Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 314K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.984
Πόντοι
746
Είχαμε κανα νέο απο τα κορίτσια.
Λέω να περάσω νύχτα που είναι.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.984
Πόντοι
746
Περατζάδα εχθές το βράδυ απο το σημείο,ώρα σχεδόν νωρίς για πιατσάριμα απο τα κορίτσια αλλά το μάτι πείρε 4 τεμάχια να βρίσκονται στις επάλξεις.
Με κόσμο στο σιδερένιο άλογο και επιπλέον δεν είχα χρόνο να τσεκάρω ποιές είτανε. Στα γρήγορα είδα αυτήν την τσιμπουκλού δεν θυμάμαι όνομα που έχει γραφτεί ποιό πίσω η μαεστρία της( τσιμπουχόλεια,κορμί λαμπάδα,φάτσα μαιμού)
Ίσως σήμερα να περάσω για Τάρα για το καλή χρονιά αν και ξέρω ότι με την αλλαγή του χρόνου βρισκότανε εκεί,διότι πέρασε φίλος και την πείρε.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.763
Πόντοι
446
Μετά από φόλα ΑΝΕΥ προηγούμενη από την Σαμπίνα στο Βέργας 7, είπα να ποντάρω ένα 10ευρο τελευταία ευκαιρία. Η Ταρα βρέθηκε στόχος της παραπονεμένης μου ψωλης, κ μου πήρε την ΚΑΛΎΤΕΡΗ πιπα εβερ. Έχει βελτιωθεί τρομερά! Δεν άφησε σταγόνα στ αρχίδια μου. Μπράβο στο κορίτσι, άξιο. Η πίπα της έχει γίνει πολύ πιο ελεγχόμενη γιατί ήταν ομολογουμένως αρκετά αγαρμπη, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Πλέον είναι για σεμινάριο.

kutolalakis

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Like
16
Πόντοι
0
Μετά από φόλα ΑΝΕΥ προηγούμενη από την Σαμπίνα στο Βέργας 7, είπα να ποντάρω ένα 10ευρο τελευταία ευκαιρία. Η Ταρα βρέθηκε στόχος της παραπονεμένης μου ψωλης, κ μου πήρε την ΚΑΛΎΤΕΡΗ πιπα εβερ. Έχει βελτιωθεί τρομερά! Δεν άφησε σταγόνα στ αρχίδια μου. Μπράβο στο κορίτσι, άξιο. Η πίπα της έχει γίνει πολύ πιο ελεγχόμενη γιατί ήταν ομολογουμένως αρκετά αγαρμπη, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Πλέον είναι για σεμινάριο.
Δώσε περιγραφή Τάρας καί πού ακριβώς αραζει .Θέλω να πάω συστημένος συναγωνιστή.Ευχαριστώ πολύ.Εαν κάποιος έχει και καμμιά καλή για γαμησακι ,ενημέρωσε συναγωνιστ3ς.Ευχαριστώ πολύ.

Kauliarhsg13

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Αυτή την Νάνσυ που κάθεται μόνη δίπλα στο Λίντο την έχει πάρει κανείς αξίζει

Kauliarhsg13

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Δίπλα στα λιντλ εννοούσα λάθος τυπογραφικό

• Like
Αντιδράσεις: kpapad

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.984
Πόντοι
746
Δώσε περιγραφή Τάρας καί πού ακριβώς αραζει .Θέλω να πάω συστημένος συναγωνιστή.Ευχαριστώ πολύ.Εαν κάποιος έχει και καμμιά καλή για γαμησακι ,ενημέρωσε συναγωνιστ3ς.Ευχαριστώ πολύ.

Μαύρο αστέρι. Μαύρη,

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.416
Πόντοι
2.546
@gremlin τσεκαρε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πες μας για Σαμπινα οταν μπορεσεις

Kauliarhsg13

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Πέρασα χθές από το πάρκο πήγα με Τάρα πολύ δυνατό και σε τσιμπούκι και σε γαμησι.. θα ήθελα αν ξέρει κανείς για την Νάνσυ να μου πει πως είναι αν αξίζει και αυτή σάν την Τάρα

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.763
Πόντοι
446
Εξαιρετικη στο τσιμπούκι κ η Νάνσυ. Στο γαμήσι δε νομίζω όμως
Πέρασα χθές από το πάρκο πήγα με Τάρα πολύ δυνατό και σε τσιμπούκι και σε γαμησι.. θα ήθελα αν ξέρει κανείς για την Νάνσυ να μου πει πως είναι αν αξίζει και αυτή σάν την Τάρα

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.493
Πόντοι
736
Σαν τη Τάρα δεν νομίζεις να είναι η Δεν νομίζεις να κάνει καλό γενικά
Η Νανσυ δεν είναι και πολύ δυνατή στο γαμησι,δε σ αφήνει ν τη πάρεις καλά όλο κουνιέται κ είναι αρκετά στενή ειδικά κ εάν είσαι λίγο μεγαλύτερος του κανονικού είναι δύσκολο,επίσης δε μπορείς ν της το βάλεις εύκολα κ εάν πας ν το τρίψεις με το χέρι κ ν το σαλιωσεις δε σ αφήνει.Δυο φορές τη πήρα κ με δυσκόλεψε πολύ,τη πρώτη δε κατάφερα σχεδόν τίποτα τη δεύτερη την έστησα στα 4 κ τη κοπάνησα δυνατά,δυσανασχέτησε φουλ

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.504
Πόντοι
3.246
Η Νανσυ δεν είναι και πολύ δυνατή στο γαμησι,δε σ αφήνει ν τη πάρεις καλά όλο κουνιέται κ είναι αρκετά στενή ειδικά κ εάν είσαι λίγο μεγαλύτερος του κανονικού είναι δύσκολο,επίσης δε μπορείς ν της το βάλεις εύκολα κ εάν πας ν το τρίψεις με το χέρι κ ν το σαλιωσεις δε σ αφήνει.Δυο φορές τη πήρα κ με δυσκόλεψε πολύ,τη πρώτη δε κατάφερα σχεδόν τίποτα τη δεύτερη την έστησα στα 4 κ τη κοπάνησα δυνατά,δυσανασχέτησε φουλ
επίσης η Νάνσυ είναι πολύ εκδικητική, έχω διαλέξει την Τάρα μπροστά της και την επόμενη μέρα που ξαναπήγα για να πάρω τη Νάνσυ μου κρατούσε
μούτρα και μου κανε χάλια πίπα!

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.493
Πόντοι
736
επίσης η Νάνσυ είναι πολύ εκδικητική, έχω διαλέξει την Τάρα μπροστά της και την επόμενη μέρα που ξαναπήγα για να πάρω τη Νάνσυ μου κρατούσε
Αχαχχαχα εεε τη βρωμιαρα,όχι δε το έχω πάθει ποτε εάν κ μ έχει τύχει ν έρθουν 2 κ ν διαλέξω τη μια ,πάντως πάντα η δεύτερη κάνει μούτρα κ κάτι βρίζει η ξέρω γώ τι στα ουγκαμπουνγκου

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.763
Πόντοι
446
χαχαχα και μενα φιλε με εβρισε επειδή πήρα την Ταρα μπροστά της!χαχαχαχαχ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.072
Πόντοι
2.356

alogafentis

Στείλε μας σε p.m σε ποιο σημείο τι μέρες, τι ώρες και σε ποιο χοτελ πάει αυτή Ταρα που λες αδερφέ. Σε ευχαριστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom