Brutal.Fv
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 2.134
- Πόντοι
- 446
Αρα εστησεςειμουν στην μηχανη πανω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι μηχανη;ειμουν στην μηχανη πανω
Αρα εστησεςειμουν στην μηχανη πανω
Τι μηχανη;ειμουν στην μηχανη πανω
Τελικά προτιμότερο είναι να παει αυτή πρώτη στο δωμάτιο, και να σας στείλει μήνυμα τον αριθμό του δωματίου. Μετά ξεκινηστε σιγα-σιγα να πάτε. Μόνο έτσι θα έχετε το κεφάλι σας σίγουρο.
Σε εμένα μπλοκ; κάτι δεν κατάλαβα καλά....Απλα τσιμπα ενα μπλοκ με αγαπη!!
Οτι ειπα το ειπα αναλυτικοτατα και δεν το ξαναγραφω
Καταλαβαινω οτι υπαρχει περιθωριασμος , κοπροσκυλιαση κλπ οποτε οποτε λες την πραγματικοτητα και με τα καλα και με τα κακα της οποιαδηποτε και δεν γραφεις σαν κομπλεξικο ναυαγιο τοτε ταραζεις την ψυχωσυνθεση ολων των υπολοιπων με αποτελεσμα να σε παραθετουν στο ακυρο και να λενε οτι ναναι
Οκ καλη καρδια!!
Να σε καλα
Για μενα δεν εγραψες οτι επρηξα ουμπαλα κλπ ?,Σε εμένα μπλοκ; κάτι δεν κατάλαβα καλά....
Όχι για εσένα....Για μενα δεν εγραψες οτι επρηξα ουμπαλα κλπ ?,
Υ.Γ. Σου απαντησα επειδη ξεχασα να πατησω αγνοηση
Οκ συγνωμη τοτε απλα μου εχουν τυχει τοσα τρολ (που εννοειται τα εχω μπλοκαρει) που οποτε βλεπω καποια ακυρη χαζομαρα δεν ασχολουμαι απλα μπλοκαρω,ΠοΌχι για εσένα....
Είπα ότι προτιμώ τα κείμενα σου
Από το να διαβάσω δύο σειρές που να λένε ε τύπε πρηζεις ουμπαλα κλπ κλπ
Όμορφα γράφεις αλλά δεν διαβάζεις....
...ετσι ειναι, οπως τα λεει @bigshak ! Ξαναδιαβασε το ποστΌχι για εσένα....
Είπα ότι προτιμώ τα κείμενα σου
Από το να διαβάσω δύο σειρές που να λένε ε τύπε πρηζεις ουμπαλα κλπ κλπ
Όμορφα γράφεις αλλά δεν διαβάζεις....
Για μενα δεν εγραψες οτι επρηξα ουμπαλα κλπ ?,
Δεκτή.Οκ συγνωμη τοτε απλα μου εχουν τυχει τοσα τρολ (που εννοειται τα εχω μπλοκαρει) που οποτε βλεπω καποια ακυρη χαζομαρα δεν ασχολουμαι απλα μπλοκαρω,
Υ.Γ.Θα σε εκανα μπλοκ τσαμπα Ευτυχως που ξεχασα να πατησω αγνοηση!!
Ένα τυχαίο παράδειγμα γραφής ήταν το πως γράφει το 70% των φίλων συνμπουρδελιαριδων εδώ μέσα...Τελικα ποιος ειναι ο αγαπουλοπρομοτορας που πρηζει ουμπαλα;
Τότε πρεπει να αλλάξεις τον τρόπο που εργάζεσαι.Δεν ανέφερα ότι μπερδεύτηκε κάποιος ταξιτζής που μπορεί να συμβεί και αυτό ακόμα και πλοηγό να μην έχουν αν και παρά πολύ σπάνιο…αυτού που είπα είναι ότι περιμένω να μου πουν πρώτα δωμάτιο για να ξεκινήσω λόγω του ότι μου έχει συμβεί πολλές φορές αυτό με τα ψεύτικα ραντεβού
Θα την ειδοποιήσουμε...Υπερβολικό αυτό. Πάντως ελπίζω να διορθώσει το θέμα κάποια στιγμή. Για να την προτιμήσουμε στο μέλλον
τώρα κι εσύ μιλάς με το χαζό...Φίλε κι εμείς αγαπήσαμε, γενικά μιλάω, αλλά δεν κάναμε έτσι!
Κάθε φορά που κάποιος σχολιάζει αρνητικά την Αριάδνη θα βγεις να απαντήσεις, δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις στη ζωή σου;
δώσε πόνο και ιγκνορ σάκη !!!!Για μενα δεν εγραψες οτι επρηξα ουμπαλα κλπ ?,