Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
παίζει κανα καλό πλατώ?
Δεν εναι όλα τα Οπλα το ιδιο φιλε..Ούτε κι εγω δεν θα πηγαινα Ευελπίδων,όσες φορές συνεργάστηκα με Στραταίους μου ανεβαζαν την πίεση στην πλειοψηφία τους..Τολμώ να πω ότι το ΠΝ σαν Όπλο απέχει παρασάγγας στη νοοτροπία και στον τρόπο διοίκησης.Ίσως και να κρίνω από τον τρόπο που διοίκησα εγω,τι να πω.Αλλά και οι συμμαθητές μου που ηγούνται τωρα του κλάδου μας,ειναι μια χαρά άτομα.Ούτε κολλημένοι αλλά ούτε και ζελέδες...νοοτροπια στρατου οσα και να παιρνεις δεν αξιζουν
εκτος αν πας καριεριστας απο ευελπιδων
τελεια και παυλα
τα σεβη μου
δεν ειπα γενικα φιλοςΔεν εναι όλα τα Οπλα το ιδιο φιλε..Ούτε κι εγω δεν θα πηγαινα Ευελπίδων,όσες φορές συνεργάστηκα με Στραταίους μου ανεβαζαν την πίεση στην πλειοψηφία τους..Τολμώ να πω ότι το ΠΝ σαν Όπλο απέχει παρασάγγας στη νοοτροπία και στον τρόπο διοίκησης.Ίσως και να κρίνω από τον τρόπο που διοίκησα εγω,τι να πω.Αλλά και οι συμμαθητές μου που ηγούνται τωρα του κλάδου μας,ειναι μια χαρά άτομα.Ούτε κολλημένοι αλλά ούτε και ζελέδες...
Μαζι με το τραπεζακι απο το ΙΚΕΑ το υπολογιζεις ρε μπρουκλη;;;Ειδικά κάτι μάγκες, οδοντίατροι , που τους έστειλαν στρατος/αεροπορία/ναυτικό για μεταπτυχιακά στις ηπα , με δίδακτρα 400.000 $ .
Οι οποίοι μουτζώνουν το στρατό νωρίς ... και το παίζουν αμερικανοσπουδαγμένοι έξω .... ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πικαπ , που κάνει παραπάνω από τις μηχανές σου και το αμάξι σου, ζώον . Αλλά δεν χαμπαριάζεις. Κτήνος.
Εννοείς ότι ξεκινάνε με 1000 και με τα χρόνια ανεβαίνουν,όπως και παίρνουν τους βαθμούς υπαξιωματικών κάθε 7 χρόνια νομίζω.Οι ΕΠΟΠ είναι ναυτες επί πληρωμή..Εχουν το μισθό βρεξει χιονισει 1000€ και το παίζουν και ιστορία στα ναυτακια..Εχουμε κι εδω το λουστρο που τους εκπροσωπεί...
Να πήγαινες και συ αν δεν ήσουν κουράδα, τώρα μη σκούζεις για τους άλλους.Ειδικά κάτι μάγκες, οδοντίατροι , που τους έστειλαν στρατος/αεροπορία/ναυτικό για μεταπτυχιακά στις ηπα , με δίδακτρα 400.000 $ .
Οι οποίοι μουτζώνουν το στρατό νωρίς ... και το παίζουν αμερικανοσπουδαγμένοι έξω .... ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ !
Θυμαμαι στο Πενταγωνο βαρδια σαν αντικαταστατης Στρατοπεδαρχη-Αντιπλοιαρχος εγω και αυτός Συνταγματαρχης Καταδρομέας-.Τι και αν ημουν εγω βαρδια?Μαζί και αυτός σαν π@υτσα μες τη μεση!Ούτε κλησεις δε με αφηνε να κανω,ούτε εφοδεία στους σκοπους...Από το πρωι μεχρι το βραδυ-και ΣΚ-μεσα..Ούτε σπιτι πηγαινε...δεν ειπα γενικα φιλος
το μετεφρασες λαθος
για στρατο μιλησα και μονο
αλλο στρατος αλλο αεροπορια αλλο ναυτικο
καμμια σχεση αυτο εννοειται
850€ ξεκινάνε και καταλήγουν γυρω στα 1300€.Ο λουστρος ο Kostakis27 εδω μέσα θα σου πει περισσότερα για το πώς αντιμετωπίζουν το ΠΝ...Εννοείς ότι ξεκινάνε με 1000 και με τα χρόνια ανεβαίνουν,όπως και παίρνουν τους βαθμούς υπαξιωματικών κάθε 7 χρόνια νομίζω.
