Νέα

Αργυρούπολη: Εν ενεργεία στρατιωτικός (Συνταγματάρχης!) ο ληστής με τη χειροβομβίδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vienezos1_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.105
Πόντοι
3.656

οι εποπ , έχουν άλλο πρποβλημα ..........

μπορεί να κάνουν 2,3,4 5ετίες ...........
και μετά, όταν λήξει η τελευταία .... αν έχουν πατήσει τα 40 ....

τους λέει το σώμα ... δεν σε ξαναπαίρνω εποπ άνω των 40 ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΚΟΜΗ .........

και άντε να βρει δουλειά αυτός που ήταν υποδεκανέας 15 χρόνια .......

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Οσους ΕΠΟΠ συναντησα στη θητεια μου, συνεχεια κλαιγοντουσαν, οτι δεν ηθελαν να κανουν αυτη τη δουλεια αλλα ας οψεται η αναγκη...Και το ονειρο τους ειναι να απεμπλακουν απο τη μιζερια τους φευγοντας.

Παει μεσημερι, τελειωνω τις δουλειες μου, ωρα φαγητου, και μου λεει ενας ΕΠΟΠ Πριν φυγεις θα κλεισεις και τα κοντεινερ. Τα οποια ηταν αρμοδιοτητας του. Ετσι κι αλλιως κοπροσκυλιαζε, τις δουλειες τις εκαναν οι στρατιωτες. Εκεινος το επαιζε ιστορια. Του λεω Τα κοντεινερ να τα κλεισεις εσυ. Δουλεια σου ειναι. Εγω παω για φαγητο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.105
Πόντοι
3.656
Οσους ΕΠΟΠ συναντησα στη θητεια μου, συνεχεια κλαιγοντουσαν, οτι δεν ηθελαν να κανουν αυτη τη δουλεια αλλα ας οψεται η αναγκη...Και το ονειρο τους ειναι να απεμπλακουν απο τη μιζερια τους φευγοντας.

Ισχύει , αλλά όσοι πάνε για ΕΠΟΠ , συνήθως είναι τύποι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΒΥΣΜΑΤΑ.
Όσοι είχαν βύσματα, έμπαιναν στη ΔΕΗ .... ειδικά την προ μνημονίων

4000 Χ 14 ....

σήμερα μόνο 2500 Χ 14 ....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097

ποιος το λεει αυτο ,ετα την πρωτη 5ετια ειναι μονιμοτητα και με ολα τα δικαιωματα στρατιωτικου,μην σου πω οτι καθαριζουν και κανα 1500αρι το μηνα.

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1
τυπε αν θελεις προσπαθησε με καθε τροπο ,με καθε τιμημα ,οσο και να σε πνιγει το δικιο,να μην ξαναγραψεις στο σαη ...αν φτασεις βεβαια στο αμην βαλε ημοτικον τουλαχιστον....μην ξαναγραψεις ομως,μας εχεις γαμησει τα ματακια!

Δεν εγραψα και κατι κακο .... γιατι τι σε πειραζει οπως γραφω αυτα ξερω .... δεν ειναι σωστο αυτο που μου λες ....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Φιλε μου ο συγκεκριμενος αποτάσσεται ατιμωτικά.
Οπότε δεν θα πάρει τίποτα....
Ατιμωτική απόταξη προβλεπεται μόνο σε περιπτωση εσχατης προδοσίας..Με ξηλωμα κουμπιών,επωμίδων και διακριτικών κλπ..Επέτρεψέ μου να γνωρίζω καλύτερα..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ποιος το λεει αυτο ,ετα την πρωτη 5ετια ειναι μονιμοτητα και με ολα τα δικαιωματα στρατιωτικου,μην σου πω οτι καθαριζουν και κανα 1500αρι το μηνα.
Οι ΕΠΟΠ είναι ναυτες επί πληρωμή..Εχουν το μισθό βρεξει χιονισει 1000€ και το παίζουν και ιστορία στα ναυτακια..Εχουμε κι εδω το λουστρο που τους εκπροσωπεί...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Ατιμωτική απόταξη προβλεπεται μόνο σε περιπτωση εσχατης προδοσίας..Με ξηλωμα κουμπιών,επωμίδων και διακριτικών κλπ..Επέτρεψέ μου να γνωρίζω καλύτερα..
Άμα ξέρεις εσύ καλύτερα από ταξίαρχο του οικονομικού του Ε.Σ οκ.

