lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
εεε καλά δε σημαίνει ότι είναι νον στοπ και back to back τα ραντεβού...μπορεί και σαν τον Βέγγο κ αυτή να παίρνει σούπερ μαντολίνη
o Βουτσας ητανεεε καλά δε σημαίνει ότι είναι νον στοπ και back to back τα ραντεβού...μπορεί και σαν τον Βέγγο κ αυτή να παίρνει σούπερ μαντολίνη
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως μπορεί ένας άνθρωπος να αρχίσει 9 το πρωί τα ραντεβού και να κάνει σερί μέχρι τις 5 το πρωί?
Ποτέ θα πάει σπίτι, πόσο θα κοιμηθεί?
Εννοείται ότι κάτι συμβαίνει........
Διαθεσιμότητα δίνω κάλε μου αυτό δε σημαίνει ότι είμαι στρατιώτης και δουλεύω νον στοπ …νομίζω αυτό είναι αυτονόητο … και αν τύχει και δεν έχω δουλειά και πάω να ξεκουραστώ μετά δεν εξυπηρετώ … απλά δεν μπορώ συνέχεια να το εξηγώΜπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως μπορεί ένας άνθρωπος να αρχίσει 9 το πρωί τα ραντεβού και να κάνει σερί μέχρι τις 5 το πρωί?
Ποτέ θα πάει σπίτι, πόσο θα κοιμηθεί?
Εννοείται ότι κάτι συμβαίνει........
χοντρο αυτοΈκανα και εγώ τη μαλακία να κλείσω ραντεβού με την κορασίδα... και δεν ήρθε ποτέ.!!
Παραθέτω συνοπτικά την συνομιλία μας:
11:55 ΧΧΧ: Είσαι ελεύθερη?
12:00 Αριαδνάκι: Ναι, είμαι ελεύθερη.
12:10 ΧΧΧ: Τι ώρα μπορείς?
12:20 Αριαδνάκι: Σε μιάμιση ώρα.
12:25 ΧΧΧ: Μια χαρά σε περιμένω.
Κλείσαμε ραντεβού για τις 2:00
2:00 Αριαδνάκι: Θα αργήσω λίγο
3:00 Αριαδνάκι: Συγγνώμη, έρχομαι.
3:30 Αριαδνάκι: Έρχομαι.
5:00 Αριαδνάκι: Σε λίγο φτάνω.
6:00 Αριαδνάκι: Είσαι εδώ? Έρχομαι.
Τέσσερις ώρες αργότερα ακόμα ερχόταν...
Το ήξερα ότι δε θα έρθει απλά ήθελα να δω πόσο ψέμα ακόμα έχει η κοροϊδία...
Γιατί από τις 12:00 που την ρώτησα αν έχει χρόνο, και εκείνη διάλεξε να συναντηθούμε στις 2:00, μέχρι τις 6:00 που δεν είχε έρθει ακόμα, αποκλείεται να την "καθυστέρησε" ο προηγούμενος, ή να είχε "κίνηση".!!
Απλά στο ενδιάμεσο έκλεινε ραντεβού με άλλους...
Δε σέβεται αν έχεις κλείσει ραντεβού...
Κλείνει ραντεβού με πολλούς και τους έχει και περιμένουν...
Μετά διαλέγει να πάει σε όποιο της κάθεται καλύτερα...
οχι φιλε
εισαι πανιβλαξεεε καλά δε σημαίνει ότι είναι νον στοπ και back to back τα ραντεβού...μπορεί και σαν τον Βέγγο κ αυτή να παίρνει σούπερ μαντολίνη
Συγγνώμη τι λες;και πως αναφέρεσαι έτσι…λες και έχει ανάγκη από το δικό μου ραντεβού… ο άνθρωπος εκφράζεται απλαοχι φιλε
μην το παιζεις ιπποτης σε λευκο αλογο επανω
αν βγαλει print screen θα σκουζεις οτι κακος βγαζει φωτογραφιες απο συνομιλιες
σε συμπαθω πολυ
αλλα μεινε αντρας οχι μουνοδουλος
οχι περνει θεση ξεκαθαραΣυγγνώμη τι λες;και πως αναφέρεσαι έτσι…λες και έχει ανάγκη από το δικό μου ραντεβού… ο άνθρωπος εκφράζεται απλα
Για την πληρωση μιας οποιασδηποτε θεσης πρωτα πρεπει να βγει προκυρηξη και τα απαραιτητα δικαιολογητικα.. Εχει βγει τιποτα ?υπάρχει πουθενά αίτηση για την κενή θέση του κροκαλα?
Για την πληρωση μιας οποιασδηποτε θεσης πρωτα πρεπει να βγει προκυρηξη και τα απαραιτητα δικαιολογητικα.. Εχει βγει τιποτα ?
Υ.Γ. Που τον θυμηθηκες τον Κροκαλα?
Αξεχαστες παντως οι στιγμες που "εγκωμιαζε" εμμονικα την Αριαδνη και ολα τα υπολοιπα μελη
Τον εξαντλησες, ποσο να αντεξει?
ωπα αλλοι 2 νεωπες ιπποτες σε λευκο αλογο ε;
για μαζευτείτε ρε παιδια σιγα σιγα
εσύ όχι, εγώ ναι.Διαθεσιμότητα δίνω κάλε μου αυτό δε σημαίνει ότι είμαι στρατιώτης και δουλεύω νον στοπ …νομίζω αυτό είναι αυτονόητο … και αν τύχει και δεν έχω δουλειά και πάω να ξεκουραστώ μετά δεν εξυπηρετώ … απλά δεν μπορώ συνέχεια να το εξηγώ
Εγώ είμαι νεουδι δε τα θυμάμαι καλά. Εσυ που είσαι κωλογερος τα θυμάσαι όλα ακόμα και την Τίνα Σπάθη θα θυμάσαιεισαι πανιβλαξ
σουπερ μαντολινη επαιρνε ο βουτσας
Τινα Σπαθη , οχι ρε φιλε, αυτη την ειχε μπαναρει ο Καποδιστριας χαχαχαΕγώ είμαι νεουδι δε τα θυμάμαι καλά. Εσυ που είσαι κωλογερος τα θυμάσαι όλα ακόμα και την Τίνα Σπάθη θα θυμάσαι
Οκ. Από προσωπική εμπειρία μαζί σου το λέω.Διαθεσιμότητα δίνω κάλε μου αυτό δε σημαίνει ότι είμαι στρατιώτης και δουλεύω νον στοπ …νομίζω αυτό είναι αυτονόητο … και αν τύχει και δεν έχω δουλειά και πάω να ξεκουραστώ μετά δεν εξυπηρετώ … απλά δεν μπορώ συνέχεια να το εξηγώ