Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Συμφωνώ και επαυξάνω. Είναι από αυτά που μπορούν να σε βγάλουν νοκ άουτ σε δευτερόλεπτα εάν δεν είσαι προσεκτικός.Αυτά είναι τα καλύτερα «χτυπήματα»
Συμφωνώ και επαυξάνω. Είναι από αυτά που μπορούν να σε βγάλουν νοκ άουτ σε δευτερόλεπτα εάν δεν είσαι προσεκτικός.Αυτά είναι τα καλύτερα «χτυπήματα»
....προφανως επιθυμια του πελατη!
Η κοπελα εκπληρωνει τα γουστα κ τις φαντασιωσεις ολων μας
Πρόσεχε εσυ για τον εαυτό σου και άσε τους άλλους να κάνουν αυτό που νομίζουν γλυκέ μουΚαι μόνο που είδα την Αριάδνη με πλαστικό πουλί κ μάσκα ληστή , ξενέρωσα άσχημα ..
η κοπέλα θα καταλήξει στο Δαφνί κ ειναι κρίμα
Μμμμ....καλησπέρα αγαπες!! Με άκρως γιορτινή διάθεση … έτοιμη να το γιορτάσουμε παρέα!!!
Πρόσεχε εσυ για τον εαυτό σου και άσε τους άλλους να κάνουν αυτό που νομίζουν γλυκέ μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα αγαπες!
Έχεις τεράστιο θέμα εσύ!Έπρεπε να ντρέπεσαι να ανεβάζεις τέτοιες αηδιαστικές φωτο
Ουτε για φτύσιμο δεν εισαι
...μαγκα, σ'αρεσει-δεν σ'αρεσει, εισαι μεν ελευθερος να εκφρασεις την αντιθεση σου κ να πεις την αποψη σου, ΑΛΛΑ οφειλεις να εισαι ευγενης κατάρχην απεναντι στην κοπελα κ επειτα σε ολους εμας που συμμετεχουμε!Έπρεπε να ντρέπεσαι να ανεβάζεις τέτοιες αηδιαστικές φωτο
Ώπα ρε μεγάλε...τι ζημιά σου έχει κάνει και βγάζεις τέτοιο μένος???Έπρεπε να ντρέπεσαι να ανεβάζεις τέτοιες αηδιαστικές φωτο
Που μου χάθηκες εσυ αγαπηΜμμμ....
leather mask ηταν και οχι full face σκουφος.....η leather mask πηγαινει στο latex fetish οποτε η κοπελα ηθελε να δειξει οτι προσφερει και υπηρεσιες bdsmΚαι μόνο που είδα την Αριάδνη με πλαστικό πουλί κ μάσκα ληστή , ξενέρωσα άσχημα ..
η κοπέλα θα καταλήξει στο Δαφνί κ ειναι κρίμα
Δεν με έχει πιάσει ακόμα το πνεύμα των γιορτών και της θαλπωρής....θα βάλεις ένα χεράκι???Που μου χάθηκες εσυ αγαπη
Μα βέβαια !!!Δεν με έχει πιάσει ακόμα το πνεύμα των γιορτών και της θαλπωρής....θα βάλεις ένα χεράκι???
μαλλον το πλαστικο πουλι της αριαδνης θελει να παρει και προσπαθει να το κρυψει ετσι...μαγκα, σ'αρεσει-δεν σ'αρεσει, εισαι μεν ελευθερος να εκφρασεις την αντιθεση σου κ να πεις την αποψη σου, ΑΛΛΑ οφειλεις να εισαι ευγενης κατάρχην απεναντι στην κοπελα κ επειτα σε ολους εμας που συμμετεχουμε!
Παρτο αλλιως....
μαλλον δεν τα πας καλα με την απορριψη.....ξεπερασε το και προχωρα......Έπρεπε να ντρέπεσαι να ανεβάζεις τέτοιες αηδιαστικές φωτο
Καλησπέρα καλε μου!!! Θα επανέλθω!!!....ρε αλητηριοι τι το κανατε το κοριτσ' κ εξαφανιστηκε?!?!
Ουτε καλημερες/καλησπερες, ουτε φωτογραφιες, ουτε τιποτα! Το μαλωσατε για την φωτο κ μαζευτηκε!
Μη μασας μικρη @Ariadnaki , ανεβασε γαμησια, πιπες, στησιματα κτλ, ανεβασε οτι γουσταρεις! Να ξαναθυμηθουμε τις καβλες οσοι σε συναντησαμε και να μαθαινουν κ να ψηνονται οσοι δεν σε συναντησαν ακομη!!!
Μπορεί να φοβάται μην χάσει το μεροκάματο η σάπιο μουνα που θα πλασάρει για μουναραΏπα ρε μεγάλε...τι ζημιά σου έχει κάνει και βγάζεις τέτοιο μένος???