Nickselection
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2024
- Like
- 79
- Πόντοι
- 0
Και τώρα μικρή, αλλά στην φωτογραφία Πιο μικρή
Ήθελα να γράψω κάτι αλλά το μόνο που μου βγαίνει είναι αυτό "Και τώρα μικρή, αλλά στην φωτογραφία Πιο μικρή
Θα μπορούσες να πεις και «οϊμέ!»Ήθελα να γράψω κάτι αλλά το μόνο που μου βγαίνει είναι αυτό ""
Καλά έκανες,δεν είπα κάτι κακό απλώς ότι σε βρήκα πιπινιΉθελα να γράψω κάτι αλλά το μόνο που μου βγαίνει είναι αυτό ""
ΚαφεδαραΑπό την πενταήμερη εκδρομή η φωτογραφία δεσποινίς ?
![]()
κρατάει το χέρι να μη λερωθείΑπό την πενταήμερη εκδρομή η φωτογραφία δεσποινίς ?
![]()
Από συνεστίαση Γυμνασίου..Από την πενταήμερη εκδρομή η φωτογραφία δεσποινίς ?
![]()
Πω ρε πούστη τι κρίμα να μην είμαστε συμμαθητέςΑπό συνεστίαση Γυμνασίου..
Για βάλε καμία φωτογραφία σχολική, πότε δεν ξέρεις πόσο μικρός είναι ο κόσμοςΠω ρε πούστη τι κρίμα να μην είμαστε συμμαθητές
![]()
![]()
Κι εγώ που νόμιζα ότι ψήθηκες για roleplay καθηγητής/μαθήτρια..Πω ρε πούστη τι κρίμα να μην είμαστε συμμαθητές
![]()
![]()
Λες να παίξουμε τέτοια μπάλα μπέιμπι ?Κι εγώ που νόμιζα ότι ψήθηκες για roleplay καθηγητής/μαθήτρια..
Έξτρα εβαπορέ με τσιμπημένη κανέλα, αφρόγαλα χτυπημένο στο χέρι με αριστερόστροφο ανακάτεμα, με κόκκους καφέ αλεσμένους από τις 08:00 το πρωί με 08:10, η σκόνη σοκολάτας να δημιουργεί το πρόσωπο του David Bowie και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο κομμένο από σπαθί σαμουράι.Λες να παίξουμε τέτοια μπάλα μπέιμπι ?
Μπορούμε και barista - σερβιτόρα σε καφέ![]()
![]()
Και φλαααααπ ένα μικρό κωλοσκαμπιλάκι όταν είναι έτοιμη η παραγγελίαΈξτρα εβαπορέ με τσιμπημένη κανέλα, αφρόγαλα χτυπημένο στο χέρι με αριστερόστροφο ανακάτεμα, με κόκκους καφέ αλεσμένους από τις 08:00 το πρωί με 08:10, η σκόνη σοκολάτας να δημιουργεί το πρόσωπο του David Bowie και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο κομμένο από σπαθί σαμουράι.
Είστε 3,25€.
Κολάζεις καί τόν άγιο![]()
ΟΧΙΜε έχει κολάσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά λέω να κάνω μια επανάληψη για να το εμπεδώσω.![]()
ΝΑΙ μαν
ΟΧι Όχι μόνο όλο το βράδυ ΝΑΙΝΑΙ μαν
Ναι όλο το βραδυΜετά την σαρακοστή... Ναι;
Όλο τό βράδυ μαν με τήν Μαλβίνα θά μας μαζεύουν μετά με τό κουταλάκιΟΧι Όχι μόνο όλο το βράδυ ΝΑΙ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι όλο το βραδυ