Χεστης ειναι αυτος που ζηταει τηλεφωνο για να μαθει διευθυνση και να την κανει πουστικα στον αλλον χωρις καν να ξερει απο που του ηρθε χωρις μετα να μπορει να παει να του καψει το σπιτι ο αλλος. Αφου «δεν ξερω που μπλεκω» δωσε το ινστα σου να γινει δικαια η δουλεια, τι εγινε τοσο μεγαλη κοτα εισαι; Μονο στα μουλοχτα μπορεις; Τα παιδακια που τραβανε στα κρυφα χαρακιες στα καλα αμαξια μου θυμιζεις . Αντε στειλε πμ γιατι πολυ κουρεσες μην πριζεις μπαλες και μην βαζεις τα φιλαρακια σου να μου απαντησουν για το ποσο «κωλοπαιδο ειμαι και το μαλακιες γραφω»
Ρε κολλημα με το instagram.. Τι σε κανει να πιστευεις οτι εχουμε ολοι instagram; Και τι θα κανεις απο εκει ρε μπασμενο, like στις φωτογραφίες; Οντως για να λες συνεχως για instagram εισαι 15χρονο...
Εγω δε σου στελνω τιποτα. Όπως είπες είμαι κότα και ψευτόμαγκας του πληκτρολογιου. Εσυ που δεν εισαι γιατί δε στέλνεις; Φοβάσαι τις κότες;
εκτος απο τα δικα μου αρχιδια πριζεις αλλων τοσων
Εδω εχεις ενα δικιο . Πρηζω τα αρχίδια όλων των αλλων ( γραφεται ομως με Η και όχι με Ι, αγράμματο σκατό).
Για να σταματησουμε λοιπον να πρήζουμε τα αρχίδια των άλλων, είτε θα ζητήσεις ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για ολες τις μαλακιες που εχεις γραψει, όχι μονο σε εμενα, αλλα και στα υπολοιπα μελη στα διάφορα νήματα, ή θα μου στείλεις το τηλέφωνακι σου να το συνεχισουμε τηλεφωνικα... Το κανονικό όμως, όχι κανα γιαλαντζι, γκεγκε;
Έχει δίκιο ο
@Odin_
Οτιδήποτε άλλο γράψεις εκτος απο αυτα τα δυο, θα είναι αυτόματη παραδοχή ότι εισαι το πιο άθλιο μουνάκι μέσα στο φόρουμ.