crazy bunny
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.633
- Πόντοι
- 2.471
Καλημέρα.
Καμια φωτο επιπλέον παίζει ?
Επίσης , είναι Ελληνίδα;
Τι σημασία έχει η εθνικότητα; Καλές υπηρεσίες μόνο θέλουμε
Καλημέρα.
Καμια φωτο επιπλέον παίζει ?
Επίσης , είναι Ελληνίδα;
Μπορώ να σου στείλω προσωπικά στο βαιμπερ!Any pictures babe?
ε στειλε τιποτε και σε'μας ντεΜπορώ να σου στείλω προσωπικά στο βαιμπερ!
Ελληνιδα ειναι, αποδεδειγμεναΕλληνίδα είναι κατά πάσα πιθανότητα, ξέρει, μιλά, και καταλαβαίνει πολύ καλά ελληνικά. Χωρίς ταυτότητα δεν πρόκειται να μάθεις ούτως ή άλλως, αλλά λόγω της χρήσης της γλώσσας, είναι πιθανότατα ναι.
Ναι,και δεν πρεπει να ξεχναμε οτι τα κοριτσια πανε για το μεροκαματο! Γιαυτο σεβασμος .εκανα μια βολτα στις σελιδες για να δω κριτικες και επεσα σε καποια σχολια που μπορει να κανουν μεγαλη ζημια στην κοπελα. ομως ως παλιοτερος εδω μεσα ξερω να φιλτραρω,ασε που δε θελει και πολυ μυαλο αλλα ουτε και εμπειρια για να καταλαβεις τι παιζει. τα σχολια αυτα γινονται στοχευμενα ωστε να μειωθει ο ανταγωνισμος. συνηθως εως παντα γινονται σε κοπελες-μελη που το παλευουν μονες τους(ανεξαρτητες),για να τους κανουν ζημια,με συνεπεια να μην εχουν κοσμο. οπως ειπα,δε θελει ουτε εμπειρια ουτε μυαλο να το καταλαβεις αυτο. θελω να ειστε γατοι...
Εμενα μου εχει μιλησει και Ελληνικα, και Αγγλικα, και Γερμανικα, και λιγα Γαλλικα.Ελληνίδα είναι κατά πάσα πιθανότητα, ξέρει, μιλά, και καταλαβαίνει πολύ καλά ελληνικά. Χωρίς ταυτότητα δεν πρόκειται να μάθεις ούτως ή άλλως, αλλά λόγω της χρήσης της γλώσσας, είναι πιθανότατα ναι.
Εμένα ρε γμτ γερμανικά δεν μου έχει μιλήσει, και με φτιάχνει σαν γλώσσα...Εμενα μου εχει μιλησει και Ελληνικα, και Αγγλικα, και Γερμανικα, και λιγα Γαλλικα.
Αντε λοιπον να βγαλεις ακρη, μαλλον απροσδιοριστης προελευσης ειναι
GutenGuten Morgen!! κάλημερα και σήμερα!!! Σασ περιμένω αυτή τη πανέμορφη μέρα να περάσουμε όμορφα!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!
Guten morgen schatzchenGuten Morgen!! κάλημερα και σήμερα!!! Σασ περιμένω αυτή τη πανέμορφη μέρα να περάσουμε όμορφα!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!
Buongiorno bella !!Guten Morgen!! κάλημερα και σήμερα!!! Σασ περιμένω αυτή τη πανέμορφη μέρα να περάσουμε όμορφα!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!
Τον "Σεβαστό" Odin ;;;Γλυκάκι μου σε ευχαριστώ πολύ!! Πότε θα μασ ερθεισ ;)
Νοέμβριο θα έρθουν και άλλοι από ότι φαίνεται … μήνας επιστροφών και επισκέψεων...Νοεμβριο ελπιζω
Μπορεί απλώς να είναι πολυλογιοτατη και μαθαίνει εύκολα ξένες γλώσσεςΕμενα μου εχει μιλησει και Ελληνικα, και Αγγλικα, και Γερμανικα, και λιγα Γαλλικα.
Αντε λοιπον να βγαλεις ακρη, μαλλον απροσδιοριστης προελευσης ειναι