Οι περισσοτεροι (απο οσους την εχουμε συναντησει αρκετες φορες) δεν εχουμε γνωση για το τι κανει στην ζωη της.. Και φανταζομαι δεν ενδιαφερει κανεναν ουτε για εκεινη ουτε για καποια αλλη συναδερφησα της καθως για σεξ τις περνουμε και μονο (τωρα αν καποιος περνει μια επαγγελματια επειδη δεν εχει με ποιον να μιλησει και θελει απλα κουβεντα πασο)
Την ξερεις.. Και εγω την ξερω απο αποψη οτι την εχω δει πολλες φορες.. Εχω συζητησει μαζι της αλλα δεν ξερω αν αυτα που λεει (οχι μονο η Αριαδνη αλλα οποια εχω δει πολλες φορες ειναι αληθεια η ψεματα και δεν με νοιαζει καθως κανω συζητησεις στο ετσι στα διαλλεματα μεχει να ξανα παρω τα πανω μου).. Τωρα αν ειναι στην εξω σου ζωη φιλη σου κλπ παω πασο..
Συμφωνησα ναι.. Αλλα δεν πηγαινε για εσενα.. Ειπα απλα με αφορμη αυτο το σχολιο οτι οποιος νιωσει η θελει να νιωσει κατι αλλο για μια επαγγελματια (περα απο την δεδομενη σχεση πελατης -επαγγελματιας) απλα εινα τουβλο διοτι οσο ανθρωπινο και να ειναι απλα ειναι χαζο να συμβει κατι τετοιο
Μετα τα παραπανω .. Δεν εχω να πω κατι παραπανω ... Ημουν απιστευτα σαφεστατος στο τι απαντησα
Αυτο περα απο το οτι οσοι την εχουμε δει αρκετες φορες ξεραμε οτι ειναι μουφα (ασε που και η ιδια ανεβασε τις εξετασεις της) απλα εκανε μπαμ οτι δεν ισχυε
Οπως σου εγραψα ποιο πανω γραψε οτι γουσταρεις...
Απλα εγραψα την πραγματικοτητα η οποια ειναι μια (περα απο το τι γραφετε εδω μεσα):
Διαλεγουμε μια επαγγελματια για να περασουμε καλα και μονο .. Αν μας αρεσει θα την συναντησουμε ξανα..
Αν ειναι φολα θα κλαψουμε τα χρηματα που δωσαμε και θα παμε παρακατω..
Για τα υπολοιπα που εχουν να κανουν σχεση με την ζωη της, γιατι εγιναν, πως εγιναν, ηταν σωστα η οχι κλπ απλα χεστηκαμε και αρα θα πω αυτο που ξαναειπα οτι οποιαδηποτε αλλη συζητηση πλην της αποδοσης μιας επαγγελματιας απλα δεν εχει κανενα νοημα
Να σε καλα