Brutal.Fv
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 2.141
- Πόντοι
- 446
Που κάνω αίτηση για να ανανέωση της σύμβασης?
Ανανεωση της δικιας μου συμβασης ή ενδιαφερεσαι να με αντικαταστησεις?Που κάνω αίτηση για να ανανέωση της σύμβασης?
Που κάνω αίτηση για να ανανέωση της σύμβασης?
Ανανεωση της δικιας μου συμβασης ή ενδιαφερεσαι να με αντικαταστησεις?Που κάνω αίτηση για να ανανέωση της σύμβασης?
άκουσα ότι τα πιό πολλά μόρια τα παίρνεις από τη συνέντευξη.Είναι απλό, καταθέτεις τα χαρτιά σου , δηλώνεις το μέσο που έχεις και περιμένεις να σε ενημερώσουν.
Ισχύει...άκουσα ότι τα πιό πολλά μόρια τα παίρνεις από τη συνέντευξη.
ΑντικαταστασηΑνανεωση της δικιας μου συμβασης ή ενδιαφερεσαι να με αντικαταστησεις?
Ναι,με το "νόμο Πεπονή".Οχιβαπο συνέντευξη γιατί περνάει εντελώς στα χέρια της και μπορεί κάποιοι να δυσαρεστηθουν, καλύτερα με αξιοκρατικά κριτήρια όπως στο δημόσιο
Αιτηση προφανως στην Αριαδνη και εννοειται επιλογη μεσω συνεντευξης.Αντικατασταση
Και εγω που νομιζα οτι θα εβγαινε προκυρηξη απο τον ΑΣΕΠ για την συγκεκριμενη θεσηΑιτηση προφανως στην Αριαδνη και εννοειται επιλογη μεσω συνεντευξης.
Στον ιδιωτικο τομεα ισχυει το απεριοριστο διευθυντικο δικαιωμα, ο εργοδοτης δεν οφειλει να εξηγησει σε κανεναν τα κριτηρια για οποιαδηποτε αποφαση του.
Για την συγκεκριμενη θεση δεν θα χρειαστουν και γραπτες εξετασεις, ολοι οι ενδιαφερομενοι εχουν εδω μεσα γραπτα διαπιστευτηρια.
Γιά την ώρα μόνο εσύ έχεις εκδηλώσει ενδιαφέρον.Ποιός να τρέχει γιά μονομαχίες στο Πέραμα...Ψάχνεστε για νέο πόλεμο νομιζω...
Τι θα κάνετε με όλους αυτούς που θα απορριφθουν? Τον λυπάμαι τον νέο "προστατη", κάνω πίσω από τωρα ψχαχααχ
Ψάχνεστε για νέο πόλεμο νομιζω...
Τι θα κάνετε με όλους αυτούς που θα απορριφθουν? Τον λυπάμαι τον νέο "προστατη", κάνω πίσω από τωρα ψχαχααχ
Τι προτείνεις? Βόλτα ή... χαλάρωση???Καλησπέρα!!!!!! Τί μου κάνετε??? υπέροχη μέρα για βόλτα και χαλάρωση...;)
Το ένα δεν αποκλείει το άλλοΤι προτείνεις? Βόλτα ή... χαλάρωση???
Με ποια σειρά τότε?Το ένα δεν αποκλείει το άλλο
Γενικα πιστευω στην ζωη καλο ειναι να αφηνεις αυτο που θεωρεις καλυτερο (οτι και να ειναι αυτο) για το τελοςΜε ποια σειρά τότε?
Στο δικό σου χώρο χαλάρωση-βόλτα(optional),αλλιώς βόλτα-χαλάρωση(recommended)Με ποια σειρά τότε?