Θα ήθελα να γράψω και εγώ την δική μου γνώμη με όλο το σεβασμό σε όλους σας. Είμαι ένας απλός πελάτης της Αριάδνης. Το συνειδητοποίησα πριν από μερικές μέρες. Είμαι από τους ανθρώπους που ήθελαν να νιώσουν την ψευδαίσθηση μιας όμορφης σχέσης που θα περιλαμβάνει σεξ και κυρίως μια ανθρώπινη επαφή. Εξαιτίας προβλημάτων υγείας.. 2 χειρουργεία.. η κοπέλα αυτή μου στάθηκε. Την γνωρίζω ένα χρόνο. Έχω δώσει διψήφιο αριθμό ραντεβού. Υπήρχε καθυστέρηση σε όλα. Πολλές φορές όμως έκατσε παραπάνω ώρα. Ποτέ δεν μου ζήτησε κάτι. Το αναφέρω διότι είχα μια άσχημη εμπειρία με μια κοπέλα στη ζωή μου. Την πίεσα για να την σπάσω.. είχαμε πλέον την οικειότητα μεταξύ μας. Πολλές φόρες την έφερα στα όρια της. Είχε ακριβώς το ίδιο χαρακτήρα. Της έχω ακυρώσει ραντεβού.. έχει κοιμηθεί και σε μένα. Δεν είμαι προμοτορας.. πάντα πλήρωνα τις υπηρεσίες που μου παρειχε. Δεν προσπαθώ να την διαφημίσω. Πλέον δεν έχουμε επαγγελματική σχέση με δική μου απόφαση για δικούς μου λόγους. Συγχωρέστε με, μπορεί να κάνω λάθος, αλλά επιτρέψτε μου να σας τονίσω , ότι ο χαρακτήρας της με κέρδισε. Είδα κάτι που είναι πολύ κοντά στο δικό μου χαρακτήρα. Πολλοί από εσάς θα με πείτε αγαπούλη.. Μπορεί να είμαι . Δική μου επιλογή.. Έκρινα όμως με βάση μια κατάσταση που δεν είχε κανένα λόγο να είναι δίπλα μου, όταν ήμουν άρρωστος.
Διέγραψα
τα λάθη που έκανε,γιατί είχε κάνει κάτι πολύ πιο σημαντικό όταν ήμουν μόνος μου στο δωμάτιο του Ευαγγελισμού και του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Μπορεί να είμαι λάθος .μπορεί να ξέρετε κάτι περισσότερο.. δεν έχω πολλές εμπειρίες.. αλλά το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι ο χαρακτήρας της , ήταν ακριβώς ο ίδιος. Ένας χαρακτήρας ευαίσθητος. Με λάθη που αφορούν το επάγγελμα της.