Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
θα γίνει καμιά επιστράτευση και θα σε λιανίσειτι να μας πει ο ναυαρχος γελεβουρδεζος
θα γίνει καμιά επιστράτευση και θα σε λιανίσειτι να μας πει ο ναυαρχος γελεβουρδεζος
ετοιμος για ναυμαχια ο γελεβουρδεζοςθα γίνει καμιά επιστράτευση και θα σε λιανίσει
Αυτός είναι που κόλλησε το πλοίο στον ισθμό;τι να μας πει ο ναυαρχος γελεβουρδεζος
την κρισιμη ωρα του πολεμου, ο γελεβουρδεζος θα εχει το καιριο ποστο της εκκαθαρισης των οδοιπορικων...θα γίνει καμιά επιστράτευση και θα σε λιανίσει
καλό....την κρισιμη ωρα του πολεμου, ο γελεβουρδεζος θα εχει το καιριο ποστο της εκκαθαρισης των οδοιπορικων...
ενα λαθος στο iban και μπορει να γυρει την πλαστιγγα του πολεμου υπερ του εχθρου...
Κάτι θα κάνουμε...Oταν φερει ο Αγιος Βασιλης τα δωρα
με παραθέτω...καλό....
αλλά η αλήθεια είναι ότι στο σύγχρονο πόλεμο τα logistics είναι της ίδιας σπουδαιότητας με τις μάχιμες μονάδες.
η νίκη η ήττα ξεκινάει από αυτά (τα logistics) και επιβεβαιώνεται από την αρβύλα-φρεγάτα-μαχητικό
Φυσικά ρε αρκίδι, εσύ την ώρα που θα είσαι στο όρυγμα αν λογκάρεις στο internet banking από το 14 pro max και δεις οτι δε μπήκαν τα οδοιπορικά και το επίδομα πυροβολητή, θα συνεχίσεις να τους μπουμπουνάς;την κρισιμη ωρα του πολεμου, ο γελεβουρδεζος θα εχει το καιριο ποστο της εκκαθαρισης των οδοιπορικων...
ενα λαθος στο iban και μπορει να γυρει την πλαστιγγα του πολεμου υπερ του εχθρου...
γελας και οδοιπορικα και εκτος εδρας θα πληρωθουν αν γινει πολεμος μην ζητησουν και νατοικη ενισχυση στα οικονομικα τους.την κρισιμη ωρα του πολεμου, ο γελεβουρδεζος θα εχει το καιριο ποστο της εκκαθαρισης των οδοιπορικων...
Μπράβο τυπε τα εξηνες μια ζωή και παίρνεις 1500 σύνταξη. Ένας άνθρωπος με 20 χρόνια βαρέα τα υπόλοιπα μοικτα παίρνει με το ζορι πλέον 1250.Εδω είμαι αδερφια!!!!!
Πέρα από την πλάκα εξαιρετικά δυσαρεστη είδηση..σε καμια περιπτωση οι οποιεσδήποτε δυσκολίες δεν επιτρέπουν τετοια συμπεριφορά και ειδικά απο Αξιωματικο!!
Περασαν από τα χερια μου εκατομμύρια-δρχ αλλα και ευρώ-είχα το κεντρικό ταμείο του ΠΝ καποια εποχή με συναλλαγες πάνω από 10 εκατομμυρια ευρω μηναίως-και όχι όλες λογιστικές-πλήρωνα ζεστο χρήμα καθε μήνα σε μισθοδοσίες-πριν το 2000- και οδοιπορικά,που ορισμενες φορές κλωτσουσα τα πακετα με τα δεκαχίλιαρα για να κλείσω την πορτα (!!).Σε καμια περίπτωση δεν σκέφθηκα να αρπάξω ούτε ευρω...Θα μου πειτε τι κατάλαβες,παρε τωρα 1500 συνταξη και σκασε,αλλά κοιμάμαι ησυχος τα βράδια...
Τύπε .... οι της ολυμπιακής, όταν την έκλεισαν .... στα 48 ... με τα πλασματικά που τους έδωσαν .... πήραν σύνταξη 3000€ .... και εφάπαξ 100Κ +Μπράβο τυπε τα εξηνες μια ζωή και παίρνεις 1500 σύνταξη. Ένας άνθρωπος με 20 χρόνια βαρέα τα υπόλοιπα μοικτα παίρνει με το ζορι πλέον 1250.
ΓΑΜΑΣ
iphone6 θα έχουν αυτοί που κουβαλάνε τα σακιά με τις πατάτες ; ή οι υπεύθυνοι των αποχωρητήριων ;;;Φυσικά ρε αρκίδι, εσύ την ώρα που θα είσαι στο όρυγμα αν λογκάρεις στο internet banking από το 14 pro max και δεις οτι δε μπήκαν τα οδοιπορικά και το επίδομα πυροβολητή, θα συνεχίσεις να τους μπουμπουνάς;
ίδιο είναι ο αξιωματικός με τον εργάτη;Μπράβο τυπε τα εξηνες μια ζωή και παίρνεις 1500 σύνταξη. Ένας άνθρωπος με 20 χρόνια βαρέα τα υπόλοιπα μοικτα παίρνει με το ζορι πλέον 1250.
ΓΑΜΑΣ
Χρονια πολλαΝα παραβλέψω τα σχολια-κακοπροαίρετα και μη- και να απαντησω στις ερωτησεις σας:
-Ο περι ου ο λόγος Συνταγματάρχης,συνταξη ΘΑ ΠΑΡΕΙ!Υπαρχει απόφαση του Ελεγκτικου Συνεδρίου τελεσίδικη.Συνεπώς και ο αντιστοιχος με τις μασκες που δε φορούσε και αποστρατευθηκε-αν αποστρατεύθηκε, δεν το ξέρω-θα παρει κανονικότατα σύνταξη.
-Ο μισθός ενός Συνταγματάρχη σημερα είναι στα 2071€ καθαρά..Για όποιον εχει αντιρρήσεις,τσακωνόμαστε άλλη φορά γιατί γιορταζω και σημερα!
Ε όχι και αρκίδι ο Τάκης ρε νιμού (και ας τρώει παντόφλα από τη σύζυγο)Φυσικά ρε αρκίδι, εσύ την ώρα που θα είσαι στο όρυγμα αν λογκάρεις στο internet banking από το 14 pro max και δεις οτι δε μπήκαν τα οδοιπορικά και το επίδομα πυροβολητή, θα συνεχίσεις να τους μπουμπουνάς;
Φιλε μου ο συγκεκριμενος αποτάσσεται ατιμωτικά.Να παραβλέψω τα σχολια-κακοπροαίρετα και μη- και να απαντησω στις ερωτησεις σας:
-Ο περι ου ο λόγος Συνταγματάρχης,συνταξη ΘΑ ΠΑΡΕΙ!Υπαρχει απόφαση του Ελεγκτικου Συνεδρίου τελεσίδικη.Συνεπώς και ο αντιστοιχος με τις μασκες που δε φορούσε και αποστρατευθηκε-αν αποστρατεύθηκε, δεν το ξέρω-θα παρει κανονικότατα σύνταξη.
-Ο μισθός ενός Συνταγματάρχη σημερα είναι στα 2071€ καθαρά..Για όποιον εχει αντιρρήσεις,τσακωνόμαστε άλλη φορά γιατί γιορταζω και σημερα!
Δεν μίλησε κανείς για εργάτη τυπε τεχνίτης ειδικότητας με συμπληρωμένα τα πάντα και μετά από εξετάσειςίδιο είναι ο αξιωματικός με τον εργάτη;