Σωστα
Την εχω συναντησει περισσοτερες απο σενα και γενικα εχω διαπιστωσει οτι δεν την λες αγγλιδα στα ραντεβου (δεν υπαρχει καποιος που να λεει το αντιθετο)
Δεν μπαινω προσωπικα στην διαδικασια να σκεφτω σεναρια του τυπου γιατι και πως κλπ κλπ.. Στην πραγματικοτητα το αποτελεσμα οτι και να πουμε ειναι ενα: Θα περασεις καλα (μιλωντας αποκλειστηκα για τον εαυτο μου) αλλα δεν θα ερθει στην ωρα της .. Τα υπολοιπα (οι συγνωμες, τα γιατι και πως που μπορει να υποθεσει καποιος) απλα δεν εχουν νοημα
Αυτο με τα στησιματα ειναι οντως κακη δικαιολογια καθως το πιστευω οτι την εχουν στησει (διοτι το εχω ακουσει και απο αλλες κοπελες γενικα) αλλα οταν καποιος σε εχει συναντησει αρκετες φορες, ειναι ενταξει απεναντι σου και σε σεβεται τοτε no comment (και αυτος ειναι ο λογος που γραφω διοτι αυτο που διαβασα με τα στησιματα.. ειπαμε no comment) !!
Ξεκαθαρα δεν φταιει η Αριαδνη διοτι οπως ειπα ποιο πανω το αποτελεσμα ειναι ενα , το οποιο το εχουμε διαπιστωσει ολοι οσοι την εχουμε δει , και επισης το γνωριζουν οσοι δεν την εχουν δει (με τις τοσες επαναλληψεις)
Οποτε το να καθυστερησει η Αριαδνη στο ραντεβου ειναι κατι το οποιο απλα δεν ειναι κατι που καποιος δεν το περιμενει να συμβει
Υ.Γ.1.Δεν την κατηγορω , απλα αυτο με τα στησιματα μου αρεσε και δεν κρατηθηκα.. Ισα ισα προσωπικα την βλεπω οποτε μπορω (και κυριως οταν εχω χρονο για να την δω).. Συν οτι οπως εχω πει για μενα συγκαταλεγεται σε αυτες που μου αρεσουν γενικα.. αφενος διοτι οταν μπαινει στο δωματιο περναω καλα μαζι της (διοτι ως προς την αποδοση της για μενα ειναι τοπ, επισης μου αρεσει η ευγενεια που βγαζει στην διαρκεια του ραντεβου οπως και οτι απο το επικοινωνιακο της δειχνει να εχει σωστη δομη σκεψης ) ... Επισης την συνανταω για οσο παει (καθως δεν υπαρχει το για παντα με οποιοδηποτε call girl, ουτε υπαρχουν συναισθηματα. Υπαρχει το οτι μου αρεσει η ταδε και η ταδε.. )
Υ.Γ.2.Οποτε καλο ειναι να περναμε καλα με οποια μας αρεσει και οταν σταματησουμε να την συνανταμε να την θυμωμαστε σαν μια ομορφη αναμνηση
Ενω οποια δεν μας αρεσει , δεν μας κανει κλικ κλπ να πηγαινουμε παρακατω
Have fun!!
Υ.Γ 3.Καλο βραδυ σε ολους!!