dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
Η τάρα το μαύρο άλογο του πολέμου θα πιάσει 12 το βράδυ πόστο.
Λέω να περάσω για ιππασία.
Η τάρα το μαύρο άλογο του πολέμου θα πιάσει 12 το βράδυ πόστο.
Φιλαράκι μου καλημέρα σου! Πραγματικά, μη δώσει κάποιος πανω από 50Ε. Εγω , πέρσυ βέβαια, πήρα χοτέλ και την Τάρα και τη Νάνσυ. 50 έδωσα χωρίς να ρωτήσω κ δεν ειπαν κουβέντα. Δεν μέτρησα πόση ώρα κάτσαμε. Κάτσαμε μέχρι να χύσω. (σε ξεχωριστές μέρες τις πήρα εννοώ)Επιστροφή μετά απο καμιά ώρα όπου φόρτωσα και πάλι την Τάρα.
Με οδήγησε μέσα στο πάρκο όπου σπάσανε τρείς καπότες επι το πέος αλλά κατάφερα και έφερα με νίκη το απότελεσμα.
Ρώτησα για χοτέλι τι παίζει και μου απάντησε 70 το μισάωρο, 100 η ώρα.
Τους έκανες εξέταση τυπε?Οι κοπέλες είναι φουλ σε σμν απορώ πως δε το αναφέρει κανείς συναγωνιστής, είναι κίνδυνος θάνατος τα κορίτσια
αμα ειναι οντως αυτο, εχω απογοητευτει γιατι και εμενα μου ειπαν συναδελφοι απο εδω να δωκιμασω την ταρα αλλα αυτη που μοιαζει στην περιγραφη της ειναι αυτη η "Ντορα" με την οποια δεν εχω χυσει, βιαζεται και ειναι κ στον κοσμο της, μιλαει στο τηλ και γελαει στο ακυρο. οτι ναναι. μακαρι να μην ειναι αυτη οντωςΦίλε νομίζω ότι η Τάρα συστήνεται και σαν Ντόρα ίσως να ήταν αυτή που πήρες.
η βιβιαν κατι κανει αλλα μετριο, δεν με τρελενει. εχει ωραιο κωλαρακι ομως. Η ντορα βαριεται και δεν κανει καλη πιπαΞέρει κανείς αν η βίβιαν και η ντόρα κάνουν καλό τσιμπούκι
αμα ειναι οντως αυτο, εχω απογοητευτει γιατι και εμενα μου ειπαν συναδελφοι απο εδω να δωκιμασω την ταρα αλλα αυτη που μοιαζει στην περιγραφη της ειναι αυτη η "Ντορα" με την οποια δεν εχω χυσει, βιαζεται και ειναι κ στον κοσμο της, μιλαει στο τηλ και γελαει στο ακυρο. οτι ναναι. μακαρι να μην ειναι αυτη οντως
ουτε μια φορα δεν εχω πετυχει Ταρα να ολοκληρωσω την συλλογηΚατάλαβα ποιά λές και όχι δεν είναι η Τάρα.
Αυτή όντως είναι σε φάση αφασία, άσε που μου ζήτησε 20 για πίπα.
Σαφώς και την ακύρωσα.
Όσες φορες εχω παει ,ειναι φουλ προσεκτικές ,ουτε μουνι ουτε βυζι αφηνουν να πιασεις ,παρα μονο πιπα γαμησι με καπότα.Οι κοπέλες είναι φουλ σε σμν απορώ πως δε το αναφέρει κανείς συναγωνιστής, είναι κίνδυνος θάνατος τα κορίτσια
φιλος κολλησε κονδυλωματα σε στοματικο με προφυλαξηΤους έκανες εξέταση τυπε?
Κανένα νεότερο; Νέκρωσε το νήμα. Δωστε update συνάδελφοι. Λέω να πάω από Δευτέρα και γω ξανά