:hi:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Άμα ξέρεις εσύ καλύτερα από ταξίαρχο του οικονομικού του Ε.Σ οκ.

Γιατί εγω τι βαθμο εχω φίλε?Αρχιπλοίαρχος του Οικονομικού κι εγω...Και στα θεματα αυτά δεν παρεμβαίνουν οι Οικονομικοί αλλά οι Στρατολόγοι.Επαναλαμβάνω εχει βγει αμετακλητη απόφαση του Ελεγκτιού Συνεδρίου σε παρόμοια ιστορία υπεξαίρεσης κακουργηματικού χαρακτηρα που δικαίωσε τον κατηγορούμενο.Και στη συνταξη και στο εφ' άπαξ..:hi:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.826
Πόντοι
6.536
Γιατί εγω τι βαθμο εχω φίλε?Αρχιπλοίαρχος του Οικονομικού κι εγω...Και στα θεματα αυτά δεν παρεμβαίνουν οι Οικονομικοί αλλά οι Στρατολόγοι.Επαναλαμβάνω εχει βγει αμετακλητη απόφαση του Ελεγκτιού Συνεδρίου σε παρόμοια ιστορία υπεξαίρεσης κακουργηματικού χαρακτηρα που δικαίωσε τον κατηγορούμενο.Και στη συνταξη και στο εφ' άπαξ..:hi:
Ελπίζω να διαψευστείς.
Εδώ θα είμαστε να δούμε φίλτατε.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ελπίζω να διαψευστείς.
Εδώ θα είμαστε να δούμε φίλτατε.
Αντε ΄ πάλι...Μιλάω για τελεσίδικη απόφαση και μου λες "ελπίζω να διαψευστεις"...
Ριξε μια ματια στο google γιατι βαριέμαι να ψαχνω ,όπου θα δεις πως τεκμηριώνεται νομικά η απόφαση.
Που σε γενικές γραμμές λεει ότι το δικαίωμα του ατόμου στη συνταξη δεν αλλοιώνεται απο μεταγενέστερες πραξεις ποινικού χαρακτήρα διότι καταστρατηγείται το συνταγματικό δικαίωμα όλων των πολιτών στην απολαβή συνταξίμων αποδοχών τους μετα το περας του εργάσιμου βίου τους...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.105
Πόντοι
3.656

έχω 2 γνωστές περιπτώσεις, που τελειώνει η 5ετία και δεν ανανεώνεται και δεν παίρνουν και σύνταξη ......
να παίρνει 1500€ καθαρά ο υποδεκανέας, όταν παίρνει όπως έγραψαν παραπάνω 2050€ ο συνταγματάρχης ;;;
Κι αυτός, 53 και ήταν μόνο συνταγματάρχης ;;; δεν έπρεπε να έχει φτάσει ταξίαρχος ή υποστράτηγος ;;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.105
Πόντοι
3.656

Και είχε γίνει μόνο σε περίπτωση μοναρχικών , όπως του χατζηανέστη και του πρίγκηπα ανδρέα ;;
Έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα βιβλίο του τελευταίου , που θέλω να το διαβάσω !

