Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.278
- Πόντοι
- 4.546
Να ξέρεις ότι στο κοτόπουλο μπορεί να καραδοκεί σαλμονέλα
Να ξέρεις ότι στο κοτόπουλο μπορεί να καραδοκεί σαλμονέλα
...δν βρηκα προχειρο προβατινας!Να ξέρεις ότι στο κοτόπουλο μπορεί να καραδοκεί σαλμονέλα
Ανέβασε και λίγο στήθος...
Πουτσα μπάλα και τραμπάλα τι κάνεις εδώ μεσα; Πας καλα; Θα σε δει η άλλη κακομοίρη μου και θα φας μπλοκ που θα πάει σύννεφο.Μάγκες για πόση ωρη καθυστέρηση περίπου μιλάμε;
Μπαα έχουμε ανοιχτή σχέση δε ζηλεύειΠουτσα μπάλα και τραμπάλα τι κάνεις εδώ μεσα; Πας καλα; Θα σε δει η άλλη κακομοίρη μου και θα φας μπλοκ που θα πάει σύννεφο.
Γρήγορα δίπλα...
ΚλωνάριΜπαα έχουμε ανοιχτή σχέση δε ζηλεύει
Αν θες Ραντεβού στις 12 πες 11:30 για να σου έρθει 12:10 με 12:15Μάγκες για πόση ωρη καθυστέρηση περίπου μιλάμε;
Νάσαι καλά αρχηγέΑν θες Ραντεβού στις 12 πες 11:30 για να σου έρθει 12:10 με 12:15
ε ναι! Αν δεν αργήσει, πληρώνεις λιγότερα διότι μειωμένες υπηρεσίεςτο εχει συστημα να αργει στα ραντεβου ...?
μια χαρα τα λετε και οι μεν και οι δε
το 30αρι ομως που χανει καποιος στο δωματιο οταν η αλη δεν ερχετε
ποιος το πληρωνει οεο;
Δυστυχώς αν όχι όλοι, οι περισσότεροι την έχουμε πατήσει. Από κει και πέρα σημασία έχει ο επαγγελματισμός της κοπέλας και πως θα διορθώσει το κρέμασμα που σου έκανε.εσυ, οεο!
Δυστυχώς την έχω πατήσει, όχι με την Αριάδνη για να μην παρεξηγηθώ!!
Δυστυχώς αν όχι όλοι, οι περισσότεροι την έχουμε πατήσει. Από κει και πέρα σημασία έχει ο επαγγελματισμός της κοπέλας και πως θα διορθώσει το κρέμασμα που σου έκανε.
ΚαλημέραΚαλημέρα και Καλή εβδομάδα! Και σήμερα κοντά σασ!!! Σασ περίμενω να κλείσουμε τα ραντεβού μασ
Καλησπερα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Kalispera!!!
Αυτές είναι καλησπερες...
Kalispera!!!
Ωραιο το πωπουδακι σου μπεμπα μας...
Kalispera!!!