Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Akis1927

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Like
108
Πόντοι
1
Πέρασμα προχθές με στόχο να βρω την Ταρα επιτέλους και να λυθεί το μυστήριο και σε μένα. Την πήρα τηλέφωνο και περίμενα στο στενο. Μέχρι να φτάσει είχε έρθει Βίβιαν και άλλη μία και προσπάθησαν να με πείσουν όταν τους είπα όμως περιμένω την Ταρα φυγαν με κατεβασμένα μούτρα και οι δύο. και σε πέντε λεπτά έφτασε η Τάρα και μου έκανε την καλύτερη πίπα και το καλύτερο στήσιμο. Πολύ ευγενική και καυλιάρα θα έλεγα, ίσως και η πιο όμορφη για τα δικά μου γούστα από τις κοπέλες στο σημείο. @dinamitisc5 εύγε! Οι περιγραφές σου με έπεισαν!

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.866
Πόντοι
746
Πέρασμα προχθές με στόχο να βρω την Ταρα επιτέλους και να λυθεί το μυστήριο και σε μένα. Την πήρα τηλέφωνο και περίμενα στο στενο. Μέχρι να φτάσει είχε έρθει Βίβιαν και άλλη μία και προσπάθησαν να με πείσουν όταν τους είπα όμως περιμένω την Ταρα φυγαν με κατεβασμένα μούτρα και οι δύο. και σε πέντε λεπτά έφτασε η Τάρα και μου έκανε την καλύτερη πίπα και το καλύτερο στήσιμο. Πολύ ευγενική και καυλιάρα θα έλεγα, ίσως και η πιο όμορφη για τα δικά μου γούστα από τις κοπέλες στο σημείο. @dinamitisc5 εύγε! Οι περιγραφές σου με έπεισαν!

Δεν κάνει τίποτα. Γνωρίζεις αν είταν καμιά καινούργια στο σημείο. Έχω να περάσω ίσως και σχεδόν 1,5 μήνα.

tasani44

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2021
Like
338
Πόντοι
21
Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η Ντόρα και ποια η Ταρα ? Γιατί τις μπερδεύω. Ποια αξίζει περισσότερο ?

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.866
Πόντοι
746
Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η Ντόρα και ποια η Ταρα ? Γιατί τις μπερδεύω. Ποια αξίζει περισσότερο ?
Πολύ ευχαρίστως
Η Ντόρα αν δεν κάνω λάθος είναι μαύρη με έντονη τονικότητα του καφέ και μάλλον πρέπει να έχει και έναν σάκο στην πλάτη και μιά μα'ι'μού ενώ η Τάρα είναι μαύρη σοβέ με κατεύθυνση πρός γκρί.
Τι πουλιά πιάνει η ντόρα δεν ξέρω,η Τάρα όμως είναι πιστόλι.

lakiskiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
458
Πόντοι
301
καλημερα στην ομαδα. που καθονται (που στην Πατησιων)τα κοριστια?

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.866
Πόντοι
746
Ζαμπελίου απέναντι απο το πάρκο Φίξ.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.374
Πόντοι
22.886
Η Ντόρα είναι αυτή τύπε

1725005881307.png

Τώρα για την άλλη που λες , θα σε γελάσω :coffee:

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Πήγα σήμερα μια βόλτα γύρω στην 1. Ήταν τρεις εκεί, μια χοντρή, μια ψηλη νταρντανα και μια κοντουλα με ωραίο βυζί, η μόνη που κάτι έλεγε. Ήθελε 10 για πίπα, 20 σεξ αλλά δεν άφηνε με τίποτα να βάλεις δάκτυλο, οπότε και δεν προχώρησα.

Είναι τόσο φοβερό αυτό; Ας πλένουμε πρώτα τα χέρια μας με αντιβακτηριδιακο σπρέι! Αν δε νιώσεις το υγρό μουνάκι, πως θα καυλωσεις? Άδικο έχω;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.084
Πόντοι
3.656
Την Μπιάνκα την έχω πιπωσει αρκετές φορές, απίστευτα καλή... Αφού πάντα σκέφτομαι ρε φίλε τι θα έκανε αυτή χωρίς καποτα.. μαγικά..

Η Ντόρα ή Δώρα... μακριά.. καλύτερα να μου τον παίξει κουλή... Αδιάφορη πλήρως και βιάζεται.

Επίσης δυνατή και παλιά καραβανα σε σχέση με τις άλλες η Λίντα. Έχω καιρό να την πάρω αλλά κάνα 2 φορές που την είχα πάρει τίμια, βαθύ ερωτικό τσιμπούκι.

Η Άννα έχει χαθεί.. τουλάχιστον δεν την πετυχαίνω εγώ..

