Καταρχας σε ολα τα παραπονα που γινονται τις τελευταιες μερες λειπει το σουρεαλ στοιχειο (σε απλα ελληνικα η ολη φαση ειναι ντεκαβλε) επειδη απο ενα σημειο και μετα η επαναληψη και η αναλωση των παραπονων (οχι μονο με την Αριαδνη αλλα και σε ολες τις ανεξαρτητες κατα καιρους στα νηματα τους) δειχνει τουλαχιστον μια γραφικοτητα . Οπως εχω πει και σε αλλα νηματα στα οποια εχω δει το ιδιο εργακι οι (επαναλαμβανομενοι) τσακωμοι, παραπονα κλπ δεν εχουν κανενα νοημα καθως το τι γραφετε με το τι ισχυει στην πραγματικοτητα απεχει ετη φωτος διοτι στην πραγματικοτητα οποιος θελει να δει πραγματικα καποια απλα θα την δει, οποιος την ειδε και δεν του αρεσε απλα δεν θα την ξαναδει, ενω οποιος δεν ενδιαφερετε να δει την οποιαδηποτε απλα δεν θα μπει καν στην διαδικασια να την συναντησει. Τοσο απλα.
Τελος παντων καθενας οπως την βρισκει.. Εφοσον θεωρει καποιος πως με το να βριζει πισω απο ενα πληκτρολογιο τις ανεξαρτητες (δεδομενου το τι ισχυει στην πραγματικοτητα) αν αυτο τον κανει να νιωθει καλυτερα , του δινει ζωη κλπ κλπ τοτε εχει καθε δικαιωμα να κανει οτι τον κανει να αισθανεται καλυτερα.
Εγω απλα αφιερωνω ενα τραγουδι σε οσους κανουν παραπονα για ολες τις ανεξαρτητες κατα καιρους στα νηματα τους που ενω λενε οτι τους εχουν ριξει μαυρο κλπ
Ολο με αυτες ασχολουνται
Καλα να περνατε
Τελος παντων καθενας οπως την βρισκει.. Εφοσον θεωρει καποιος πως με το να βριζει πισω απο ενα πληκτρολογιο τις ανεξαρτητες (δεδομενου το τι ισχυει στην πραγματικοτητα) αν αυτο τον κανει να νιωθει καλυτερα , του δινει ζωη κλπ κλπ τοτε εχει καθε δικαιωμα να κανει οτι τον κανει να αισθανεται καλυτερα.
Εγω απλα αφιερωνω ενα τραγουδι σε οσους κανουν παραπονα για ολες τις ανεξαρτητες κατα καιρους στα νηματα τους που ενω λενε οτι τους εχουν ριξει μαυρο κλπ