Εσενα σε φτιαχνει το στησιμο, μηπως πας στα ραντεβου σου νωριτερα για να το σιγουρεψεις και να το απολαυσεις?
Αλλες κοπελες κανουν ωραια στησιματα στο δωματιο και καυλωνεις.
Αλλες παλι κανουν στησιματα πριν το ραντεβου και ξενερωνεις!
Εσενα σε φτιαχνει το στησιμο, μηπως πας στα ραντεβου σου νωριτερα για να το σιγουρεψεις και να το απολαυσεις?
περιμενε,εχει και καλυτερο ρε.Λέω κ εγώ, πόση ώρα θα πέρναγε....
Α,καλα..περιμενε,εχει και καλυτερο ρε.
Υ.Γ. αυτο που του παρεθεσες το εσβησε χαχαχαχαχαχαχαχ
ρε ποσο για γελια ειναι μερικοι.
Α,καλα..περιμενε,εχει και καλυτερο ρε.
Υ.Γ. αυτο που του παρεθεσες το εσβησε χαχαχαχαχαχαχαχ
ρε ποσο για γελια ειναι μερικοι.
Μεγαλο φαουλ της κοπελας αν σου φερθηκε ετσι και καλα εκανες και μας ενημερωσες.Έκανα και εγώ τη μαλακία να κλείσω ραντεβού με την κορασίδα... και δεν ήρθε ποτέ.!!
Παραθέτω συνοπτικά την συνομιλία μας:
11:55 ΧΧΧ: Είσαι ελεύθερη?
12:00 Αριαδνάκι: Ναι, είμαι ελεύθερη.
12:10 ΧΧΧ: Τι ώρα μπορείς?
12:20 Αριαδνάκι: Σε μιάμιση ώρα.
12:25 ΧΧΧ: Μια χαρά σε περιμένω.
Κλείσαμε ραντεβού για τις 2:00
2:00 Αριαδνάκι: Θα αργήσω λίγο
3:00 Αριαδνάκι: Συγγνώμη, έρχομαι.
3:30 Αριαδνάκι: Έρχομαι.
5:00 Αριαδνάκι: Σε λίγο φτάνω.
6:00 Αριαδνάκι: Είσαι εδώ? Έρχομαι.
Τέσσερις ώρες αργότερα ακόμα ερχόταν...
Το ήξερα ότι δε θα έρθει απλά ήθελα να δω πόσο ψέμα ακόμα έχει η κοροϊδία...
Γιατί από τις 12:00 που την ρώτησα αν έχει χρόνο, και εκείνη διάλεξε να συναντηθούμε στις 2:00, μέχρι τις 6:00 που δεν είχε έρθει ακόμα, αποκλείεται να την "καθυστέρησε" ο προηγούμενος, ή να είχε "κίνηση".!!
Απλά στο ενδιάμεσο έκλεινε ραντεβού με άλλους...
Δε σέβεται αν έχεις κλείσει ραντεβού...
Κλείνει ραντεβού με πολλούς και τους έχει και περιμένουν...
Μετά διαλέγει να πάει σε όποιο της κάθεται καλύτερα...
Μεγαλο φαουλ της κοπελας αν σου φερθηκε ετσι και καλα εκανες και μας ενημερωσες.
Οπως εχω γραψει, το καλοκαιρι που την συναντησα ηταν στην ωρα της...
Λογικά θα υπάρχουν και συναντήσεις δίχως στήσιμο αναλόγως αντικειμενικών συνθηκών… καλά θα ήταν να ήταν γνωστές οι συνθήκες , αλλά τώρα τι ψάχνειςΜεγαλο φαουλ της κοπελας αν σου φερθηκε ετσι και καλα εκανες και μας ενημερωσες.
Οπως εχω γραψει, το καλοκαιρι που την συναντησα ηταν στην ωρα της...
έχω πει ένα παράδειγμα.τα πρωινά της συνήθως είναι σίγουρα οκΛογικά θα υπάρχουν και συναντήσεις δίχως στήσιμο αναλόγως αντικειμενικών συνθηκών… καλά θα ήταν να ήταν γνωστές οι συνθήκες , αλλά τώρα τι ψάχνεις
Ναι . Έχει αναφερθεί από φίλους που την συνάντησαν .. τι συμβαίνει μετά , αυτό είναι το ερώτημαέχω πει ένα παράδειγμα.τα πρωινά της συνήθως είναι σίγουρα οκ
....κοιτα μαγκα, υποθετω ολη ιστορια εγινε γτ αμφισβητισα τα γραφομενα σου! Οτι αναφερεις με τις ωρες μου φανηκε υπερβολικο, αλλα περισσοτερο υπερβολικα μου φανηκαν τα συμπερασματα που εβγαλες και τα παραθεσες ως δεδομενα κ θεσφατα, εκει θεωρησα οτι υπαρχουν λογοι κ ιδιοτελεια. Αν ειμαι λαθος (που σαφως μπορει και να ειμαι), mea culpa, θα αναγνωρισω το λαθος μου κ θα ζητησω κ συγνωμη. Δεν ειμαι εδω για προσωπικες αντιπαραθεσεις με κανεναν, αλλα για να περναω καλα με τα κοριτσια του χωρου και να περναω ευχαριστα αλληλεπιδρωντας με τους υπολοιπους στα νηματα.Για όποιον θέλει screenshots από τη συνομιλία που παρέθεσα, ευχαρίστως σε DM...