Άλλα ονόματα δεν θυμάμαι!
"μακριά.. καλύτερα να μου τον παίξει κουλή" "
Κλαίω τυπε

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Πήγα σήμερα μια βόλτα γύρω στην 1. Ήταν τρεις εκεί, μια χοντρή, μια ψηλη νταρντανα και μια κοντουλα με ωραίο βυζί, η μόνη που κάτι έλεγε. Ήθελε 10 για πίπα, 20 σεξ αλλά δεν άφηνε με τίποτα να βάλεις δάκτυλο, οπότε και δεν προχώρησα.

Είναι τόσο φοβερό αυτό; Ας πλένουμε πρώτα τα χέρια μας με αντιβακτηριδιακο σπρέι! Αν δε νιώσεις το υγρό μουνάκι, πως θα καυλωσεις? Άδικο έχω;
οχι αλλα ετσι προστατευομαστε και ολοι,βασικα αν εισαι του στυλ αν δε πιασω δε καυλωνω τοτε συμφωνω,αλλα υγεια πανω απ ολα οποτε ας κανω μια θυσια αν εχω καλη αποδοση γτ αν λειπει κι αυτο γαμησε τα μετα.Εγω αν δε πιασω σωματα κωλο δεν παιρνω μπρος,ειναι πιο ευκολο αυτο δεν το αρνουνται πουθενα,εσυ εχεις εργο δυσκολο που θα σου πουν οι κουτοπονηρες χιλιες δικαιολογιες ακομη κ αν δεν εχουν τιποτε.Απο την αλλη ειμαστε ασφαλεις.Σε καταλαβαινω αλλα καταλαβαινω και την υγεια μας.Αν θεωρεις τοι ειναι κουτοπονηρια τους συμφωνω.

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
410
Πόντοι
21
Πήγα χθες για πρώτη και τελευταία φορά στο πάρκο φιξ. Δε βρήκα κάτι ιδιαίτερο στον Ορφέα, σκεφτόμουν για το downtown αλλά έβλεπα ότι θα ήταν καψιμί μέσα και τελικά είπα να δοκιμάσω τη τύχη μου με την Τάρα. Οταν πήγα έβρεχε κάπως και μέχρι να συννενοηθώ με την Τάρα, είχε βρει άλλον συναγωνιστή, οπότε πήγα με μια άλλη, με ωραίο κορμί, σφικτή πολύ, ωραία βυζιά, κοντούλα.

Μου λέει πίπα 10 ευρώ, πάμε. Με οδηγεί εκεί στα απόκρυφα του πάρκου, δεν άφηνε να πιάσω σχεδόν τίποτα, μόνο κώλο, ακόμα και στο στήθος έλεγε μη και μη, για μουνάκι βέβαια, ούτε λόγος, ενώ πριν είχα καθαρίσει με μαντηλάκι τα χέρια μου μπροστά της. Τέσπα. Καυλώνω λίγο, σκουφάκι και αρχίζει πίπα. Δεν μπορώ να πω, ήταν καλή στη πίπα, με κάυλωσε πολύ αλλά εν τω μεταξύ, κρατούσε συνεχώς το κινητό της γιατί περίμενε κλήση!!

Μετά από κανα 5λεπτο μου λέει θες σεξ; Λέω ναι, πόσα; 20 λέει. Της λέω άλλα 10 έχω πάνω μου και το δέκτηκε, ενώ βγάζοντας το κλειδί, το 10ευρω και ένα προφυλακτικό, μου είπε "για να δω, έχεις κι άλλα". Με τα πολλά γύρισε, τη πήδηξα κανα 5λεπτο, ωραίο σφικτό μουνάκι αλλά κρατούσε συνεχώς το κινητό πάλι, ενώ ξαφνικά με παρατάει και τρέχει φωνάζοντας "τα νερά, τα νερά", επειδή άνοιξε το συντριβάνι. Εδώ έβρεχε, το συντριβάνι μας πείραξε, τέσπα .. Α, λίγο πριν από αυτό κι ενώ τη πηδούσα, μου λέει, 1 λεπτό ακόμα, οκ;

Μετά με φώναξε σε ένα άλλο στενό για να συνεχίσει, μου λέει όχι άλλο σεξ, 1 λεπτό, μονο πίπα ή πιάσε κώλο. Κι ενώ είχε αρχίσει πάλι πίπα, χτύπησε το κινητό της, μίλησα και πήγε να μιλήσει σε κάποιον εκεί κοντά και ξαναγύρισε. Εε, καλά ήταν λέω, ας σταματήσουμε κάπου την παρωδία. Από μένα ένα μεγάλο Χ, όχι για τα λεφτά, σιγά το ποσό, αλλά για την όλη φάση ξεπέτας.

