PatrasmanX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 252
- Πόντοι
- 1
Χαιρετω ολους τους συναγωνιστες! Εχω κανει μερικες επισκεψεις στα σπιτακια της Πατρας για τα πρωτα μου βηματα και καθε φορα ενιωθα καπως εξαπατημενος απο την ολη κατασταση. Οντας αρχαριος πιστεψα πως απλα ειναι επειδη κλαιω τα λεφτα μου αλλα συνεχιζοντας να πηγαινω ενιωθα καθε φορα πως απλα λενε οτι μαλακια θελουν για να παρουν τα λεφτα και μολις μπεις στο δωματιο ειναι ολο βιασυνες και μη.
Κανω εγω κατι λαθος επειδη ειμαι καινουργιος στο χωρο ή ετσι ειναι για τους περισσοτερους;
Επισης τωρα με το ανοιγμα σκεφτομαι να παω να παρω 2 κοπελες μαζι για 2 εκτονωσεις και πιο πολυ double blowjob αλλα φοβαμαι πως καποιο τροπο θα βρουν και θα φυγω παλι δυσαρεστιμενος και θα κλαιω τα λεφτα μου.
Εχετε καποιο τροπο προσεγγισης να μου προτεινετε ωστε να φυγω ικανοποιημενος και εγω μια φορα?
Κανω εγω κατι λαθος επειδη ειμαι καινουργιος στο χωρο ή ετσι ειναι για τους περισσοτερους;
Επισης τωρα με το ανοιγμα σκεφτομαι να παω να παρω 2 κοπελες μαζι για 2 εκτονωσεις και πιο πολυ double blowjob αλλα φοβαμαι πως καποιο τροπο θα βρουν και θα φυγω παλι δυσαρεστιμενος και θα κλαιω τα λεφτα μου.
Εχετε καποιο τροπο προσεγγισης να μου προτεινετε ωστε να φυγω ικανοποιημενος και εγω μια φορα?