spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
γιατι ενοχλεις τα κοριτσια,κανοντας τους,ασεμνες ερωτησεις?....να σου κανουμε και καμια πραγματικη βρε κορίτσι
γιατι ενοχλεις τα κοριτσια,κανοντας τους,ασεμνες ερωτησεις?....να σου κανουμε και καμια πραγματικη βρε κορίτσι
Φιλε μονο εδω στο νημα της θα δεις κριτικες καλυτερα. Γενικα ακουγονται καλα λογια για την ΑρετουλαΜε ξέρεις καιρό τύπε μου και με ψυχολόγησες κιόλας,ε;;;
Είσαι δυνατός.
Μια γαμημενη απλή ερώτηση κάναμε για το αν υπάρχει φάκελος για κριτικες και μας πρήξατε τις μπάλες μέχρι να πείτε ένα ναι η όχι.
η σαρξ ειναι ασθενής μεγάλε Γκουρού... Βλεπω αυτή την κωλαρα και λέω πως μου ξέφυγε αυτο το κορίτσι;;;γιατι ενοχλεις τα κοριτσια,κανοντας τους,ασεμνες ερωτησεις?....
να σου κανουμε και καμια πραγματικη βρε κορίτσι
Με ξέρεις καιρό τύπε μου και με ψυχολόγησες κιόλας,ε;;;
Είσαι δυνατός.
Μια γαμημενη απλή ερώτηση κάναμε για το αν υπάρχει φάκελος για κριτικες και μας πρήξατε τις μπάλες μέχρι να πείτε ένα ναι η ένα όχι.
Δεν θα το συνεχίσω γιατί θα πω πολλά ακόμα.Καλη συνέχεια!
την καλλυτερη, αληθινη βεβαια,θα στην κανω εγω οταν σε συναντησω,γιατι ο φιλος ναπ.εχει κουραστει απο τις πολλες που γραφει.για να λεμε και την αληθεια παντως,απο πληροφοριες εγκριτων μελων,εισαι κουκλα και καυλακι απο τα λιγα.Χαχα υπαρχουν αρκετες αληθινες αλλα εαν θες να κανεις και εσυ θα χαρω να βρεθουμε :-*
την καλλυτερη, αληθινη βεβαια,θα στην κανω εγω οταν σε συναντησω,γιατι ο φιλος ναπ.εχει κουραστει απο τις πολλες που γραφει.για να λεμε και την αληθεια παντως,απο πληροφοριες εγκριτων μελων,εισαι κουκλα και καυλακι απο τα λιγα.
νομίζω οτι έφτασε η ώρα μας να βρεθούμε...Χαχα υπαρχουν αρκετες αληθινες αλλα εαν θες να κανεις και εσυ θα χαρω να βρεθουμε :-*
μην τα λες αυτα ακούει ο Γκουρου και θα με βάλει να κανω σεμινάρια δημιουργικής πορνογραφης στα μέλη του σαι...την καλλυτερη, αληθινη βεβαια,θα στην κανω εγω οταν σε συναντησω,γιατι ο φιλος ναπ.εχει κουραστει απο τις πολλες που γραφει.για να λεμε και την αληθεια παντως,απο πληροφοριες εγκριτων μελων,εισαι κουκλα και καυλακι απο τα λιγα.
τι δεν τα εχεις ξεκινησει ακομα??????......μην τα λες αυτα ακούει ο Γκουρου και θα με βάλει να κανω σεμινάρια δημιουργικής πορνογραφης στα μέλη του σαι...
τι να κανω ήμουν απασχολημένος αυτές τις μέρες τώρα που χαλάρωσα λιγο θα φτιάξω τα τμήματατι δεν τα εχεις ξεκινησει ακομα??????......
Μωροοοοοο... Εμφανισουουου
αμεση απαντηση....