pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.361
- Πόντοι
- 786
εποπΔεν μίλησε κανείς για εργάτη τυπε τεχνίτης ειδικότητας με συμπληρωμένα τα πάντα και μετά από εξετάσεις
εποπΔεν μίλησε κανείς για εργάτη τυπε τεχνίτης ειδικότητας με συμπληρωμένα τα πάντα και μετά από εξετάσεις
Οσους ΕΠΟΠ συναντησα στη θητεια μου, συνεχεια κλαιγοντουσαν, οτι δεν ηθελαν να κανουν αυτη τη δουλεια αλλα ας οψεται η αναγκη...Και το ονειρο τους ειναι να απεμπλακουν απο τη μιζερια τους φευγοντας.οι εποπ , έχουν άλλο πρποβλημα ..........
μπορεί να κάνουν 2,3,4 5ετίες ...........
και μετά, όταν λήξει η τελευταία .... αν έχουν πατήσει τα 40 ....
τους λέει το σώμα ... δεν σε ξαναπαίρνω εποπ άνω των 40 ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΚΟΜΗ .........
και άντε να βρει δουλειά αυτός που ήταν υποδεκανέας 15 χρόνια .......
Οσους ΕΠΟΠ συναντησα στη θητεια μου, συνεχεια κλαιγοντουσαν, οτι δεν ηθελαν να κανουν αυτη τη δουλεια αλλα ας οψεται η αναγκη...Και το ονειρο τους ειναι να απεμπλακουν απο τη μιζερια τους φευγοντας.
ποιος το λεει αυτο ,ετα την πρωτη 5ετια ειναι μονιμοτητα και με ολα τα δικαιωματα στρατιωτικου,μην σου πω οτι καθαριζουν και κανα 1500αρι το μηνα.οι εποπ , έχουν άλλο πρποβλημα ..........
μπορεί να κάνουν 2,3,4 5ετίες ...........
και μετά, όταν λήξει η τελευταία .... αν έχουν πατήσει τα 40 ....
τους λέει το σώμα ... δεν σε ξαναπαίρνω εποπ άνω των 40 ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΚΟΜΗ .........
και άντε να βρει δουλειά αυτός που ήταν υποδεκανέας 15 χρόνια .......
τυπε αν θελεις προσπαθησε με καθε τροπο ,με καθε τιμημα ,οσο και να σε πνιγει το δικιο,να μην ξαναγραψεις στο σαη ...αν φτασεις βεβαια στο αμην βαλε ημοτικον τουλαχιστον....μην ξαναγραψεις ομως,μας εχεις γαμησει τα ματακια!
Ατιμωτική απόταξη προβλεπεται μόνο σε περιπτωση εσχατης προδοσίας..Με ξηλωμα κουμπιών,επωμίδων και διακριτικών κλπ..Επέτρεψέ μου να γνωρίζω καλύτερα..Φιλε μου ο συγκεκριμενος αποτάσσεται ατιμωτικά.
Οπότε δεν θα πάρει τίποτα....
Οι ΕΠΟΠ είναι ναυτες επί πληρωμή..Εχουν το μισθό βρεξει χιονισει 1000€ και το παίζουν και ιστορία στα ναυτακια..Εχουμε κι εδω το λουστρο που τους εκπροσωπεί...ποιος το λεει αυτο ,ετα την πρωτη 5ετια ειναι μονιμοτητα και με ολα τα δικαιωματα στρατιωτικου,μην σου πω οτι καθαριζουν και κανα 1500αρι το μηνα.
Άμα ξέρεις εσύ καλύτερα από ταξίαρχο του οικονομικού του Ε.Σ οκ.Ατιμωτική απόταξη προβλεπεται μόνο σε περιπτωση εσχατης προδοσίας..Με ξηλωμα κουμπιών,επωμίδων και διακριτικών κλπ..Επέτρεψέ μου να γνωρίζω καλύτερα..
Γιατί εγω τι βαθμο εχω φίλε?Αρχιπλοίαρχος του Οικονομικού κι εγω...Και στα θεματα αυτά δεν παρεμβαίνουν οι Οικονομικοί αλλά οι Στρατολόγοι.Επαναλαμβάνω εχει βγει αμετακλητη απόφαση του Ελεγκτιού Συνεδρίου σε παρόμοια ιστορία υπεξαίρεσης κακουργηματικού χαρακτηρα που δικαίωσε τον κατηγορούμενο.Και στη συνταξη και στο εφ' άπαξ..Άμα ξέρεις εσύ καλύτερα από ταξίαρχο του οικονομικού του Ε.Σ οκ.
