Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Αντι να την βαλουμε στον παγο, τρεχουμε απο πισω της μαλακοληγουρομαζοχες.Κριμα αργα το ειδα , κγω εκανα το ίδιο λάθος ...
Αντι να την βαλουμε στον παγο, τρεχουμε απο πισω της μαλακοληγουρομαζοχες.Κριμα αργα το ειδα , κγω εκανα το ίδιο λάθος ...
Νομιζεις οτι αν μπει παγο θα διορθωθει ;;; Τυπε εχει παρει σασι και κολωνες μαζι και δεν αλλαζει ουτε με καλιμπρα .Αντι να την βαλουμε στον παγο, τρεχουμε απο πισω της μαλακοληγουρομαζοχες.
εισαι υπερκαβλα!Κατά λαθος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και εσυ τομεισαι υπερκαβλα!
Ωραία λήψη, καλός ο φωτισμός, σούπερ η πρωταγωνίστρια.... αναμένουμε τη συνέχεια...(αν χρειαστείς βοήθεια, μην το σκεφτείς...θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα...)καλησπέρα αγαπες
Θα το έχω στα υπ όψιν μου!Ωραία λήψη, καλός ο φωτισμός, σούπερ η πρωταγωνίστρια.... αναμένουμε τη συνέχεια...(αν χρειαστείς βοήθεια, μην το σκεφτείς...θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα...)
Εγώ κάθομαι και σκέφτομαι πλάνα, λήψεις, φωτογραφία, φωτισμό...και εσύ απλά θα το έχεις στα υπ όψιν???Θα το έχω στα υπ όψιν μου!
Ωχ αμάν αμάν αμάν αμάν αμάν αμάν...καλησπέρα αγαπες
Όχι δεν έχω κριτικές και εδώ στο νήμα υπάρχουνε διάφορες περιγραφές με κάποιες εμπειρίες κάποιων ατόμωνυπαρχει καπου νημα με κριτικες σου ? γιατι δεν βρισκω κατι....
Έχεις δίκιο ΠροσλαμβάνεσαιΕγώ κάθομαι και σκέφτομαι πλάνα, λήψεις, φωτογραφία, φωτισμό...και εσύ απλά θα το έχεις στα υπ όψιν???
aaa θελει λιγο ψαξιμο δηλαδη...Όχι δεν έχω κριτικές και εδώ στο νήμα υπάρχουνε διάφορες περιγραφές με κάποιες εμπειρίες κάποιων ατόμων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχεις δίκιο Προσλαμβάνεσαι
Σε ευχΡιστω πολύ γλυκέ μου!aaa θελει λιγο ψαξιμο δηλαδη...
αν κ οι φωτο σου ειναι παρα πολυ θελκτικες
Αστερι το κοριτσιυπαρχει καπου νημα με κριτικες σου ? γιατι δεν βρισκω κατι....
σε πιστευωΑστερι το κοριτσι
σε πιστευω
μμμμ βλεπω υπαρχει κ καποια δυσαρεσκεια,ελπιζω να οφειλεται στην ελλειψη οργανωσης απο τη μερια της κορασιδας-ειναι κ ανεξαρτητη βλεπεις,δεν εχει ανθρωπο να της οργανωνει το προγραμμα.....ψαξε τυπε καλα στις πισω σελιδες και ο λογος που δεν εχει καρτελα κριτικων κατι λεει
Το μπου δεν ειναι κατι το αξιοπιστο απο πολλα μελη γι αυτο ψαξε ερευνησε καλα
δες μια απο αλλο μελος εδω
Έκανα και εγώ τη μαλακία να κλείσω ραντεβού με την κορασίδα... και δεν ήρθε ποτέ.!!
Παραθέτω συνοπτικά την συνομιλία μας:
11:55 ΧΧΧ: Είσαι ελεύθερη?
12:00 Αριαδνάκι: Ναι, είμαι ελεύθερη.
12:10 ΧΧΧ: Τι ώρα μπορείς?
12:20 Αριαδνάκι: Σε μιάμιση ώρα.
12:25 ΧΧΧ: Μια χαρά σε περιμένω.
Κλείσαμε ραντεβού για τις 2:00
2:00 Αριαδνάκι: Θα αργήσω λίγο
3:00 Αριαδνάκι: Συγγνώμη, έρχομαι.
