Διαγραμμένο μέλος 191953
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 821
- Πόντοι
- 361
γτ??Αριαδνάκι δεν μας τα λες καλά
γτ??Αριαδνάκι δεν μας τα λες καλά
Καλημέρα :-)Καλημέρα και καλή Κυριακή!!
Ε μα πεσ τα! ΧαχαΒρε δεν είναι κάνας ειδικος στα ειδικά εφέ για να το βαλει τόσο τέλεια αυτο εκεί, κάποιο διακοσμητικό είναι. Την πλάτη της τραβάει στον καθρευτη, πως θα φαινοτνα το πρόσωπο της??
Πάντως εμένα αυτή η φωτογραφία μου θύμισε την απουσιολόγο που είχα στην τάξη μου στο Γυμνάσιο, ίδια γυαλιά φόραγε και είχε ίδια κοτσιδάκια.
Από την λέρα της Ανίτας Πάνια, το γύρισες στην ποιητική αφήγηση; Αυτό θα πει στροφη στην ποιότηταΑνομολόγητοι πόθοι πολλών ετών ξαναβγήκαν στην επιφάνεια και ξυπνήσαν μέσα μου μια ακατανίκητη επιθυμία για μια κολασμένη ερωτική επαφή. Νομίζω σύντομα θα αρχίσω να αψηφώ κάθε δισταγμό, αφήνοντας σταδιακά τον εαυτό μου να παραδοθεί ολοκληρωτικά στα παθιασμένα ένστικτά μου.
Είμαι και του Παρνασού και του ΛιμανιούΑπό την λέρα της Ανίτας Πάνια, το γύρισες στην ποιητική αφήγηση; Αυτό θα πει στροφη στην ποιότητα
Την Έλενα χατζη έλεγα. και η Τζο όντως. Δεν βάζουν πρόσωπο οπως και η Αριαδνη, η μουτσουνα πρέπει να είναι απο African themed δωμάτιο η κάτι τετοιοΔεν ξερω ποια μπορεί να εννοεις..
Από τις ντόπιες κοπέλες η μόνη που έχω δει να εχει φωτογραφία με το πρόσωπό της, είναι η sexy jο.
και η Τεα... και αν ψαξω σε ολα τα νηματα ισως βρω και περισσότερεςΤην Έλενα χατζη έλεγα. και η Τζο όντως. Δεν βάζουν πρόσωπο οπως και η Αριαδνη, η μουτσουνα πρέπει να είναι απο African themed δωμάτιο η κάτι τετοιο
Έτσι γίνονται οι παρεξηγήσεις, γιατί άλλο Χατζή και άλλο ΧαζήΤην Έλενα χατζη έλεγα. και η Τζο όντως. Δεν βάζουν πρόσωπο οπως και η Αριαδνη, η μουτσουνα πρέπει να είναι απο African themed δωμάτιο η κάτι τετοιο
Όντως τα άτιμο το auto correctΈτσι γίνονται οι παρεξηγήσεις, γιατί άλλο Χατζή και άλλο Χαζή
Και μετά τι να πεις? Μπλεχτήκανε οι γραμμές?
Ωραία πλάτη και κοτσιδάκια Ariadnaki !❤
Σωστή η διαπιστωση αυτή ! Δεν υπάρχει καθρέπτης μπροστά και πίσω ,αλλά μάλλον παραβαν με το γυναικείο πρόσωποΤο Αριαδνακι ειναι με την πλατη στον καθρεπτη και βγαζει φωτο με το κινητο. Η φωτο με το προσωπο ειναι ασχετη.
Έτσι ακριβώς γίνεται ...διαγραφή σχεδόν αμέσωςετσι οπως το λες θα νομιζει κανενας οτι στελνει ολόκληρο άλμπουμ
Τις ιδιες φωτογραφίες (με το μαύρο και το κόκκινο κορμάκι) που εχει ανεβασει εδώ στελνει και μάλιστα τις στέλνει με τετοιο τρόπο που να γίνεται αυτόματη διαγραφη μετα από μερικά δευτερόλεπτα
όσο για το πρόσωπο, ναι εχεις δίκο, το καταλαβα εκ των υστέρων από τα σχόλια τα δικά σου και των άλλων συναγωνιστών
ωξοοοο απο δω ρε με τον γκαντεμη τον αντιχριστο... αν μου καει το pc θα μου πάρεις καινουριο ... στο λεω...Και που να έβλεπες την πραγματική φωτογραφία, να δω τι σχόλια θα έκανες
Έτσι ακριβώς γίνεται ...διαγραφή σχεδόν αμέσως
Εχθές σου έφταιγε το Αριδνάκη, Τώρα σου φταίω και εγώ !!!ωξοοοο απο δω ρε με τον γκαντεμη τον αντιχριστο... αν μου καει το pc θα μου πάρεις καινουριο ... στο λεω...