KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.783
- Πόντοι
- 6.166
Μπεμπα ο Αντισθενης θα σου κανει καρτελα ζητησε του και θα την εχεις συντομα .Κάνε μου εσυ καρτελα κριτικών
Μπεμπα ο Αντισθενης θα σου κανει καρτελα ζητησε του και θα την εχεις συντομα .Κάνε μου εσυ καρτελα κριτικών
Για τα φεικ ραντεβού που μου στεινετε και μετά μπαίνετε και γράφετε δεν λέτε μόνο η μια πλευρά υπάρχει …Κάνε μου εσυ καρτελα κριτικών
Δεν εισαι η μονη που σε στηνουν αλλα δεν μπορεις να κανεις το ιδιο σ εμενα που θελω πραγματικα να σε συναντησω .Για τα φεικ ραντεβού που μου στεινετε και μετά μπαίνετε και γράφετε δεν λέτε μόνο η μια πλευρά υπάρχει …
Μια φωτο με ανοιχτη κωλοτρυπιδα θα ηταν ευκολο;Κατά λαθος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
...μαγκα μου τι θες τωρα, να φυγουμε αδιαβαστοι?!?!?Μια φωτο με ανοιχτη κωλοτρυπιδα θα ηταν ευκολο;
υπαρχει καπου νημα με κριτικες σου ? γιατι δεν βρισκω κατι....
Θα γίνει και αυτό !...μαγκα μου τι θες τωρα, να φυγουμε αδιαβαστοι?!?!?
Εδω "καλλιτεχνικες", ερωτικες κ σεξυ φωτογραφιες ανεβαζει και μας εχει φτασει στο στομα, που να ανεβασει κ hardcore
Παντως η αληθεια ειναι οτι που κ που αμα ανεβαζε κ καμμια πιο hard, θα "ειχε κοψ' τον τοπο"
Δε φταίνε τα φεικ αδερφέ .. υπάρχουν συγκεκριμένα παραδείγματα που τη ρωτάς από τη περασμένη μέρα αύριο τι ώρα μπορείς πχ στη Γλυφάδα το βράδυ σου λέει μόνη της στις δέκα . Αν κάποιος της στείλει 20.30 τη ίδια μέρα και της πει έλα τώρα Κηφισιά θα πάει . Δε πρόκειται να πει όχι σε κανένα πελάτη σε οποία απόσταση και αν είναι . Και φυσικά κλάψε όποιον τη περιμένει στις δέκα Γλυφάδα . Τα φεικ είναι δικαιολογίες .Δεν εισαι η μονη που σε στηνουν αλλα δεν μπορεις να κανεις το ιδιο σ εμενα που θελω πραγματικα να σε συναντησω .
Βρες τον τροπο να ξεχωρισεις το φεικ
Κανείς λάθος δεν είναι έτσι δεν έχω το μαγικό χαλί να πηγαίνω παντού όποτε αυτό που λες δεν ισχύει …Δε φταίνε τα φεικ αδερφέ .. υπάρχουν συγκεκριμένα παραδείγματα που τη ρωτάς από τη περασμένη μέρα αύριο τι ώρα μπορείς πχ στη Γλυφάδα το βράδυ σου λέει μόνη της στις δέκα . Αν κάποιος της στείλει 20.30 τη ίδια μέρα και της πει έλα τώρα Κηφισιά θα πάει . Δε πρόκειται να πει όχι σε κανένα πελάτη σε οποία απόσταση και αν είναι . Και φυσικά κλάψε όποιον τη περιμένει στις δέκα Γλυφάδα . Τα φεικ είναι δικαιολογίες .
...εχω κ εγω μια-δυο φωτο & ενα video απο το τελευταιο ραντεβου μας, αλλα δν τις ανοιγω χωρις επιτηρηση ιατρου!!!!Ακους Odin;
Ετοιμασου
Στο ραντεβου ηταν κι ο γιατρος παρων;...εχω κ εγω μια-δυο φωτο & ενα video απο το τελευταιο ραντεβου μας, αλλα δν τις ανοιγω χωρις επιτηρηση ιατρου!!!!
...οχι αλλα εντυσα την μικρη "νοσοκομα" και ειχα απο κοντα και τα απαραιτηταΣτο ραντεβου ηταν κι ο γιατρος παρων;
Καλά σου κάνουνε.Για τα φεικ ραντεβού που μου στεινετε και μετά μπαίνετε και γράφετε δεν λέτε μόνο η μια πλευρά υπάρχει …
Για παν ενδεχόμενο, καλό είναι να υπάρχει......οχι αλλα εντυσα την μικρη "νοσοκομα" και ειχα απο κοντα και τα απαραιτητα
Δεν άργησα ναι απλά δεν ήταν καν εκεί Γιατί δεν είχανε πάει ποτέ OK; Και αν έχεις κάποιο πρόβλημα στείλε μου προσωπικά να το λύσουμεΚαλά σου κάνουνε.
Και αργήσανε!!!!!!
Που τους κοροιδεύεις επί μήνες ότι θα το διορθώσεις!!!
Στο δεκάλεπτο πρέπει να φεύγουν όλοι και να μη στο λένε κιόλας!!!!
Να πηγαίνεις και να μη βρίσκεις κανέναν.
Τα φιλιά μου!!!!
ΧαχχαχαχΓια παν ενδεχόμενο, καλό είναι να υπάρχει...
Μα βέβαια!! Σοβαρή παράληψη!!!!καλησπέρα χωρίς φωτογραφία δεν είναι καλησπέρα...