Επίσης θεωρούν δεδομένο ότι θα βγουν στα 50 με πλήρη σύνταξη.
Ελπιζω να μην βαραγες κανα ΤΑΕ στους καημενους τους στρατιωτεςΘυμαμαι στο Πενταγωνο βαρδια σαν αντικαταστατης Στρατοπεδαρχη-Αντιπλοιαρχος εγω και αυτός Συνταγματαρχης Καταδρομέας-.Τι και αν ημουν εγω βαρδια?Μαζί και αυτός σαν π@υτσα μες τη μεση!Ούτε κλησεις δε με αφηνε να κανω,ούτε εφοδεία στους σκοπους...Από το πρωι μεχρι το βραδυ-και ΣΚ-μεσα..Ούτε σπιτι πηγαινε...
Μεχρι που καποια στιγμη μου εριξε μια αγγαρεία που ηταν υποδειξη στα καθηκοντα μου να την αναθεσω εγω σε καποιον κατωτερο και αρπαχτηκαμε. "Αμα ειναι να κατσετε εσεις να κανετε βαρδια κι εγω να παω σπιτι μου" του ειπα..Και απο τότε σταματησε..
Φίλε ήμουν η χαρά του Στρατοπέδου.Ούτε κολλημένος αλλά ούτε και ζελές..Τα απολύτως προβλεπόμενα με εμφαση στην ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ των εχόντων βαρδια,ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..Μόνο αυτό ζητούσα...Ελπιζω να μην βαραγες κανα ΤΑΕ στους καημενους τους στρατιωτες
Λάθος.Και είχε γίνει μόνο σε περίπτωση μοναρχικών , όπως του χατζηανέστη και του πρίγκηπα ανδρέα ;;
Έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα βιβλίο του τελευταίου , που θέλω να το διαβάσω !
φλεξαρατε μετρητουμπα και δεν το βαλατε ανακοινωση να το δει ολο το σαη?Ασταδιάλα ρε μαλέα, ποιό πικαπ, ποιό εισητήριο του μετρό και ποιό τηλεκοντρόλ ρε μαλέα. Μετρητό κασέρι ζήτησες, μετρητό κασέρι έφαγες στη μάπα. Και δεν έβαλες ούτε το 1/5 όχι τα 5πλάσια, ξεπουπουλιασμένο κοκοράκι.
Λες για Παπουλα , Βολάνη και κατι αγρινιώτες που δεν θυμάμαι ;;;Λάθος.
Είχε γίνει και στους Βενιζελικούς Αξιωματικους το 1935.
Δεν καταδεχόμουν , επειδή στις σχολές σωμάτων , έμπαιναν με 12/20 , τυπάκια με ανθυπασπιστή πατέρα και παιδιά πολύτεκνων . Ενώ στις σχολές των πολιτών , έμπαιναν μόνο αριστούχοι πολίτες. Στο πρώτο έτος , με εισαγωγικές πάντα.Να πήγαινες και συ αν δεν ήσουν κουράδα, τώρα μη σκούζεις για τους άλλους.
παίζει κανα καλό πλατώ?
εισαι λαθος και οι εμθ και οι εποπ μετα τα 5 κ 7 χρονια αντιστοιχα γινινταν μονιμοι. οι οβα ετσι ξεκινησαν για μια τριετια αλλα τους εδωσε την δυνατοτητα οσοι θελαν την ανανεωναν με μια μικρη αυξηση συν οτι ειχαν περισσοτερα μορια για τις νεες προκυρηξεις των εποπΕθελοντές μακράς θητείας γίνονται, είναι κάτι σαν αορίστου χρόνου στον πολιτικό τομέα του δημοσίου...
Στους ΟΒΑ δεν ανανεώνεται η σύμβασή τους, με τον στρατό...
Υπηρετούν για 3 χρόνια και τέρμα...