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Ξισταρχιτζηδες του δημοσιου

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.107
Πόντοι
216
έχω 2 γνωστές περιπτώσεις, που τελειώνει η 5ετία και δεν ανανεώνεται και δεν παίρνουν και σύνταξη ......
να παίρνει 1500€ καθαρά ο υποδεκανέας, όταν παίρνει όπως έγραψαν παραπάνω 2050€ ο συνταγματάρχης ;;;
Κι αυτός, 53 και ήταν μόνο συνταγματάρχης ;;; δεν έπρεπε να έχει φτάσει ταξίαρχος ή υποστράτηγος ;;
καπου τα εχεις κανει αχταρμα μες το μυαλο σου τι σχεση εχουν οι ΕΠΟΠ με 5ετια; οι ΕΠΟΠ με το που συμπληρωσουν τα 7 χρονια γινονται μονιμοι μηπως τους μπερδευεις με τους ΟΒΑ που ειναι για 3ετια και μπορει να ανανεωθει; καλα για το μισθο δεν το σχολιαζω αστο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.105
Πόντοι
3.656
καπου τα εχεις κανει αχταρμα μες το μυαλο σου τι σχεση εχουν οι ΕΠΟΠ με 5ετια; οι ΕΠΟΠ με το που συμπληρωσουν τα 7 χρονια γινονται μονιμοι μηπως τους μπερδευεις με τους ΟΒΑ που ειναι για 3ετια και μπορει να ανανεωθει; καλα για το μισθο δεν το σχολιαζω αστο

Έχεις δίκιο στον τίτλο ! αυτό που έγραψα αναφερόταν σε 5ετούς. Για το μισθό δεν έγραψαν παραπάνω ότι ο συνταγματάρχης παίρνει καθαρά 2050€ το μήνα ;;

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.107
Πόντοι
216
Έχεις δίκιο στον τίτλο ! αυτό που έγραψα αναφερόταν σε 5ετούς. Για το μισθό δεν έγραψαν παραπάνω ότι ο συνταγματάρχης παίρνει καθαρά 2050€ το μήνα ;;
ο μισθος λογικα εκει παιζει να ειναι αντε κανα 100-150 κατω

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.798
Πόντοι
1.446
Υπάρχουν και τα συμβούλια προαγωγών και κρίσεων, πως τα λένε ακριβώς δεν ξέρω και μπορεί να φάει στέρηση βαθμού... Άσε που για πάνω από ταξίαρχος, αρχιπλοίαρχος κτλ,, θέλει πολιτικό μέσον... Οι μισθοί δεν αυξάνονται τόσο θεαματικά από βαθμό σε βαθμό, όσο νομίζει κάποιος, γιατί ο στρατηγός, ναύαρχος θα έπρεπε να παίρνουν 4500 ευρώ αν ήταν έτσι καθαρά...
Πάντως και στέρηση βαθμού να φάνε δεν χάνουν πολλά νομίζω, εκτός από το επίδομα βαθμού, κυρίως πληρώνονται με τα χρόνια υπηρεσίας... Αυτό το έκανε ο Παπαντρέας (που απεξάρτησε την μισθολογική εξέλιξη από την βαθμολογική), πιο παλιά μαζί με την στέρηση βαθμού, έχαναν και πιο πολλά λεφτά...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Κάπου τα εχεις μπερδεψει φίλε,είπα και πιο πανω,είμαι του Οικονομικού Σώματος και γνωρίζω αριστα τι παιρνει ο καθένας....
Ούτε στο όνειρό του δεν παιρνει ο υποδεκανεας 1500€...980€ με οικογένεια και μεχρι εκεί.Οχι ότι ειναι μεγαλη η διαφορά,όταν ο Α/ΓΕΕΘΑ τωρα παιρνει 2.600€ καθαρά..
Όσο για τα χρόνια του Συνταγματάρχη σωστά είναι..Κι εγω το 16 εγινα Πλοιαρχος στα 50 μου και περυσι Αρχιπλοίαρχος.Οι Υποστράτηγοι/Υποναύαρχοι κλπ, μετά τα 57-58...
Για τη συνταξη σωστα τα λες,με πενταετία δεν εχει συνταξη.Από 25 και πανω μειωμένη μεχρι να κλείσει 40ετία τωρα πια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom