τα πρωτα πριν την γεφυρα...ειναι αστα οθτε εξετασεις κανουν ουτε αδεια εχουν..γαματα..ασε που εμαθα οτι μερικεςπολι βρομερα ειναι
με 20-25 ευρο εχτρα κανουν ακαποτα
τα πρωτα πριν την γεφυρα...ειναι αστα οθτε εξετασεις κανουν ουτε αδεια εχουν..γαματα..ασε που εμαθα οτι μερικεςπολι βρομερα ειναι
τα πρωτα πριν την γεφυρα...ειναι αστα οθτε εξετασεις κανουν ουτε αδεια εχουν..γαματα..ασε που εμαθα οτι μερικες
με 20-25 ευρο εχτρα κανουν ακαποτα
ειναι τα 3 μαζι που δειχει εδω το site..αλλα στην πραγματικοτητα ειναι παραπανω... αν δεν κανω λαθος ειναι 5 και αυτα!!Φίλε τα βρώμικα που λες πριν τη γέφυρα είναι αυτά που είναι 3 μαζί ή αυτά που είναι 5 μαζί; Εγώ είχα γαμήσει σ' αυτά που είναι 5 μαζί και μου είχαν φανεί Ο.Κ.
Πριν την γεφυρα κρυμενα στις πορτοκαλιές είναι 3 μπροστα ,ενα στριβοντας αριστερα και 2 δεξιά στο βαθος.ειναι τα 3 μαζι που δειχει εδω το site..αλλα στην πραγματικοτητα ειναι παραπανω... αν δεν κανω λαθος ειναι 5 και αυτα!!
Πριν την γεφυρα κρυμενα στις πορτοκαλιές είναι 3 μπροστα ,ενα στριβοντας αριστερα και 2 δεξιά στο βαθος.
Όλο οι ίδιες δουλεύουν εδώ και τόσους μήνες..Αυτός ο τσάτσος που είναι σαν τον Μουσολίνι έχει καταντήσει γραφικός
ναι εκει ειναι δικε μου.αλλα απο εμφανηση δεν λεει τοσο .δυο ειναι τα καλα μουνια η νικολετα μια πιτσιρκα που ειναι χρονια εκει και μια αλλη μελαχρινη με πολλα ταττου το ονομα της ειναι τζουλιανα αν δεν κανω λαθοςΗ Μίρα η Αλβανίδα δουλεύει ακόμα στα Πυργέλλας;
Tύπε την Μίρα την έχω πάρει πολλές φορές και η κοπέλα είναι κόλαση,εχθές πάντως την πέτυχα στα μπουρδέλα της Τρίποληςναι εκει ειναι δικε μου.αλλα απο εμφανηση δεν λεει τοσο .δυο ειναι τα καλα μουνια η νικολετα μια πιτσιρκα που ειναι χρονια εκει και μια αλλη μελαχρινη με πολλα ταττου το ονομα της ειναι τζουλιανα αν δεν κανω λαθος
Πέρασε σήμερα μια βόλτα από Πυργέλλας και πέτυχα την Τζουλιάνα μετά από καιρό που λες και είπα να την τιμήσω..Η κοπέλα είναι μουνάρα και μέσα ήταν πολύ καλή,καθαρή με βελούδινο δέρμα,εσύ την έχεις πάρει;ναι εκει ειναι δικε μου.αλλα απο εμφανηση δεν λεει τοσο .δυο ειναι τα καλα μουνια η νικολετα μια πιτσιρκα που ειναι χρονια εκει και μια αλλη μελαχρινη με πολλα ταττου το ονομα της ειναι τζουλιανα αν δεν κανω λαθος
δικε μου την ειχα παρει οταν ειχε πρωτο ερθει δεν εμεινα ευχαριστημενος ψιλοξενερωτη ηταν και επιχειρηση παλι πριν κανα μηνα αλλα και παλι τα ιδια.εμφανησιακα ειναι δυνατο μουνι αλλα για τα δικα μου γουστα στο δωματιο πολυ μετρια.η νικολετα που ειναι εκει μια με μεγαλες βυζαρες ειανι σταθερη αξια γαμησι ολα τα λεφτα.Πέρασε σήμερα μια βόλτα από Πυργέλλας και πέτυχα την Τζουλιάνα μετά από καιρό που λες και είπα να την τιμήσω..Η κοπέλα είναι μουνάρα και μέσα ήταν πολύ καλή,καθαρή με βελούδινο δέρμα,εσύ την έχεις πάρει;
Τα πορτοκαλια θα εχουν τιμη φετος.ΚΑι τα λεμόνια το ιδιο.παιδια εχουμε κανα νεο απο αργος????
απο καλα το πας.Τα πορτοκαλια θα εχουν τιμη φετος.ΚΑι τα λεμόνια το ιδιο.
Ευχαριστω!!!απο καλα το πας.
σε ενα σιτε για πουτανες-μπουρδελα-κτλ τι νεα να ηθελα απο αργος??????Ευχαριστω!!!
Μα ηταν ερωτηση αυτή που εκανες;
εχει φυγει δικε μου δεν δουλευει στο αργοςΗ Καρολίνα η Ουκρανή κουκλάρα εργάζεται ακόμα στο Άργος ή έχω χάσει επεισόδια;