κατσε γιατι μαλλον δεν καταλαβα την ερωτηση...εγω την πηρα στο αργοςπου ήταν ρε τύπε
σε οικο ανοχης απλα πριν δουλευε στα studio κασσανδρας..
σωστος τωρα???
κατσε γιατι μαλλον δεν καταλαβα την ερωτηση...εγω την πηρα στο αργοςπου ήταν ρε τύπε
ναι σε ποιόν εννοώ τύπε να περάσω να δω ;)κατσε γιατι μαλλον δεν καταλαβα την ερωτηση...εγω την πηρα στο αργος
σε οικο ανοχης απλα πριν δουλευε στα studio κασσανδρας..
σωστος τωρα???
στα πρωτα μπουρδελα(πριν περασεις το ποταμι)το τελευταιο σπιτακι.ναι σε ποιόν εννοώ τύπε να περάσω να δω ;)
μια χαρα ειναι εκει..η μονη(απο τις 12-15 κοπελες)που εχει δουλεια..Πώς διάολο βρέθηκε χειμωνιάτικα η Μίκη εκεί; Απ' τα σαλόνια στα αλώνια;
παράξενα πράματα τύπεΠώς διάολο βρέθηκε χειμωνιάτικα η Μίκη εκεί; Απ' τα σαλόνια στα αλώνια;
Σύντομη μεσημεριανή εξόρμηση στο μαγευτικό Ναύπλιο, να επισκεφθούμε φίλους ,αλλά στην επιστροφή το βράδυ και στις παρυφές του Άργους, το GPS του πορνοενστίκτου, μας άλλαξε πορεία δεξιά προς Πυργέλα.
Στα περισσότερα πορνεία οι παρουσίες ήταν μέτριες, με ελάχιστη προσέλευση πελατών. Γενικά κατάσταση χειρότερη απο πρό τριμήνου που είχαμε βρεθεί πάλι στην περιοχή.
Στο Πυργέλας 14 , η υπηρεσία παρουσίασε εμένα στα τρία κορίτσια φωνάζοντάς τα να έλθουν να δούν "καταρό κύριο με καταρό πούτσο". Απο τις τρείς αξιόλογη ήταν η Ρουμανίς Χριστίνα, λεπτή, με ωραίες αναλογίες, σε ολόσωμο μαύρο δίκτυ, την οποία γαμήσαμε παλαιότερα με πολύ καλές εντυπώσεις.
Στο Πυργέλας 13Β ή 220Β, όπως έγραφε στην πόρτα, είδαμε την ωραιότερη της βραδιάς, την Λίζα.Ξανθιά περί τα 30 έτη, με κοντό μαλλί, με σωματότυπο Τζούλιας απο Εξηκίου 18Γ, με σφριγυλότατα μπούτια σε ψηλές μαύρες κάλτσες, κωλάρα και ωραία βυζιά, όλα χυμώδη. Τιμή 25 Ε, ενώ τα άλλα είχαν 20 Ε. Η υπηρεσία την παρουσίασε ως Ρωσίδα. Φυσικά τη γαμήσαμε. Η ίδια μας είπε οτι είναι Ρουμάνα. Επιδόσεις αρκετά καλές στις κλασσικές στάσεις, χωρίς όμως 69.
Χθες το πρωί κατά τις 11:30 στα μπουρδελάκια του Άργους για να πιάσουμε τον Μάη.
Πυργέλλας 23 : Ήταν μια 50αρα Ελληνίδα όπως δήλωσε η ίδια στα 20€
Κάλτ σκηνικό με τα σπασμένα κομμάτια από μπουκάλια στην μάντρα
Πυργέλλας 25 : Eδώ εμφανίστηκε η Μαρία μια ξανθιά στυλιάρι,ψηλή γύρω στο 1.80,πιπίνι γύρω στα 20 με όμορφο πρόσωπο. Εδώ η τιμή διέφερε σε σχέση με τα υπόλοιπα τσάρδια και το απλό ήταν 25€ και ακά τσιμπούκι στα 30€. Tιμήθηκε σε απλό πρόγραμμα.
Πυργέλλας 24 : Ήταν δύο κοπέλες μια όμορφη ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους,λεπτή,νεαρή με πράσινα μάτια και μια μελαχρινή με κανονικό σώμα και ωραίο σχετικά πρόσωπο 20€ απλό,25€ ακά τσιμπούκι αμφότερες.
Πυργέλλας 21 : Eμφανίστηκε η κοπέλα στο σαλόνι με τα πολιτικά και είπε ότι δεν είχαν ανοίξει ακόμα.
Πυργέλλας 22 : Ήταν μια μελαχρινή με τατουάζ στην μέση και κανονικό σώμα 20€ απλό πρόγραμμα.
Για εμάς που ταξιδεύουμε ώρες και με μηχανή, υπάρχει δυνατότητα για ντουζ στο χώρο, έστω ένα φρεσκάρισμα ρε αδερφέ ή να μη ρωτάω καλύτερα ??? Καθαριότητα πάνω από όλα.
για που???εχει κ αλλα???Περαστικός σήμερα από εκεί.
Είχα κάτι αιώνες να πάω σε σπίτια.
Πέντε το απόγευμα νέκρα, ψυχή δεν φαινόταν.
Στο τελευταίο στο βάθος, το 15 νομίζω δύο κοπέλες λιαζόντουσαν με την φραπεδιά τους και τα κινητά τους.
Πλησιάζοντας η μία εξαφανίστηκε μέσα στο ένα από τα δύο σπιτάκια, η δεύτερη ψηλή ίσιο μελαχροινό μαλλί μεγάλο τατουάζ στον δεξί ώμο μου είπε ότι είναι στην άλλη πόρτα και συνέχισε απτόητη τα κινητά της.
Φοβήθηκα για θέμα καθαριότητας και την έκανα για αλλού.
Πες του και για το πρωινο στο κρεβατι ρε φιλε!!!Μην τον αποπαιρνεις ετσι αποτομα!!!!Πλάκα έχεις...
Περαστικός σήμερα από εκεί.
Είχα κάτι αιώνες να πάω σε σπίτια.
Πέντε το απόγευμα νέκρα, ψυχή δεν φαινόταν.
Στο τελευταίο στο βάθος, το 15 νομίζω δύο κοπέλες λιαζόντουσαν με την φραπεδιά τους και τα κινητά τους.
Πλησιάζοντας η μία εξαφανίστηκε μέσα στο ένα από τα δύο σπιτάκια, η δεύτερη ψηλή ίσιο μελαχρινό μαλλί μεγάλο τατουάζ στον δεξί ώμο μου είπε ότι είναι στην άλλη πόρτα και συνέχισε απτόητη τα κινητά της.
Φοβήθηκα για θέμα καθαριότητας και την έκανα για αλλού.
για που???εχει κ αλλα???
Στην Κόρινθο, το πληρώνεις κάτιτις αλλά τουλάχιστον έχει ανέσεις.
Πες του και για το πρωινο στο κρεβατι ρε φιλε!!!Μην τον αποπαιρνεις ετσι αποτομα!!!!
Φιλε εχει ντουζιερες στους Μυλους στην παραλια!!!
50 ευρο για απλπο προγραμα...με τιποτα..δεν το καλητερα...Στην Κόρινθο, το πληρώνεις κάτιτις αλλά τουλάχιστον έχει ανέσεις.