35Tsitsi

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
3
Like
485
Πόντοι
20
Τι ώρα είναι καλύτερα να πας;
Από τι ώρα κ μετα είναι τα κορίτσια εκεί;

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.706
Πόντοι
2.846
Τι ώρα είναι καλύτερα να πας;
Από τι ώρα κ μετα είναι τα κορίτσια εκεί;
Πέρυσι τέτοια εποχή μου είχαν πει από 23:00. Δεν έχω ξαναπάει ακόμα από τότε, βέβαια, να ξέρω αν άλλαξε κάτι.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.866
Πόντοι
746
Πήγα χθες για πρώτη και τελευταία φορά στο πάρκο φιξ. Δε βρήκα κάτι ιδιαίτερο στον Ορφέα, σκεφτόμουν για το downtown αλλά έβλεπα ότι θα ήταν καψιμί μέσα και τελικά είπα να δοκιμάσω τη τύχη μου με την Τάρα. Οταν πήγα έβρεχε κάπως και μέχρι να συννενοηθώ με την Τάρα, είχε βρει άλλον συναγωνιστή, οπότε πήγα με μια άλλη, με ωραίο κορμί, σφικτή πολύ, ωραία βυζιά, κοντούλα.

Μου λέει πίπα 10 ευρώ, πάμε. Με οδηγεί εκεί στα απόκρυφα του πάρκου, δεν άφηνε να πιάσω σχεδόν τίποτα, μόνο κώλο, ακόμα και στο στήθος έλεγε μη και μη, για μουνάκι βέβαια, ούτε λόγος, ενώ πριν είχα καθαρίσει με μαντηλάκι τα χέρια μου μπροστά της. Τέσπα. Καυλώνω λίγο, σκουφάκι και αρχίζει πίπα. Δεν μπορώ να πω, ήταν καλή στη πίπα, με κάυλωσε πολύ αλλά εν τω μεταξύ, κρατούσε συνεχώς το κινητό της γιατί περίμενε κλήση!!

Μετά από κανα 5λεπτο μου λέει θες σεξ; Λέω ναι, πόσα; 20 λέει. Της λέω άλλα 10 έχω πάνω μου και το δέκτηκε, ενώ βγάζοντας το κλειδί, το 10ευρω και ένα προφυλακτικό, μου είπε "για να δω, έχεις κι άλλα". Με τα πολλά γύρισε, τη πήδηξα κανα 5λεπτο, ωραίο σφικτό μουνάκι αλλά κρατούσε συνεχώς το κινητό πάλι, ενώ ξαφνικά με παρατάει και τρέχει φωνάζοντας "τα νερά, τα νερά", επειδή άνοιξε το συντριβάνι. Εδώ έβρεχε, το συντριβάνι μας πείραξε, τέσπα .. Α, λίγο πριν από αυτό κι ενώ τη πηδούσα, μου λέει, 1 λεπτό ακόμα, οκ;

Μετά με φώναξε σε ένα άλλο στενό για να συνεχίσει, μου λέει όχι άλλο σεξ, 1 λεπτό, μονο πίπα ή πιάσε κώλο. Κι ενώ είχε αρχίσει πάλι πίπα, χτύπησε το κινητό της, μίλησα και πήγε να μιλήσει σε κάποιον εκεί κοντά και ξαναγύρισε. Εε, καλά ήταν λέω, ας σταματήσουμε κάπου την παρωδία. Από μένα ένα μεγάλο Χ, όχι για τα λεφτά, σιγά το ποσό, αλλά για την όλη φάση ξεπέτας.

Μπράβο ρε παίχτη έδωσες ρεσιτάλ.

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Πάντως με 20€ πας σε σπίτι και είσαι πιο ανθρώπινα
Κ σε σπιτι μπορει να ζησεις παραλογισμους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μια φορά στο τόσο ίσως αξίζει. Έτσι για την εμπειρία.
Αν βρεις καποιες που δε κανουν παραλογα

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546

Σε καταλαβαινω απολυτα,περασα τα ιδια και χειροτερα σε αλλη πιατσα απο τις 10 ως τις 2 το βραδυ περιπου.Οσα ειχε κανει αλλου τμηματικα τα εκανε ολα σε μενα μμαζεμενα.Απολυτη ξενερα τετοιες καταστασεις.Με τη διαφορα οτι εσυ εφυγες ηρεμα,εγω οχι,φασαριουλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπράβο ρε παίχτη έδωσες ρεσιτάλ.
Εχω παθει το ιδιο και χειροτερο που εσπασα ρεκορ υπομονης εως να κανω φασαρια,δεν πρεπει να καθομαστε!

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.968
Πόντοι
2.546
Αντε να σκασουν νεες να χουμε ποικιλια κ ισως καλυτερες επιδοσεις

Stories