Έχετε μουρλαθει όλοι να λέτε τι κραζουμε , που σε ένα επαγγελμα που η αξιοπιστία είναι αν όχι το νούμερο ένα το νούμερο δυο, παει περιπατο εντελως.Δηλαδή διαφορετικές τιμές σε διαφορετικές πλατφόρμες, καθυστερήσεις, που μάλιστα χρησιμοποιούνται και σαν λόγο αύξησης τιμής.
Να λες δηλαδή εσύ ως ελεύθερος επαγγελματίας στους πελάτες σου που καθυστερείς να δώσεις στην ώρα τους τα πρότζεκτ ότι θα κόψω τους πολλούς πελάτες φίλε μου δεν προλαβαίνω και θα αυξήσω την τιμή αλλά μόνο στο skywalker όχι σε σένα. Και εγώ μετά ως πελάτης θα σου πω, ωωω σε ευχαριστώ φίλε μου που δεν με πιάνει εμένα η αύξηση.
Ρε πάτε καθόλου καλά ρε? Αν μια γκόμενά σε αυτήν την δουλειά στήνει συστηματικά κιόλας πάνω από τέταρτο θα έπρεπε να είναι απ τα βασικά αρνητικά και λόγος θαψιματος. Άλλοι έχουν δουλειές, σκυλιά, γατιά, γκόμενές, γυναίκες, δεν ξέρω γω τι που πρέπει να φτιάχνουν ολόκληρο πρόγραμμα για να γαμησουν και να δώσουν τα λεφτά τους και τους στήνει η άλλη 40λεπτα.
Και αντί να την μαυρίσει όλο το φόρουμ και να λέει στεγνά ότι παιδιά να ξέρετε ότι δεν μπορείς να την εμπιστευτείς για τον χρόνο που κλείνεις με την καμία, έχεις εδώ τους άλλους να λένε οποιος θέλει παίρνει μάγκες σιγά πως κάνετε έτσι.
Ας έκανε αύξηση τιμών απλά φίλε επειδή το μουνι της το τιμολογει πιο ακριβά επειδή έφτιαξε το όνομα της και όχι να μας ταΐζει μαλακισμενες δικαιολογίες. Και τότε να δεχθώ ότι όποιος θέλει παίρνει. Όχι να μας δουλεύετε μες τα μούτρα μας και να χειροκροτατε κιόλας όλοι που σας κάνει δώρο ένα 20αρικο για ενα χυσιμο στα μούτρα. Άιντε