Δεν ήρθε ποτέ στο ραντεβού...
Οι υπόλοιποι "ιππότες" σε άσπρο άλογο, μουνόδουλοι, αγαπούληδες, μπαχαλάκηδες, κτλ. μπορείτε να συνεχίσετε να γράφετε / πιστεύετε ότι θέλετε...
Μοιράστηκα τη δυσάρεστη εμπειρία που είχα για να βοηθήσω τους μύστες του bou... εξάλλου αυτός είναι ο κύριος λόγος ύπαρξης του site.
Διαθεσιμότητα δίνω κάλε μου αυτό δε σημαίνει ότι είμαι στρατιώτης και δουλεύω νον στοπ …νομίζω αυτό είναι αυτονόητο … και αν τύχει και δεν έχω δουλειά και πάω να ξεκουραστώ μετά δεν εξυπηρετώ … απλά δεν μπορώ συνέχεια να το ε
και στρατιώτης να είσαι τι ενοχλεί ??που πιστεύω ότι είσαι ...χωρίς παρεξήγηση.....αλλά έχεις πολύ δουλειά και δεν θέλεις να χάσεις κανένα ραντεβού. καλά κάνεις .πρόσεχε μόνο... το μπαγιόκο μερικές φορές οδηγεί σε ανεξέλεκτες καταστάσεις .τέτοια διαθεσιμότητα δεν έχω συναντήσει τόσα χρόνια στο κουρμπέτι ......με το συμπαθειο βρεΔιαθεσιμότητα δίνω κάλε μου αυτό δε σημαίνει ότι είμαι στρατιώτης και δουλεύω νον στοπ …νομίζω αυτό είναι αυτονόητο … και αν τύχει και δεν έχω δουλειά και πάω να ξεκουραστώ μετά δεν εξυπηρετώ … απλά δεν μπορώ συνέχεια να το εξηγώ
σε ποιον πορνοπλανητη ζεις;Ρε μαγκες γιατι ειστε αφελεις και σκουζετε. Σε ολες τις δουλειες , ο παλιος και καλος πελατης προηγειται.
Και αυτοι που αποκαλειτε λευκους ιπποτες προστατευουν την προτεραιοτητα τους
Αμα δεν εισαι καλος και παλιος πελατης σεβασου τον εαυτο σου και πηγαινε παρα περα
μα καλα απο seeking?????????????Χαχαχαχαχ.αραζω σε ένα καφέ γιατί με έχει στήσει μια κοπέλα από seeking 45 λεπτά για να πάμε πριαμο
Εχει ανακαλυψει φωλια λεειμα καλα απο seeking?????????????
Εκανες το σωστοΣορρυ
Οκ το διαγραφω
Να ειμαστε δικαιοι !!Εκανες το σωστο
Λυπάμαι πολύ για το ατυχές γεγονός Ε.Ε. και ήθελα να πω ότι κανέναν δεν θέλω να είναι δυσαρεστημένος ωστόσο δυστυχώς Σε αυτή τη δουλειά συμβαίνουν και αυτά και δεν είμαι η μόνη που έχει τέτοιες αστοχιεσ ζητώ και παλι συγνώμη Και παρακαλώ δείξε λίγο κατανόηση ευχαριστώ .Ωστόσο πραγματικά δεν θυμάμαι καθόλου το γεγονός να είναι πρόσφατο αν θέλεις να δημοσιεύσεις κάτι κάντο κανένα πρόβλημα γιατί να πω και την δική μου πλευρά τόσο καιρό εγώ έχω και δεν ψεύτικα ραντεβού που μου λένε είμαι εκεί είμαι εκεί είμαι εκεί και πάω και δεν είναι κανείς έτσι να πω και εγώ την πλευρά μουΓια όποιον θέλει screenshots από τη συνομιλία που παρέθεσα, ευχαρίστως σε DM...