GroundZero
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2020
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Τα πάντα καβαλάνε, έχω σελωσει παλιά αβερτα, τώρα έγινα κυριλέ πάω με αμάξιΜε παπι πάω; Καβαλάνε;
Τα πάντα καβαλάνε, έχω σελωσει παλιά αβερτα, τώρα έγινα κυριλέ πάω με αμάξιΜε παπι πάω; Καβαλάνε;
Την Μπιάνκα την έχω πιπωσει αρκετές φορές, απίστευτα καλή... Αφού πάντα σκέφτομαι ρε φίλε τι θα έκανε αυτή χωρίς καποτα.. μαγικά..
Η Ντόρα ή Δώρα... μακριά.. καλύτερα να μου τον παίξει κουλή... Αδιάφορη πλήρως και βιάζεται.
Επίσης δυνατή και παλιά καραβανα σε σχέση με τις άλλες η Λίντα. Έχω καιρό να την πάρω αλλά κάνα 2 φορές που την είχα πάρει τίμια, βαθύ ερωτικό τσιμπούκι.
Η Άννα έχει χαθεί.. τουλάχιστον δεν την πετυχαίνω εγώ..
Άλλα ονόματα δεν θυμάμαι!
Παιδες περασα λογω δουλειας 2 φορες απ την αρχη της ζαμπελιου και στους κεντρικους δεν ειδα καμια ηταν μερα κ στις δυο περιπτωσεις πρωι και προς μεσημερι
Ναι ρε συ απλως τσεκαρα να ξερουμε μιας και βρεθηκα στην περιοχηΡε τύπε βράδυ βγαίνουν οι μαυρούλες.
Ναι ρε συ απλως τσεκαρα να ξερουμε μιας και βρεθηκα στην περιοχη
Η ταρα είναι ακόμα?
Πάει στο khristiana το καυλακι τύπε ?Επειδή δεν θέλω να ανοίξω άλλο θέμα σχετικά με τις afro-ladies, παραθέτω μια afro-lady που βρήκα στο Instagram.
Ελπίζω να μην χαλάω την θεματολογία εδώ.
Εξαιρετικό μωρό.
LA BARBIE NEGRA on Instagram: "#viralvideos #viral #venezuela #video"
33K likes, 649 comments - brendaperlaza2 on August 18, 2024: "#viralvideos #viral #venezuela #video".www.instagram.com
καλή καλή αλλά δεν την κόβω να πιατσάρει ζαμπελίουΕπειδή δεν θέλω να ανοίξω άλλο θέμα σχετικά με τις afro-ladies, παραθέτω μια afro-lady που βρήκα στο Instagram.
Ελπίζω να μην χαλάω την θεματολογία εδώ.
Εξαιρετικό μωρό.
LA BARBIE NEGRA on Instagram: "#viralvideos #viral #venezuela #video"
33K likes, 649 comments - brendaperlaza2 on August 18, 2024: "#viralvideos #viral #venezuela #video".www.instagram.com
Πέρασμα προχθές με στόχο να βρω την Ταρα επιτέλους και να λυθεί το μυστήριο και σε μένα. Την πήρα τηλέφωνο και περίμενα στο στενο. Μέχρι να φτάσει είχε έρθει Βίβιαν και άλλη μία και προσπάθησαν να με πείσουν όταν τους είπα όμως περιμένω την Ταρα φυγαν με κατεβασμένα μούτρα και οι δύο. και σε πέντε λεπτά έφτασε η Τάρα και μου έκανε την καλύτερη πίπα και το καλύτερο στήσιμο. Πολύ ευγενική και καυλιάρα θα έλεγα, ίσως και η πιο όμορφη για τα δικά μου γούστα από τις κοπέλες στο σημείο. @dinamitisc5 εύγε! Οι περιγραφές σου με έπεισαν!
Πολύ ευχαρίστωςΜπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η Ντόρα και ποια η Ταρα ? Γιατί τις μπερδεύω. Ποια αξίζει περισσότερο ?