XPEP
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 231
- Πόντοι
- 5.760
Όχι Φίλε ήμουν καβλωμενος να την συντάσσωΝυχτοφύλακας εισαι τυπε ;
Όχι Φίλε ήμουν καβλωμενος να την συντάσσωΝυχτοφύλακας εισαι τυπε ;
Το κωλαρακι σου βάλε στα τέσσερα μωράκι
Καλώς την!Αμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα αγαπες!!!
Η άλλη δουλεύει πουτάνα ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΑ και απειλεί με ποινικές διώξεις!!!Επίσης γλυκέ μου δεν έχεις δικαίωμα να ασχολείσαι με το τι βγαζει η κάθε μια μας και να βάζεις αναλυτικούς προϋπολογισμούς των οπισθίων …αυτό μπορεί να διωχθεί ποινικά …επιπρόσθετα , το που πως και γιατί κάνει μια τέτοια δουλειά και που επενδύει η δίνει τα χρήματα της η εκάστοτε κοπέλα πάλι δεν αφορά κανέναν …όσο για την οποία προστασία αν υπάρχει ειναι διότι αυτή η δουλεια ως γνωστόν ειναι επικίνδυνη…
Διότι εδω λέμε μόνο του «στραβού» το δίκιο… το ότι πολλοί και απο εδω ακόμα έχουν απρεπείς συμπεριφορές που δεν αναφέρονται και γενικότερα διάφορες δυσκολες καταστάσεις που περνάμε και δεν αναφέρονται για ευνόητους λόγους… επομένως χρειάζεται μια υποστήριξη…ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ! Μπορείς να βρεις πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κανείς γενικότερα …
Ότι κάνω αυτή τη δουλειά δε σημαίνει ότι έχω και εγώ δικαίωματα σαν άνθρωπος; Δεν καταλαβαινωΗ άλλη δουλεύει πουτάνα ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΑ και απειλεί με ποινικές διώξεις!!!
Μαλάκες μου τι ζούμε?!?!?!?!?!
μωράκι ακριβώς εξάλλου έχει πάψει πλέον να είναι ποινικό αδίκημα η πορνεια αντιμετωπίζεται σαν πταίσμα .Ότι κάνω αυτή τη δουλειά δε σημαίνει ότι έχω και εγώ δικαίωματα σαν άνθρωπος; Δεν καταλαβαινω
einai κολληταρια με τον γιγαντα τον αλεξη ...Η άλλη δουλεύει πουτάνα ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΑ και απειλεί με ποινικές διώξεις!!!
Μαλάκες μου τι ζούμε?!?!?!?!?!
Να μας ζεστανεις η να μας στεγνώνεις . Εχε και μια βάρκα φουσκωτή μαζί έτσι να υπάρχειΚαλησπέρα αγαπούλας έρχονται κρύα καιρός να ζεσταθούμε παρέα!!!!! Θα μαι εδω μέχρι το πρωί να σας ζεστάνω ;)))
Η πορνεία μπορεί να είναι πταίσματα, το αδήλωτες εισοδημα ή το ξέπλυμα από παράνομη δραστηριότητα (που κάνουν οι περισσότερες), ΔΕΝ είναι .μωράκι ακριβώς εξάλλου έχει πάψει πλέον να είναι ποινικό αδίκημα η πορνεια αντιμετωπίζεται σαν πταίσμα .
Έχεις δεν έχεις άδεια . Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι .
Δεν φτάνει μέχρι εκεί πλέον το θέμαΗ πορνεία μπορεί να είναι πταίσματα, το αδήλωτες εισοδημα ή το ξέπλυμα από παράνομη δραστηριότητα (που κάνουν οι περισσότερες), ΔΕΝ είναι .
μην σταματας να μας γκαβλωνεις
Κακησπερα!! Δεν θα σταματησωωωω!!μην σταματας να μας γκαβλωνεις
Πολύ δουλεμένη η κολοτρυπίδα σου σου μωρό. Για κάρφωμα είσαι..... από εμένα έτσι; όχι από σένα..
μολις καταλαβα γιατι τα Ρσενικα μαστορια σε κυνηγανε λυσσασμενα, παρολο που τους μοιραζεις χαρμοσυνα την πορτα αργοποριας.
μη σταματας , μη σταματας !!!!!!!!!!Κακησπερα!! Δεν θα σταματησωωωω!!
Κατούρημα παίζει;Στα του αγώνα τώρα :
Τα κάνει όλα και συμφέρει