xaris42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 204
- Πόντοι
- 281
Καλησπερα μωρα μου
Γειά σου μωρό! Για να δούμε αν θα ταιριάξουμε στα ωράρια όταν θα είμαι Αθήνα... Θα σου στείλω pm.
Καλησπερα μωρα μου
ο μούναρος θα τιμηθεί σύντομα !!
Καυλιαρα μου τι βυζαρες ειναι αυτες?
Χρωστάς καλή κουβέντα για καμία ή μόνο κράξιμο;
Έχεις δει άλλη γυναίκα στην ζωή σου?
δεν είναι Νο1, δυαράκι στήθος έχει και το βασικό είναι ότι σε όλους δεν αρέσουν μόνο τα μεγαλα.
ένα στήθος μπορεί να είναι ομορφο και να είναι μικρό, μπορεί να είναι όμορφο και να είναι μεγάλο. ή το αντίθετο...
ο καθείς με τα γούστα του
Χρωστάς καλή κουβέντα για καμία ή μόνο κράξιμο;
Το γεγονός ότι πληρώνεις και δη στο ακέραιο δεν σου δίνει και το δικαίωμα να προσβάλλεις τον πωλητή όπως έκανες στην περίπτωση της Αρετούλας. Έχεις το δικαίωμα να την κρίνεις μιας και τα εσταξες αλλα όχι να προσβαλλεις, πόσο μάλλον όταν δεν προσβληθηκες. Αλλο τοσο δεν σου δινει το δικαιωμα, το οτι πληρωνεις, να βγάζεις συμπερασματα και να κρινεις υποψήφιους αγοραστές οπως ο johny87.Δεν χρωστώ γιατί πάντα πληρώνω στο ακέραιο και δεν είμαι υποχρεωμένος σε καμία.
Θεωρείς ότι η Αρετή είναι μούναρος?
Βυζάρες το στήθος Νο1 πρώτη φορά το ακούω!
Έχεις δει άλλη γυναίκα στην ζωή σου?
Ο υπερθετικός βαθμός δεν αφορά πάντα και αποκλειστικά το μέγεθος του ουσιαστικού αλλά και άλλα ποιοτικά στοιχεία.Ένα 2αρι σφιχτό,με ωραία ρόγα,και ωραίο δέρμα που ανταποκρίνεται σε χάδια και γλύψιμο είναι σαφώς καλύτερο από ένα 4+ κρεμασμένο σαν σφουγγαρόπανο,με δέρμα γεμάτο ραγάδες.Δεν έχω συναντήσει την κοπελιά αλλά είναι ωραία.Τώρα στις υπηρεσίες τι λέει,δεν ξέρω.Αυτό είναι άλλωστε υποκειμενικό.
Διαφωνώ, για αυτό υπάρχουν τα επίθετα. Μπορούσε να συνοδευτεί το ουσιαστικό με κάποιο: υπέροχο στήθος, φανταστικό στήθος, καταπληκτικό, κλπ.
Ο βαθμός καθορίζει το μέγεθος, βυζάκια έχει η Dolores, βυζιά έχει η Αρετή, βυζόμπαλα έχει η Μαριλένα, βυζάρες μαστάρια έχει η Χατζή, δεν είναι όλα ίσα κι όμοια...
Το γεγονός ότι πληρώνεις και δη στο ακέραιο δεν σου δίνει και το δικαίωμα να προσβάλλεις τον πωλητή όπως έκανες στην περίπτωση της Αρετούλας. Έχεις το δικαίωμα να την κρίνεις μιας και τα εσταξες αλλα όχι να προσβαλλεις, πόσο μάλλον όταν δεν προσβληθηκες. Αλλο τοσο δεν σου δινει το δικαιωμα, το οτι πληρωνεις, να βγάζεις συμπερασματα και να κρινεις υποψήφιους αγοραστές οπως ο johny87.
Από όσο βλέπω τις φωτογραφίες που ανεβάζει η Αρετούλα μια χαρά μουναρος είναι. Τι έχει να ζηλέψει? Το καλοσχηματισμένο (δυάρι για εμένα όπως το βλεπω) στήθος? Τα καλοσχηματισμένα οπίσθια? Η γενικά το καλλιγραμο κορμί της? Μια χαρά μουναρος είναι από οσα μας έχει επιτρέψει να δουμε. Για το πρόσωπο, όταν με το καλό την καλέσω να με επισκεφτεί σε κάποιο δωματιο, θα σου το γράψω επίσης. Κάτι το οποίο απεφυγες να κάνεις σαν άνθρωπος με μια κριτική αλλά με ανεπιθυμητο και προσβλητικό τρόπο επειδή πληρώνεις...
Θα σου απαντήσω και σένα παρότι έπεσε σύρμα και με πρασίνισε ο mod.
Αλλά δεν έχω πρόβλημα και στο κοκκίνισμα εγώ. Δεν κάνω καριέρα εδώ σαν προμότορας.
Προφανώς δεν άρεσε που μετάφρασα το εικονίδιο ugly-stupid.
Ε τότε τι το έχετε ρε παιδιά, βγάλτε το. Επιτρέπετε το βρίσιμο μέσω εικόνων αλλά δεν επιτρέπετε μέσω λέξεων?
Στην παράθεση που μου έκανες αρχικά, δεν είχε αναφερθεί το όνομα της Αρετής. Η λέξη μούναρος δύναται να χρησιμοποιείται για κάποια κοινά αποδεχτή εντυπωσιακή γυναίκα που ΟΛΟΙ (και όχι μερικοί) την βλέπουν σούπερ γκόμενα.
Μπορώ να σου παραθέσω post από τις πιο πίσω σελίδες που δεν αναφέρουν κάτι τέτοιο, αλλά φαντάζομαι τα ξέρεις απλώς εθελοτυφλείς.
Επίσης ενώ εσύ κρίνεις από φωτογραφίες εγώ έχω ιδία άποψη.
Με ποια διάσημη εδώ μέσα ήταν φίλη η Αρετή πριν εμφανιστεί ξαφνικά στο bourdela?
Έχει κάνει ντούο η Αρετή με το διάσημο εδώ call girl?
Την Αρετή την γνωρίζει και η άλλη η ψηλή η Σ που έχει συμμετάσχει σε παρτούζες πέραν των τριών ατόμων?
Πάρε της πληροφορίες από τον φίλο σου που είναι στο προφίλ σου και περιμένω απάντηση για τον μούναρο.
Δεν θα πέσω στο επίπεδο σου τυπακο τραβα, να σε κοιτάξει κάνας ψυχίατρος!!! Τώρα, από ήρθα και από που ήρθες εσύ φαινεται από τη συμπεριφορά σου!!! Κράζεις όλες τις κοπέλες , το κουβαδάκι σου καιδεσε άλλη παραλία!!! Αν εγώ είμαι Αλβανός εσύ είσαι Πάκης που γαμαει στομεταξύΜετάξι με 10 ευρώ!!! Μάθε να συμπεριφέρεσαι σωστά λοιπόν και άσε τα βυζιά τις κάθε κοπέλας, δεν σε βάλαμε κριτή σε καλλιστεία να βαθμολογεις!! Αλλάτητι περιμένεις από άτομο που ξημεροβραδιαζεται στο bou και λέει το κοντό του και τομακριάμακρύ του!!! Άντε γειαααα λοιπόν τυπακο!!!!!