυ κουβεντα και δεν εχω το ταλεντο του καλου δακτυλογραφου , αποψεις και αποψεις , καλο ΠΣΚ !!Το ότι την συμπαθώ δεν έχει σημασία. Είπες ότι άλλαξε το πρόγραμμα της και όταν σε ρώτησε ο άλλος φίλος τι ακριβώς άλλαξε του λες να την ρωτήσει..
Διαφωνείς οτι η χημεία, η καθαριότητα, το μέγεθος επηρεάζουν τις υπηρεσίες των κοριτσιών ή όχι?
Εδώ η μαυρομαλα η Σβετλανα και η Λίλια δεν με αφηναν για πρωκτικο που ήταν μαύρα σκυλιά, η Αριάδνη σε εκπλήσσει?
Ντελικάτη και sexy μαζί!!!......ο τέλειος συνδιασμός !!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα σας!!
Στον πάτο σου!!!!!η κοπέλα που έχει τηλέφωνο?
τύπε είσαι όσο μαλάκας δείχνεις ή κρατάς και κρυφές εφεδρείες?Στον πάτο σου!!!!!
Καλέ μου καλησπέρα στο βπτοφιλ μου το εχωτύπε είσαι όσο μαλάκας δείχνεις ή κρατάς και κρυφές εφεδρείες?
Ντροπη τωρα....Στον πάτο σου!!!!!
Λό λα να ένα μή λοη κοπέλα που έχει τηλέφωνο?
Καλησπέρα Αριαδνακη!υπεροχή φώτο
Δε βλέπει ρε συ το παιδί.Καλέ μου καλησπέρα στο βπτοφιλ μου το εχω
στο κουναωεσύ δε διακαιούσαι δια να ομιλείς...δεν είσαι κομμάτι του μεγάλου κοινού των θαυμαστών της Αριάδνης...πάρε πρώτα, δοκίμασε και μετά έλα να μας κουνήσεις το δάχτυλο γέρο
Καλημέρα!
Καλησπέρα σας!!
Και αύριο;Καλησπέρα σασ !!! Καλό σκ να ευχηθώ!! Σασ περίμενω και σήμερα να περάσουμε όμορφα χαλαρωτικεσ στιγμές...
Και μια δόση χιούμορ...καλό η κακό δεν ξέρω....Καλησπέρα σασ !!! Καλό σκ να ευχηθώ!! Σασ περίμενω και σήμερα να περάσουμε όμορφα χαλαρωτικεσ στιγμές...
ανοϊκέ τύπε/λεβεντομαλάκα, αλλά και καλή μου αριάδνη...Δε βλέπει ρε συ το παιδί.
Εκτός από ζώο είναι και τυφλός!!!!!!!!