dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.996
- Πόντοι
- 22.886
Όλο εδώ μου τριγυρνάς και εσύ μωρή κουφάλα .......ναι, σιγουρη τακτικη για τα εμφραγματα κ εγκεφαλικα
Όλο εδώ μου τριγυρνάς και εσύ μωρή κουφάλα .......ναι, σιγουρη τακτικη για τα εμφραγματα κ εγκεφαλικα
....αδυναμια αφου η μικρα κορασις !!!!!Όλο εδώ μου τριγυρνάς και εσύ μωρή κουφάλα ...
....και εδω το προφιλ της εν'λογω απατεωνισσας (απο massagenow), για οποιον θελει να κανει αναφορακαλησπέρα σας αγαπες ! Κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να διαφημίσει τις υπηρεσίες του εις βάρος μου αναρτώντας αυτά τα ψευδή στοιχεία καθώς και φωτογραφία με το πρόσωπο μου! Ως γνωστόν ξεκίνησα από γραφείο Μασαζ και στην πορεία έγινα εσκορτ ! Ωστόσο δεν έχω καμία σχέση με αυτή την ανάρτηση καθώς έγινε εν άγνοια μου και χρησιμοποιώντας φωτογραφία μου χωρίς να μου ζητηθεί κάποια άδεια!! Το εν λόγω κείμενο έχει αναρτηθεί σε σελίδα του φέισμπουκ .Απλά σας ενημερώνω να έχετε γνώση .
Καλησπέρα Λία....καλησπέρα σας αγαπες ! Κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να διαφημίσει τις υπηρεσίες του εις βάρος μου αναρτώντας αυτά τα ψευδή στοιχεία καθώς και φωτογραφία με το πρόσωπο μου! Ως γνωστόν ξεκίνησα από γραφείο Μασαζ και στην πορεία έγινα εσκορτ ! Ωστόσο δεν έχω καμία σχέση με αυτή την ανάρτηση καθώς έγινε εν άγνοια μου και χρησιμοποιώντας φωτογραφία μου χωρίς να μου ζητηθεί κάποια άδεια!! Το εν λόγω κείμενο έχει αναρτηθεί σε σελίδα του φέισμπουκ .Απλά σας ενημερώνω να έχετε γνώση .
Καλησπέρα !!!τι να οω … έχει γίνει παρωδία το προφίλ μου με τούτα και με Κεινα…Καλησπέρα Λία....
Έτσι μπράβο...επί της ουσίας....στα δικά μας…
...ετσι, να μν βγαινουμε κ εκτος θεματος!!!στα δικά μας…
Καλημερα σας στο προφίλ μου έχω παραθέσει τον αριθμό του τηλεφώνου μουΚαλησπερα!!!! μηπως θα μπορουσα να εχω προσωπικη επικοινωνια ;;;
Καλημέρα αγάπηΚαλημερα αγαπες!!
....τι ετσι, μια απλη καλημερα?!?!!? Δεν θα μας στειλεις αδιαβαστους πρωι-πρωι?!?!?!Καλημερα αγαπες!!
Ολόκληρη τσόντα έχει γυρίσει ρε bro τράβα δες τηνΜωράκι καλημέρα
Θέλουμε να σε δούμε κ σε βιντεακι
Εν ενέργεια δράση
Που τη βρίσκω;Ολόκληρη τσόντα έχει γυρίσει ρε bro τράβα δες την
Σειρήνα αν θυμάμαι κάλα, τώρα από ονόματα και τα λοιπά τα έχω ξεχάσει θα πω ότι σίγουρα κάπου έχει αναφερθεί και σίγουρα το βρίσκεις με ψάξιμο, αλλά κατ'εμέ καλύτερα ραντεβού από κοντά να πάρεις μια πραγματική άποψη παρά μάτι σε τσόντα (πράγμα που σκοπεύω να κάνω τώρα στις γιορτές)Που τη βρίσκω;