gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Ρε μπέμπα καλά κάνεις και τους δουλεύεις αφού βρίσκεις κάποιους τόσο βλάκες και απελπισμένους από τη ζωή τους αλλά αυτά που γράφεις δεν στέκουν στη λογική. Περισσότερο χρόνο και λιγότερο άγχος θα έχεις και μόνο επειδή δεν θα χρειάζεται να μετακινείσαι κι αντί να πηγαίνεις εσύ εκεί όπου θέλει ο πελάτης θα μπαίνει αυτός στον κόπο να έρχεται εκεί που βολεύει εσένα, θα γλυτώνεις και το κόστος μετακίνησης δηλαδή. Τώρα το πως σκέφτηκες ότι πρέπει να αμειφθείς με αύξηση του κόστους των υπηρεσιών σου επειδή ΕΣΥ θα βολεύεσαι και θα έχεις λιγότερα έξοδα, μαγκιά σου, σε παραδέχομαι κι είσαι γάτα! Το πως κάποιοι το βρήκαν λογικό αυτό ωστόσο δείχνει πως είναι βλάκες ή αρρωστάκια-καψούρηδες.Καλησπερα σασ ! Το τελευταίο διάστημα προσπαθώ με διαφόρους τρόπους (περιορισμός χιλιομέτρων, συγκεκριμένα ξενοδοχεία, σταθερό ταξι κτλ) να διορθώσω το πρόβλημα των καθυστερήσεων στα ραντεβού μου, αλλά για να είμαι συνεπής απέναντί σας πρέπει να μειώσω και τον αριθμό των ραντεβού ώστε να έχω μεγαλύτερο περιθώριο χρόνου ανάμεσά τους. Αυτό από την μία με οδηγεί σε μία αύξηση τις τιμής των υπηρεσιών που προσφέρω ανά ραντεβού από την άλλη όμως τιμώντας την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας προς το πρόσωπο μου όλο αυτό το διάστημα, δεν θέλω να αυξήσω την τιμή του ραντεβού. Έτσι κατέληξα να κρατήσω το βασικό μου πρόγραμμα στα 120 ευρώ (όπως το έιχα) με ότι περιέχει και να βάλω ως έξτρα κάποιες υπηρεσίες που ίσως κάποιοι δν θέλουν στο πρόγραμμα και είναι άδικο να τις πληρώνουν (πχ. cim, κατάποση, μασαζ προστάτη κτλ)!
Έχω ενημερώσει το προφίλ μου για τις υπηρεσίες αναλυτικά!
Επίσης διαβάζοντας παραπάνω είδα τα σχόλια σας για τις διαφορετικές τιμές σε αγγελίες μου, και όντως έτσι είναι! Εδώ για εσάς στο φόρουμ έχω αφήσει την τιμή στα 120ευρω και το κάθε έξτρα το έβαλα στην μισή τιμή απ'ότι το έχω στις αγγελίες!
Ελπίζω να σας κάλυψα όλους, να βάλουμε μία καλή σειρά και να περνάμε όμορφα όλοι μας!
Τα φιλιά μου .
Και πάλι μπράβο σου πάντως. Ότι και να τους κάνεις δεν θα καταλάβουν τίποτα οπότε ξεφτίλισέ τους κι άλλο με περεταίρω απαιτήσεις!!
Σόρρυ από όλους που διέκοψα τη μακροχρόνια σιωπή μου και την σοβαρή σας ανταλλαγή απόψεων.