Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Στείλε φώτο τα μουνοχειλα σου όταν ήσουν 15, 20, 25, 30 ετών να κρίνουμεΈτσι γεννήθηκα γλυκέ μου δεν έχω αυτό που λες … καθόλου ξεχειλωμένα….
Στείλε φώτο τα μουνοχειλα σου όταν ήσουν 15, 20, 25, 30 ετών να κρίνουμεΈτσι γεννήθηκα γλυκέ μου δεν έχω αυτό που λες … καθόλου ξεχειλωμένα….
Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα να κανονίσω με την αγαπητή Αριάδνη αλλά είδα πως σχολιάζουν κάποιοι περι κονδυλωμάτων, είναι αλήθεια;
Δεν το λέω για να προσβάλω την κοπέλα για κανένα λόγο απλά καλό είναι να αν δεν ισχύει να το πούμε!
Ποιο συγκεκριμένα σχόλια απο το παρακάτω
6944896233 – Αριθμός αξιολογήσεων: 8× Ουδέτερος …
Απόψεις για τον αριθμό τηλεφώνου 6944896233: τιαΒιζ ητς ςαιπνλδη ςπροτα λύοΠ ςακλό χήταρααςκρ ιαγ lcal .rlgi ωοΝζμί ιότ ατήυ με όεκησλλ νδυαλακώ.μτο Το…www.white-pages.gr
....μαγκα μου συμφωνω απολυτα, ειναι αρκετα στενουλα η μικρη!!!Δεν τον παίρνει και τόσο άνετα από πίσω... ειδικά ιεραποστολικό... πάντως είναι καύλα να την βλέπεις να υποφέρει...
Σωστα τώρα που είμαι 100 υπάρχει κάποια φθοραΣτείλε φώτο τα μουνοχειλα σου όταν ήσουν 15, 20, 25, 30 ετών να κρίνουμε
Για την ηλικία σου καλά κρατιέσαι παντωςΣωστα τώρα που είμαι 100 υπάρχει κάποια φθορα
Η γριά η κότα εχει το ζουμιΣωστα τώρα που είμαι 100 υπάρχει κάποια φθορα
Ε καλά και εσύ υπερβολική, κόψε κάτι...ούτε 80 δεν είσαι...Σωστα τώρα που είμαι 100 υπάρχει κάποια φθορα
οντως ή παπατζες?χαχαΣτη σιρινα με το ονομα φρυνη
Για ποιο λογο να μπω στη διαδικασια και να πω ψεμματα?οντως ή παπατζες?χαχα
Κάπου στις πρώτες σελίδες το έχει παραδεχτεί και η ίδιαοντως ή παπατζες?χαχα
Όλοι οι έμπειροι παίκτες κατάλαβαν με την μία πόσο δουλεμένα είναι κώλος και μουνί σε μια ασπρόμαυρη φώτο υπό γωνία..
Είναι γεγονοςΓια την ηλικία σου καλά κρατιέσαι παντως
Είπα να κάνω μια στρογγυλοποίησηΕ καλά και εσύ υπερβολική, κόψε κάτι...ούτε 80 δεν είσαι...
Χαχ σε ευχαριστώ γλυκέ μουαριαδνάκι οι νεες σου φωτος ειναι σουπερ ....μπραβο σου κουκλα! συνεχιζε να προσφερεις απλοχερα ηδονη σε οσους σε εχουμε συναντησει και αξιοπρεπες μπανηστιρι σε οσους δεν εχουν βρεθει ακομα μαζι σου....
Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ίσως η καλύτερη που έχεις ανεβάσει φέτος!
Η καλύτερη φωτογραφία αυτή ρε τύπε ??Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ίσως η καλύτερη που έχεις ανεβάσει φέτος!
Καλό μήνα, Δεκέμβριος ο μήνας που φέρνει τους ανθρώπους κοντά.
Ακριβώς αυτό το μαντζαφλαρι κάνει τη διαφορά. Συνηθίσαμε στις ίδιες και τις ίδιες απεικονίσεις.Η καλύτερη φωτογραφία αυτή ρε τύπε ??
Με το μαντζαφλάρι φάτσα φόρα ??