χαχαχαχαχα σε εχω κανει να χάσεις τον υπνο σου μαλακα αργόσχολε εεε;;
Εγραψες το μήνυμα στις 4:19 τα ξημερώματα... Ετσι πουστρακο, να με βλέπεις στον υπνο σου να ξυπνας και να κατουρας το στρώμα.
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις μωρη Πυθία....χαχχαχαα
Εδω βρε μαλάκα βαριέσαι να ψαξεις να βρεις πουτάνα να γαμήσεις θες και τσαμπουκαδες..
Βερεσε τα ακουω αυτα γύφτε μπασταρδάκο. Νομιζεις οτι θα φοβηθουμε με τις παπαριες που γράφεις;
Ποσο μαλακας και ανώριμος είσαι ρε ; Με κατηγορείς ότι είμαι ψευτόμαγκας του πληκτρολογίου....
Εσυ που εσαι αληθινός μάγκας, και δεν κωλώνεις πουθενα γιατι δε στέλνεις το τηλεφωνάκι σου;
Σιγα μην το κάνεις φυσικα.. Και μην αρχίσεις τις φτηνες δικαιολογιίες του στυλ " εγω στο ζητησα πρώτος κλπκλπ.." Υποθέτω ότι μιλάω με άντρα.. όχι με πούστη.
Προκαλείς , αλλα δεν εισαι ικανός να απαντήσεις ούτε στην δική σου πρόκληση.
Στειλτο και σου εγγυώμαι ότι όταν τελειωσω μαζί σου θα είσαι πιο άσχημος απο μένα
Μαλάκα ζήτουλα... 22 μηνυματα ολα κι ολα και σε ολα ζητας να σου δώσω έτοιμη τη μπουκιά στο στόμα. Παπαρα τεμπελαρε που βαριέσαι ενα μπουρδελοsite να διαβάσεις για να βρεις να γαμήσεις
Ζήτουλας απο κούνια.. ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑ... είσαι γλοιώδης ρε μαλάκα... στο νήμας της ΙΩΑΝΝΑΣ παρακαλάς ρε μουνόπανο για ενα τηλέφωνο και σε γλεντάνε όλα τα μέλη εκεί μέσα ρε γυμνοσαλιαγκα... σου τη λένε ο ένας μετα τον άλλο... και σε ολους γραφεις τις ιδιες παπαριές... οτι είσαι πολυ "εξυπνος" για να διαβαζεις σελίδες... και οτι ολοι ειναι κομπλεξικοι που δε σου δινουν απευθείας τη σελίδα κλπκλπ .
Θα σου πω ενα μυστικό.. μεταξυ μας ομως ενταξει;;; Δεν εισαι έξυπνος... Καθυστερημένο και γεματο κομπλεξ κατωτερότητας εισαι ρε μισοκακόμοιρο ανθρωπάριο..
Σοκαριστηκες ε;;; Σε ξεβόλεψα από το ροζ συννεφάκι σου;; Λυπάμαι!!!
Προσεξε μη σκίσεις τον στρίγκο από το σφίξιμο που κάνεις για να γραμμώσεις τον κοιλιακό πουστάρα...
Σε αντρικο site πας και μοστράρεις τους κοιλιακούς σου... Ποσο μεγαλη πουστρα εισαι ρε;; Γαμιά θα ψάχνεις σίγουρα. Εισαι στο καταλληλο μέρος. υπάρχουν αρκετοί που τους αρέσουν τα όμορφα αγοράκια.
Έκανες ενα λαθος ομως ρε μπουχέσα... επιασες στο στόμα σου μανούλες.. Επειδη τη δικια μου την έχασα πολυ νωρίς και μου έχει λείψει μια μανούλα,, γνώρισέ μου τη δικιά σου και σου υπόσχομαι ότι θα της προσφέρω απεριόριστη αγάπη. Αλήθεια στο λέω. Θα την α-γα
"π"άω κάθε μέρα. Και επειδη ειμαι καλο παιδι θα σε αφήνμω να βλέπεις μπας και μάθεις κάτι χρήσιμο στη ζωή σου.
Αραξε λοιπόν στα κυβικά σου πιτσιρίκο αν αγαπας την ηρεμία στη μίζερη ζωούλα σου, γιατι δεν ξερεις με τι καριόλη πας να μπλέξεις.
Και μη σε ξαναδω να γραφεις εδώ μέσα γιατι θα εχεις ασχημα ξεμπερδέματα