dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.823
- Πόντοι
- 22.886
Απαντα στο ερωτημα
Απαντα στο ερωτημα
Προτιμω να βαρεσω μαλακια απο το να δωσω τοσα χρηματα που δεν ανταποκρινονται στην εμφανιση της.
Δηλαδή κάνετε κάποιες ερωτήσεις ...Προτιμω να βαρεσω μαλακια απο το να δωσω τοσα χρηματα που δεν ανταποκρινονται στην εμφανιση της.
Δε κολλησα στο καρο.Δηλαδή κάνετε κάποιες ερωτήσεις ...
Ρωτάς αν ήταν στο bill με καρό σακάκι ...
Μπορεί να απαντήσει ναι και να μην ήταν ή μπορεί να απαντήσει όχι και να ήταν .
Τώρα όσον αφορά την εμφάνιση . Έχει ανεβάσει 1500 φωτογραφίες , εσύ κόλλησες στο καρό ?
φαντασου μεχρι και ο ψυλλος πηδαει χρονια τωραΚαλά ρέ παιδιά: μήν τρώγεστε γιά ψύλλου πήδημα...
Καλά ρέ παιδιά: μήν τρώγεστε γιά ψύλλου πήδημα...
Έτσι είναι... Για φαντάσου να έρθει με καρό σακάκι???? Ο φίλος μπορεί να θέλει ριγέ...Δηλαδή κάνετε κάποιες ερωτήσεις ...
Ρωτάς αν ήταν στο bill με καρό σακάκι ...
Μπορεί να απαντήσει ναι και να μην ήταν ή μπορεί να απαντήσει όχι και να ήταν .
Τώρα όσον αφορά την εμφάνιση . Έχει ανεβάσει 1500 φωτογραφίες , εσύ κόλλησες στο καρό σακάκι ?
....μαγκα, ενα δικιο το εχουν οι συναγωνιστες εδω!!! Η κοπελα εχει ανεβασει 500 φωτογραφιες, σε οτι ποζα κ σταση γουσταρουμε (σε αντιθεση με αλλες που ανεβαζουν μια σκοτεινη, θολη και με χιλια ζορια) και βλεπεις οτι προκειται για μια πιτσιρικα, ομορφη, με ωραιο σωμα κτλ. Τωρα στο εαν σε φτιαχνει κ θες να την παρεις ή οχι, ειναι θεμα καθαρα προσωπικου γουστου κ καβλας !Προτιμω να βαρεσω μαλακια απο το να δωσω τοσα χρηματα που δεν ανταποκρινονται στην εμφανιση της.
παιδια κουμπωθειτε.
προσοχη τι λετε και τι γραφετε.
ο σακης πηρε το οπλο του.
.....παλι.
Αν μού επιτρέπεται νά σού απαντήσω εγώ πού μέ τά ψέματα έχω τσακωθεί άσχημα δέν θέλω νά μού λένε αλλά και ούτε νά λέω.Προτιμω να βαρεσω μαλακια απο το να δωσω τοσα χρηματα που δεν ανταποκρινονται στην εμφανιση της.
... και διπλοσταυροκουμποτο!Έτσι είναι... Για φαντάσου να έρθει με καρό σακάκι???? Ο φίλος μπορεί να θέλει ριγέ...
Άμα κανείς το οδηγό σε βλέπω fuck danceΤι λες ρε αρχοντα , αφου ειμαι ο flashdance
Εννοειται.Με το γνωστο τραγουδακι φυσικα
Που είναι το κορίτσι ρε αλήτες???? Τι του κάνατε????
Είμαστε καλοί άνθρωποι , δεν μαλώνουμε κανέναν... Στην τελική όποιος θέλει παίρνει, οποίος δεν θέλει πάει παρακάτω... μεγάλα παιδιά είμαστε, και κάποια... μεγαλύτερα...Καθυστερεῖ καί ἐδῶ ἐπειδή τό μάλωσαν ποὺ καθυστερεῖ στὰ ραντεβού.