Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.059
- Πόντοι
- 11.146
....θα βαλει τα ραντεβου με τουςΣημερα φοβαμαι οτι θα εχεις αρκετες διαρροες λογω εκτεταμενου self service
Λες και της κανουν κ χαρη της κοπελας!
....θα βαλει τα ραντεβου με τουςΣημερα φοβαμαι οτι θα εχεις αρκετες διαρροες λογω εκτεταμενου self service
Απλα κάποιοι εχουν περισσοτερες απαιτησεις και δεν ανεχονται την κοροιδία. Εαν εσυ την ανεχεσαι, προβλημα σου. Και επειδη λογικα ανφέρεσαι σε εμένα , δεν εχω μιλησει εχθρια εναντίον της Αριαδνης, μόνο αρνητικα σχόλια εχω κάνει , το οποίο είναι στα πλαίσια της κριτικής.....θα βαλει τα ραντεβου με τουςπου την λοιδορουσαν και σχολιαζαν αρνητικα εως εχθρικα ολο το προηγουμενο διαστημα, και ξαφνικα θελουν να ξαναδοκιμασουν μπας κ αναθεωρησουν
Λες και της κανουν κ χαρη της κοπελας!
Εδώ μαζεύτηκαν όλοι? Εγώ περίμενα στο άλλο...Ariadni σημερα τουλαχιστον πρεπει να οργανωσεις λιγο την κατασταση.
Εχεις εδω περιπου 50 φιλους online αυτη τη στιγμη, αλλα υπαρχουν αλλοι τοσοι που σε περιμενουν στην θυγατρικη της Φρυνης.
Ή θα περασεις και απο εκει για μερικες συντομες δηλωσεις, ή θα τους ενημερωσεις να μαζευτουν ολοι μαζι εδω
Να κάνουμε μια ομαδική συνάντηση με το Ανδριανάκη.Ariadni σημερα τουλαχιστον πρεπει να οργανωσεις λιγο την κατασταση.
Εχεις εδω περιπου 50 φιλους online αυτη τη στιγμη, αλλα υπαρχουν αλλοι τοσοι που σε περιμενουν στην θυγατρικη της Φρυνης.
Ή θα περασεις και απο εκει για μερικες συντομες δηλωσεις, ή θα τους ενημερωσεις να μαζευτουν ολοι μαζι εδω
ΝΑΙ Η ΟΧΙ . ΆΚΟΥ ΓΝΩΜΕΣΝα κάνουμε μια ομαδική συνάντηση με το Ανδριανάκη.
Να κάνουμε μια ομαδική συνάντηση με το Ανδριανάκη.
ΌχιΝΑΙ Η ΟΧΙ . ΆΚΟΥ ΓΝΩΜΕΣ
Ναι αλλα πλεον οπως ειδες υπαρχει λυση, με λιγο στριμωγμα βεβαιαΕγώ έστειλα να την δω αλλά δεν βρήκα θεση
...οχι! Δν μας αρεσει ολους να μοιραζομαστεΝΑΙ Η ΟΧΙ . ΆΚΟΥ ΓΝΩΜΕΣ
ΑΝ ήταν όντως έτσι, ΔΕΝ θα ήσουν πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ, σε αυτό εδώ το νήμα, να ασχολείσαι με την συγκεκριμένη βίζιτα - εργαζόμενη - όπως θες πεστην.Επίσης , δεν κρέμομαι από το μουνί της κάθε βίζιτας, γαμάω και αλλού και τσαμπα.
Υπάρχει ο κίνδυνος, την ώρα του στριμώγματος ο "Πάμε γι άλλα" να θελήσει να πάει γι "άλλα".Ναι αλλα πλεον οπως ειδες υπαρχει λυση, με λιγο στριμωγμα βεβαια
Εαν βιαζεσαι να βρεις ελευθερο slot πρεπει να παρεις ρισκαΥπάρχει ο κίνδυνος, την ώρα του στριμώγματος ο "Πάμε γι άλλα" να θελήσει να πάει γι "άλλα".
Κάλλιο πέντε και στο χέρι.Εαν βιαζεσαι να βρεις ελευθερο slot πρεπει να παρεις ρισκα
Δεν είναι η ποιότητα το θέμαΌτι είναι πολύ καλη?τι άλλο?
Ή εννιά μέρες και καρτέρι....Κάλλιο πέντε και στο χέρι.