Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Να υποθεσω πεμπτο δεν θα υπαρξειΣε τρία από τα τέσσερα ραντεβού φίλε όχι σε ένα …. Και μετά παραπονιέται αν τη κρίνουμε είναι θράσος η δε είναι ;
Να υποθεσω πεμπτο δεν θα υπαρξειΣε τρία από τα τέσσερα ραντεβού φίλε όχι σε ένα …. Και μετά παραπονιέται αν τη κρίνουμε είναι θράσος η δε είναι ;
Όχι βέβαια …….. γιατί με ενοχλεί β συμπεριφορά της μετά . Κανείς κου κανείς το Λάθος δείξε ότι το αναγνωρίζεις και κάνε κάτι να σε συγχωρεσω όχι να βγαίνεις από πάνωΝα υποθεσω πεμπτο δεν θα υπαρξει
Όχι 5ο, κι το 3ο ΉΔΗ υπερβολή ήταν, αλλά ΟΚ ότι γουστάρει ο καθένας, δεν κρίνω.Να υποθεσω πεμπτο δεν θα υπαρξει
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες και κακώς που της έδωσα ευκαιρία στο τρίτο που λες . Απλά το τρίτο ήταν το μόνο που άργησε μέχρι δέκα λεπτά και μου έκανε τη χάρη να μη κοιμηθεί στη δεύτερη πίπα όποτε λέω έστρωσε και της έδωσα ευκαιρία για το τέταρτο … αλλά μετά ήταν χειρότερα και έκοψα …Όχι 5ο, κι το 3ο ΉΔΗ υπερβολή ήταν, αλλά ΟΚ ότι γουστάρει ο καθένας, δεν κρίνω.
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες και κακώς που της έδωσα ευκαιρία στο τρίτο που λες . Απλά το τρίτο ήταν το μόνο που άργησε μέχρι δέκα λεπτά και μου έκανε τη χάρη να μη κοιμηθεί στη δεύτερη πίπα όποτε λέω έστρωσε και της έδωσα ευκαιρία για το τέταρτο … αλλά μετά ήταν χειρότερα και έκοψα …
Ρε αγόρι και μόνο μετά το στήσιμο και τον ύπνο κατά το πρώτο ραντεβού έπρεπε να είχε βγει απ' ευθειας κόκκινη! Τελειώσανε οι πουτάνες στην Αθήνα;Έχεις δίκιο σε αυτό που λες και κακώς που της έδωσα ευκαιρία στο τρίτο που λες . Απλά το τρίτο ήταν το μόνο που άργησε μέχρι δέκα λεπτά και μου έκανε τη χάρη να μη κοιμηθεί στη δεύτερη πίπα όποτε λέω έστρωσε και της έδωσα ευκαιρία για το τέταρτο … αλλά μετά ήταν χειρότερα και έκοψα …
Έχεις δίκιο λάθος μου αλλά δε μου είχε ξανατύχει ποτέ με καμία λέω θα ήταν κουρασμένη με ζάλισε και στα μηνύματα μέτα ότι θα ναι αλλιώς και θέλει μια ευκαιρία και λέω άντε ας τη τη δώσω . Αλλά ήμουν ηλίθιος τελικά γιατί κατάλαβα ότι το κάνει σε ολους. Και ελπίζω να μη γυρίσει να με διαψεύσει γιατί έχω όλα τα μηνύματα της επίτηδες κρατημένα για του λόγου το αληθές .Ρε αγόρι και μόνο μετά το στήσιμο και τον ύπνο κατά το πρώτο ραντεβού έπρεπε να είχε βγει απ' ευθειας κόκκινη! Τελειώσανε οι πουτάνες στην Αθήνα;
Σου λέω πως αυτό με τον ύπνο έχει γίνει ανέκδοτο που το λένε οι παθόντες σε άλλα κορίτσια κι αυτά δεν το πιστεύουν.Έχεις δίκιο λάθος μου αλλά δε μου είχε ξανατύχει ποτέ με καμία λέω θα ήταν κουρασμένη με ζάλισε και στα μηνύματα μέτα ότι θα ναι αλλιώς και θέλει μια ευκαιρία και λέω άντε ας τη τη δώσω . Αλλά ήμουν ηλίθιος τελικά γιατί κατάλαβα ότι το κάνει σε ολους. Και ελπίζω να μη γυρίσει να με διαψεύσει γιατί έχω όλα τα μηνύματα της επίτηδες κρατημένα για του λόγου το αληθές .
Το ξέρω το έχω συζητήσει και εγώ με αλλά κορίτσια και δε το πιστεύουν …Σου λέω πως αυτό με τον ύπνο έχει γίνει ανέκδοτο που το λένε οι παθόντες σε άλλα κορίτσια κι αυτά δεν το πιστεύουν.
