To deytero ;)Στο δικό σου χώρο χαλάρωση-βόλτα(optional),αλλιώς βόλτα-χαλάρωση(recommended)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάιντα δύο κάντε τη βόλτα σασ ξαι μετά ελάτε να χαλαρώσουμε ;)Τι προτείνεις? Βόλτα ή... χαλάρωση???
To deytero ;)Στο δικό σου χώρο χαλάρωση-βόλτα(optional),αλλιώς βόλτα-χαλάρωση(recommended)
Κάιντα δύο κάντε τη βόλτα σασ ξαι μετά ελάτε να χαλαρώσουμε ;)Τι προτείνεις? Βόλτα ή... χαλάρωση???
Τώρα μιλάς σωστάTo deytero ;)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάιντα δύο κάντε τη βόλτα σασ ξαι μετά ελάτε να χαλαρώσουμε ;)
το καλυτερο ειναι μια βολτα μαζι σου και μετα χαλαρωση, μην πω για βολτα - εκδρομηΤώρα μιλάς σωστά
Φαντάζομαι επειδή μου έκανες παράθεση, δεν αναφέρεσαι σε μένα??? Γιατί για εκδρομή δεν μπορώ...το καλυτερο ειναι μια βολτα μαζι σου και μετα χαλαρωση, μην πω για βολτα - εκδρομη
Γεια σου μωρακι!!!Καλησπέρα!!!!!! Τί μου κάνετε??? υπέροχη μέρα για βόλτα και χαλάρωση...;)
δεν καταλαβα χαχαχαΦαντάζομαι επειδή μου έκανες παράθεση, δεν αναφέρεσαι σε μένα??? Γιατί για εκδρομή δεν μπορώ...
Εσυ βασικα πρεπει να αποφασισεις τι θελεις να κανεις.δεν καταλαβα χαχαχα
εγω λεω οτι το καλυτερο ειναι βολτα- εκρδομη με αριαδνακι και χαλαρωση
α δε το ηξερα οτι πρεπει να εχουμε αποκλειστικοτητα χαχαχαχαχαΕσυ βασικα πρεπει να αποφασισεις τι θελεις να κανεις.
Τι μια μερα δηλωνεις υποψηφιος για την θεση μου που ¨χηρευει ¨ απο σημερα, και την ιδια στιγμη τριγυρνας ασκοπα στα καταστηματα αλλων κοριτσιων εδω μεσα.
Δεν γινεται δουλεια ετσι, εαν θελεις να γινεις ο νεος market maker της Αριαδνης θα πρεπει να εισαι σοβαρος και αφοσιωμενος.
Σου φαινεται λογικο να δουλευεις στην coca cola και να τριγυρνας με κουτακι pepsi στο χερι σου?α δε το ηξερα οτι πρεπει να εχουμε αποκλειστικοτητα χαχαχαχαχα
μα μου πηγα και δε το πηρα χαμπάρι χαχαχαχαΣου φαινεται λογικο να δουλευεις στην coca cola και να τριγυρνας με κουτακι pepsi στο χερι σου?
Γιατι ρε εσυ? Απιθανο σου φαινεται?Σου φαινεται λογικο να δουλευεις στην coca cola και να τριγυρνας με κουτακι pepsi στο χερι σου?
Anyway, εγω δεν εχω να κανω κατι αλλο. Ας λυσει τα θεματα η ιδιοκτητριαμα μου πηγα και δε το πηρα χαμπάρι χαχαχαχα
Δεν μπορείς να φύγεις έτσι χωρίς να παραδώσεις. Είναι υποχρέωση σου.Anyway, εγω δεν εχω να κανω κατι αλλο. Ας λυσει τα θεματα η ιδιοκτητρια
Σημερα το πρωι υπεγραψα την ληξη της συνεργασιας και παρεδωσα manual αυτοπροσωπως στην Αριαδνη, επαγγελματισμος πανω απο ολα.Δεν μπορείς να φύγεις έτσι χωρίς να παραδώσεις. Είναι υποχρέωση σου.
Λογικα για να μην απανταει η @Ariadnaki αυτη την στιγμη θα διδασκει λογικα σε ενα σεμιναριο το οποιο περιεχει :ενταξει
αργει ομως χαχαχαχα
σημαινει οτι ειμαστε σοβαροι υποψηφιοι
Πάω πάσο τότε.Σημερα το πρωι υπεγραψα την ληξη της συνεργασιας και παρεδωσα manual αυτοπροσωπως στην Αριαδνη, επαγγελματισμος πανω απο ολα.
ΚαλημέραΚαλησπέρα!!!!!! Τί μου κάνετε??? υπέροχη μέρα για βόλτα και χαλάρωση...;)