redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Γνωριζεις που πηγε τυπε; Βλεπω πας και εσυ συχνα στα Πυργελλας!εχει φυγει δικε μου δεν δουλευει στο αργος
Γνωριζεις που πηγε τυπε; Βλεπω πας και εσυ συχνα στα Πυργελλας!εχει φυγει δικε μου δεν δουλευει στο αργος
Θεσσαλονίκη δουλεύει με τηλεφωνικά ραντεβούΗ Καρολίνα η Ουκρανή κουκλάρα εργάζεται ακόμα στο Άργος ή έχω χάσει επεισόδια;
Παιχταρά μου, δε σου ξεφεύγει τίποτα! Συγχαρητήρια για τις έγκυρες πληροφορίες και ενημερώσεις σου!Θεσσαλονίκη δουλεύει με τηλεφωνικά ραντεβού
καλο μουνι δικε μου ουρες περιμεναν να το παρουν και μεσα στο δωματιο πολυ καλη.ειχε δουλεψει σε στουντιο αθηνα μου ειχε πει.αλλα τωρα δεν παιζει τιποτα καλο εκτος απο την νικολετα και την τζουλιανα που και αυτη μια ειναι εδω και μια φευγει.Γνωριζεις που πηγε τυπε; Βλεπω πας και εσυ συχνα στα Πυργελλας!
καλημερα...η τζουλιανα σε πιο δουλευει???καλο μουνι δικε μου ουρες περιμεναν να το παρουν και μεσα στο δωματιο πολυ καλη.ειχε δουλεψει σε στουντιο αθηνα μου ειχε πει.αλλα τωρα δεν παιζει τιποτα καλο εκτος απο την νικολετα και την τζουλιανα που και αυτη μια ειναι εδω και μια φευγει.
στα πρωτα στο πρωτελευταιο σπιτι μαζι με την νικολετα την πιτσιρικα με τησ μεγαλες βυζαρεςκαλημερα...η τζουλιανα σε πιο δουλευει???
δικε μου δεν ξερω αλλα λογικα εκει θα ειναι πριν κανα μηνα ηταν.Την Μίρα την έχεις πετύχει καθόλου το τελευταίο διάστημα?
οκ ευχαριστω..θα κανω αυριο επισκεψη...και θα ενημερωσω!στα πρωτα στο πρωτελευταιο σπιτι μαζι με την νικολετα την πιτσιρικα με τησ μεγαλες βυζαρες
δικε μοτ μπορεις να της ρωτησεις στο φατσοβιβλιο που ειναι και ποτε δουλευουν.αλλα δεν ανοιγονται αμεσως οτι δουλευουν εκει εκτος αν του πεισ στα ισια ειχα περασει και σας ειδαΤην Μίρα την έχεις πετύχει καθόλου το τελευταίο διάστημα?
δικε μου εμφανησιακα η τζουλιανα ειναι μουναρα αλλα μεσα στο δωματιο δεν ενθουσιαστικα και τις 2 φορες που περασα μαζι της.οκ ευχαριστω..θα κανω αυριο επισκεψη...και θα ενημερωσω!
πιστευω να ειναι καλη μεσα...
αυτο το φατσοβιβλιο τι ειναι βρε φιλε???σιτε γνωριμ???δικε μοτ μπορεις να της ρωτησεις στο φατσοβιβλιο που ειναι και ποτε δουλευουν.αλλα δεν ανοιγονται αμεσως οτι δουλευουν εκει εκτος αν του πεισ στα ισια ειχα περασει και σας ειδα
φεισ μπουκαυτο το φατσοβιβλιο τι ειναι βρε φιλε???σιτε γνωριμ???
και εχεισ τις κοπελας το φεισ μπουκ??φεισ μπουκ
ναι δικε μουκαι εχεισ τις κοπελας το φεισ μπουκ??
και δεν το δινεις..???ναι δικε μου
δικε μου ειναι μουναρα αλλα στο δωματιο για τα δικα μου δεδομενα δεν μου εκανετι μωρο ειναι αυτο...δεν το εχω δει οσες φορες εχω παει..
ευχαριστω πολυ!
το στυλ της αυτο μου διχνει..ειμαι μουναρα ελα να τελιωνουμε στα γρηγορα...δικε μου ειναι μουναρα αλλα στο δωματιο για τα δικα μου δεδομενα δεν μου εκανε
δικε μου απο την αλλη πλευρα ολες ειναι βρςμιαρες πανε ολοι οι πακιστανοι και σχεδον ολες με κανα φραγκο παραπανω κανοουν οτι γουσταρεις.οποτε μακριατο στυλ της αυτο μου διχνει..ειμαι μουναρα ελα να τελιωνουμε στα γρηγορα...
στα αλλα απο την αλλη μερια δεν εχει τιποτα???
και τα πολλά τατουάζ,ωραιο μουνακι πάντωςι με την νικολετα την πιτσιρικα με τησ μεγαλες βυζαρες