Το 20-25 λεπτά το λες μερικά δευτερόλεπτα - λεπτα ; Αν ήσουν ως πέντε λεπτά εσυ μη μιλάς καθόλου …. Χουζούρεμα ήταν μόνο …Εγώ πάντως θα το ομολογήσω. Όταν είχε συμβεί σε μένα και μέχρι να καταλάβω τι συβαινει πραγματικά, σκεφτόμουν ότι θα είναι κάποια νέα τακτική πίπας που δεν την γνώριζα ο άσχετος μέχρι τότε. Μετά αντιλήφθηκα ότι απλά ήταν πτώμα και κοιμόταν κάποια δευτερόλεπτα-λεπτά…
Θα το ξαναπώ όμως. Κρίμα για την κοπέλα, κάποιος να την ‘χειρίζεται’ με αυτόν τον τρόπο και να την ‘καίει’.
Το άλλο που δεν σχολιάστηκε όσο πρέπει και που ούτε αυτό το πιστεύουν όσες δουλεύουν σοβαρά είναι η απαίτηση να πληρώνεται και για το χρόνο που κοιμάται! Εκεί βέβαια έχει ξεφύγει πολύ το θέμα.Το ξέρω το έχω συζητήσει και εγώ με αλλά κορίτσια και δε το πιστεύουν …
Εγώ το έχω σχολιάσει . Οφείλει όταν το κάνει να αφαιρεί λεφτά από το χρόνο η να κάθεται παραπάνω είτε σε αυτό είτε στο επόμενο ραντεβού . Ξεκάθαρα πράματα .Το άλλο που δεν σχολιάστηκε όσο πρέπει και που ούτε αυτό το πιστεύουν όσες δουλεύουν σοβαρά είναι η απαίτηση να πληρώνεται και για το χρόνο που κοιμάται! Εκεί βέβαια έχει ξεφύγει πολύ το θέμα.
Γιατί λογικά ας σε δίωρο ραντεβού τύχει να κοιμηθείς 40 λεπτά πληρώνεσαι για μια ώρα, λες ευχαριστώ και ζητάς και συγνώμη!
Ναι σε εμένα ήταν κανένα δεκάλεπτο όσο διαρκούσε η (ο θεός να την κάνει πίπα). Μετά οταν ήρθαμε πιο κοντα, την πηρα αγκαλια κλπ κατάλαβα ότι οντως κοιμόταν όπου μπορουσε η κοπελα και συνεχως. Οποτε ναι… καταλαβα.Το 20-25 λεπτά το λες μερικά δευτερόλεπτα - λεπτα ; Αν ήσουν ως πέντε λεπτά εσυ μη μιλάς καθόλου …. Χουζούρεμα ήταν μόνο …
Το συζήτησες με την ίδια, αφού δεν στο πρότεινε μόνη της;Εγώ το έχω σχολιάσει . Οφείλει όταν το κάνει να αφαιρεί λεφτά από το χρόνο η να κάθεται παραπάνω είτε σε αυτό είτε στο επόμενο ραντεβού . Ξεκάθαρα πράματα .
Άλλες έχουν φιλότιμο και το κάνουν και δε είναι μια δε είναι δυο . Τα γραφεία επίσης τουλάχιστο τα μεγάλα σε αποζημιώνουν σε ενδεχόμενες φόλες όταν τους μιλήσεις σωστά και όμορφα .
Όχι γιατί σε ένα ραντεβού μου έχει φάει και παραπάνω χωρίς λόγο με πονηριά όποτε δε ασχολήθηκα. Δε γουστάρω να τσακώνομαι με καμία . Θες τόσα ; Παρτα αλλά εμένα ενώ μπορούσες να με έχεις τακτικό αν δε μου φέρεσαι σωστά με χάνεις .Το συζήτησες με την ίδια, αφού δεν στο πρότεινε μόνη της;
Εγώ μέτρησα μια χοντρή μαλάκια (στήσιμο άνω της μιας ώρας) και ΔΕΝ ξαναεκλεισα ραντεβού, παρότι μου άφηνε μηνύματα και τηλέφωνα σε Viber.Έχεις δίκιο σε αυτό που λες και κακώς που της έδωσα ευκαιρία στο τρίτο που λες . Απλά το τρίτο ήταν το μόνο που άργησε μέχρι δέκα λεπτά και μου έκανε τη χάρη να μη κοιμηθεί στη δεύτερη πίπα όποτε λέω έστρωσε και της έδωσα ευκαιρία για το τέταρτο … αλλά μετά ήταν χειρότερα και έκοψα …
Σέ εμένα ναι ισχύει στήν μία και τελευταία φορά που την είδα. Δεν σέ αφήνει για πλήρη διείσδυση.ισχυει και οτι κλεβει στις στασεις για να μην τον παρει ολο;;
Ναι βέβαιαισχυει και οτι κλεβει στις στασεις για να μην τον παρει ολο;;
Σε εμένα δεν έκλεβε πρέπει να ομολογήσω αλλά δεν με λες πολύ μεγάλο, ας πούμε ότι είμαι μέτριος.ισχυει και οτι κλεβει στις στασεις για να μην τον παρει ολο;;