3:30 Αριαδνάκι: Έρχομαι.
5:00 Αριαδνάκι: Σε λίγο φτάνω.
6:00 Αριαδνάκι: Είσαι εδώ? Έρχομαι.
Τέσσερις ώρες αργότερα ακόμα ερχόταν...
Το ήξερα ότι δε θα έρθει απλά ήθελα να δω πόσο ψέμα ακόμα έχει η κοροϊδία...
Γιατί από τις 12:00 που την ρώτησα αν έχει χρόνο, και εκείνη διάλεξε να συναντηθούμε στις 2:00, μέχρι τις 6:00 που δεν είχε έρθει ακόμα, αποκλείεται να την "καθυστέρησε" ο προηγούμενος, ή να είχε "κίνηση".!!
Απλά στο ενδιάμεσο έκλεινε ραντεβού με άλλους...
Δε σέβεται αν έχεις κλείσει ραντεβού...
Κλείνει ραντεβού με πολλούς και τους έχει και περιμένουν...
Μετά διαλέγει να πάει σε όποιο της κάθεται καλύτερα...
Δεν ειναι θεμα οργανωσης ειναι θεμα συνηθειας το χουι που λεμε στην ανατολημμμμ βλεπω υπαρχει κ καποια δυσαρεσκεια,ελπιζω να οφειλεται στην ελλειψη οργανωσης απο τη μερια της κορασιδας-ειναι κ ανεξαρτητη βλεπεις,δεν εχει ανθρωπο να της οργανωνει το προγραμμα.....
ελπιζω εκει να οφειλεται το στησιμο του γραφοντα κ να μην υπηρχε κακη προθεση απο το αριαδνακι μας....
το οποιο εχει πραγματικο φανταστικο στηθος στις φωτο της
Κάνε μου εσυ καρτελα κριτικώνψαξε τυπε καλα στις πισω σελιδες και ο λογος που δεν εχει καρτελα κριτικων κατι λεει
Το μπου δεν ειναι κατι το αξιοπιστο απο πολλα μελη γι αυτο ψαξε ερευνησε καλα
δες μια απο αλλο μελος εδω
Έκανα και εγώ τη μαλακία να κλείσω ραντεβού με την κορασίδα... και δεν ήρθε ποτέ.!!
Παραθέτω συνοπτικά την συνομιλία μας:
11:55 ΧΧΧ: Είσαι ελεύθερη?
12:00 Αριαδνάκι: Ναι, είμαι ελεύθερη.
12:10 ΧΧΧ: Τι ώρα μπορείς?
12:20 Αριαδνάκι: Σε μιάμιση ώρα.
12:25 ΧΧΧ: Μια χαρά σε περιμένω.
Κλείσαμε ραντεβού για τις 2:00
2:00 Αριαδνάκι: Θα αργήσω λίγο
3:00 Αριαδνάκι: Συγγνώμη, έρχομαι.
3:30 Αριαδνάκι: Έρχομαι.
5:00 Αριαδνάκι: Σε λίγο φτάνω.
6:00 Αριαδνάκι: Είσαι εδώ? Έρχομαι.
Τέσσερις ώρες αργότερα ακόμα ερχόταν...
Το ήξερα ότι δε θα έρθει απλά ήθελα να δω πόσο ψέμα ακόμα έχει η κοροϊδία...
Γιατί από τις 12:00 που την ρώτησα αν έχει χρόνο, και εκείνη διάλεξε να συναντηθούμε στις 2:00, μέχρι τις 6:00 που δεν είχε έρθει ακόμα, αποκλείεται να την "καθυστέρησε" ο προηγούμενος, ή να είχε "κίνηση".!!
Απλά στο ενδιάμεσο έκλεινε ραντεβού με άλλους...
Δε σέβεται αν έχεις κλείσει ραντεβού...
Κλείνει ραντεβού με πολλούς και τους έχει και περιμένουν...
Μετά διαλέγει να πάει σε όποιο της κάθεται καλύτερα...
Μπεμπα ο Αντισθενης θα σου κανει καρτελα ζητησε του και θα την εχεις συντομα .Κάνε μου εσυ καρτελα κριτικών