Ελπίζω να διαψευστείς.Γιατί εγω τι βαθμο εχω φίλε?Αρχιπλοίαρχος του Οικονομικού κι εγω...Και στα θεματα αυτά δεν παρεμβαίνουν οι Οικονομικοί αλλά οι Στρατολόγοι.Επαναλαμβάνω εχει βγει αμετακλητη απόφαση του Ελεγκτιού Συνεδρίου σε παρόμοια ιστορία υπεξαίρεσης κακουργηματικού χαρακτηρα που δικαίωσε τον κατηγορούμενο.Και στη συνταξη και στο εφ' άπαξ..
Αντε ΄ πάλι...Μιλάω για τελεσίδικη απόφαση και μου λες "ελπίζω να διαψευστεις"...Ελπίζω να διαψευστείς.
Εδώ θα είμαστε να δούμε φίλτατε.
ποιος το λεει αυτο ,ετα την πρωτη 5ετια ειναι μονιμοτητα και με ολα τα δικαιωματα στρατιωτικου,μην σου πω οτι καθαριζουν και κανα 1500αρι το μηνα.
Ατιμωτική απόταξη προβλεπεται μόνο σε περιπτωση εσχατης προδοσίας..Με ξηλωμα κουμπιών,επωμίδων και διακριτικών κλπ..Επέτρεψέ μου να γνωρίζω καλύτερα..
καπου τα εχεις κανει αχταρμα μες το μυαλο σου τι σχεση εχουν οι ΕΠΟΠ με 5ετια; οι ΕΠΟΠ με το που συμπληρωσουν τα 7 χρονια γινονται μονιμοι μηπως τους μπερδευεις με τους ΟΒΑ που ειναι για 3ετια και μπορει να ανανεωθει; καλα για το μισθο δεν το σχολιαζω αστοέχω 2 γνωστές περιπτώσεις, που τελειώνει η 5ετία και δεν ανανεώνεται και δεν παίρνουν και σύνταξη ......
να παίρνει 1500€ καθαρά ο υποδεκανέας, όταν παίρνει όπως έγραψαν παραπάνω 2050€ ο συνταγματάρχης ;;;
Κι αυτός, 53 και ήταν μόνο συνταγματάρχης ;;; δεν έπρεπε να έχει φτάσει ταξίαρχος ή υποστράτηγος ;;
καπου τα εχεις κανει αχταρμα μες το μυαλο σου τι σχεση εχουν οι ΕΠΟΠ με 5ετια; οι ΕΠΟΠ με το που συμπληρωσουν τα 7 χρονια γινονται μονιμοι μηπως τους μπερδευεις με τους ΟΒΑ που ειναι για 3ετια και μπορει να ανανεωθει; καλα για το μισθο δεν το σχολιαζω αστο
ο μισθος λογικα εκει παιζει να ειναι αντε κανα 100-150 κατωΈχεις δίκιο στον τίτλο ! αυτό που έγραψα αναφερόταν σε 5ετούς. Για το μισθό δεν έγραψαν παραπάνω ότι ο συνταγματάρχης παίρνει καθαρά 2050€ το μήνα ;;
Υπάρχουν και τα συμβούλια προαγωγών και κρίσεων, πως τα λένε ακριβώς δεν ξέρω και μπορεί να φάει στέρηση βαθμού... Άσε που για πάνω από ταξίαρχος, αρχιπλοίαρχος κτλ,, θέλει πολιτικό μέσον... Οι μισθοί δεν αυξάνονται τόσο θεαματικά από βαθμό σε βαθμό, όσο νομίζει κάποιος, γιατί ο στρατηγός, ναύαρχος θα έπρεπε να παίρνουν 4500 ευρώ αν ήταν έτσι καθαρά...έχω 2 γνωστές περιπτώσεις, που τελειώνει η 5ετία και δεν ανανεώνεται και δεν παίρνουν και σύνταξη ......
να παίρνει 1500€ καθαρά ο υποδεκανέας, όταν παίρνει όπως έγραψαν παραπάνω 2050€ ο συνταγματάρχης ;;;
Κι αυτός, 53 και ήταν μόνο συνταγματάρχης ;;; δεν έπρεπε να έχει φτάσει ταξίαρχος ή υποστράτηγος ;;
Κάπου τα εχεις μπερδεψει φίλε,είπα και πιο πανω,είμαι του Οικονομικού Σώματος και γνωρίζω αριστα τι παιρνει ο καθένας....έχω 2 γνωστές περιπτώσεις, που τελειώνει η 5ετία και δεν ανανεώνεται και δεν παίρνουν και σύνταξη ......