dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.984
- Πόντοι
- 746
Είχαμε κανα νέο απο τα κορίτσια.
Λέω να περάσω νύχτα που είναι.
Πηγες?Είχαμε κανα νέο απο τα κορίτσια.
Πηγες?
ΟκΌχι δεν κατάφερα να πάω τελικά.
Δώσε περιγραφή Τάρας καί πού ακριβώς αραζει .Θέλω να πάω συστημένος συναγωνιστή.Ευχαριστώ πολύ.Εαν κάποιος έχει και καμμιά καλή για γαμησακι ,ενημέρωσε συναγωνιστ3ς.Ευχαριστώ πολύ.Μετά από φόλα ΑΝΕΥ προηγούμενη από την Σαμπίνα στο Βέργας 7, είπα να ποντάρω ένα 10ευρο τελευταία ευκαιρία. Η Ταρα βρέθηκε στόχος της παραπονεμένης μου ψωλης, κ μου πήρε την ΚΑΛΎΤΕΡΗ πιπα εβερ. Έχει βελτιωθεί τρομερά! Δεν άφησε σταγόνα στ αρχίδια μου. Μπράβο στο κορίτσι, άξιο. Η πίπα της έχει γίνει πολύ πιο ελεγχόμενη γιατί ήταν ομολογουμένως αρκετά αγαρμπη, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Πλέον είναι για σεμινάριο.
Μιλάς για τραβέλι στη Συγγρού γιατί εδώ είναι νήμα για μαύρες στη ΠατησίωνΑυτή την Νάνσυ που κάθεται μόνη δίπλα στο Λίντο την έχει πάρει κανείς αξίζει
Δώσε περιγραφή Τάρας καί πού ακριβώς αραζει .Θέλω να πάω συστημένος συναγωνιστή.Ευχαριστώ πολύ.Εαν κάποιος έχει και καμμιά καλή για γαμησακι ,ενημέρωσε συναγωνιστ3ς.Ευχαριστώ πολύ.
Πες μας για Σαμπινα οταν μπορεσειςΜετά από φόλα ΑΝΕΥ προηγούμενη από την Σαμπίνα στο Βέργας 7, είπα να ποντάρω ένα 10ευρο τελευταία ευκαιρία. Η Ταρα βρέθηκε στόχος της παραπονεμένης μου ψωλης, κ μου πήρε την ΚΑΛΎΤΕΡΗ πιπα εβερ. Έχει βελτιωθεί τρομερά! Δεν άφησε σταγόνα στ αρχίδια μου. Μπράβο στο κορίτσι, άξιο. Η πίπα της έχει γίνει πολύ πιο ελεγχόμενη γιατί ήταν ομολογουμένως αρκετά αγαρμπη, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Πλέον είναι για σεμινάριο.
Πέρασα χθές από το πάρκο πήγα με Τάρα πολύ δυνατό και σε τσιμπούκι και σε γαμησι.. θα ήθελα αν ξέρει κανείς για την Νάνσυ να μου πει πως είναι αν αξίζει και αυτή σάν την Τάρα
Σαν τη Τάρα δεν νομίζεις να είναι η Δεν νομίζεις να κάνει καλό γενικάΕξαιρετικη στο τσιμπούκι κ η Νάνσυ. Στο γαμήσι δε νομίζω όμως
Η Νανσυ δεν είναι και πολύ δυνατή στο γαμησι,δε σ αφήνει ν τη πάρεις καλά όλο κουνιέται κ είναι αρκετά στενή ειδικά κ εάν είσαι λίγο μεγαλύτερος του κανονικού είναι δύσκολο,επίσης δε μπορείς ν της το βάλεις εύκολα κ εάν πας ν το τρίψεις με το χέρι κ ν το σαλιωσεις δε σ αφήνει.Δυο φορές τη πήρα κ με δυσκόλεψε πολύ,τη πρώτη δε κατάφερα σχεδόν τίποτα τη δεύτερη την έστησα στα 4 κ τη κοπάνησα δυνατά,δυσανασχέτησε φουλΣαν τη Τάρα δεν νομίζεις να είναι η Δεν νομίζεις να κάνει καλό γενικά
επίσης η Νάνσυ είναι πολύ εκδικητική, έχω διαλέξει την Τάρα μπροστά της και την επόμενη μέρα που ξαναπήγα για να πάρω τη Νάνσυ μου κρατούσεΗ Νανσυ δεν είναι και πολύ δυνατή στο γαμησι,δε σ αφήνει ν τη πάρεις καλά όλο κουνιέται κ είναι αρκετά στενή ειδικά κ εάν είσαι λίγο μεγαλύτερος του κανονικού είναι δύσκολο,επίσης δε μπορείς ν της το βάλεις εύκολα κ εάν πας ν το τρίψεις με το χέρι κ ν το σαλιωσεις δε σ αφήνει.Δυο φορές τη πήρα κ με δυσκόλεψε πολύ,τη πρώτη δε κατάφερα σχεδόν τίποτα τη δεύτερη την έστησα στα 4 κ τη κοπάνησα δυνατά,δυσανασχέτησε φουλ
Αχαχχαχα εεε τη βρωμιαρα,όχι δε το έχω πάθει ποτε εάν κ μ έχει τύχει ν έρθουν 2 κ ν διαλέξω τη μια ,πάντως πάντα η δεύτερη κάνει μούτρα κ κάτι βρίζει η ξέρω γώ τι στα ουγκαμπουνγκουεπίσης η Νάνσυ είναι πολύ εκδικητική, έχω διαλέξει την Τάρα μπροστά της και την επόμενη μέρα που ξαναπήγα για να πάρω τη Νάνσυ μου κρατούσε
μούτρα και μου κανε χάλια πίπα!
χαχαχα και μενα φιλε με εβρισε επειδή πήρα την Ταρα μπροστά της!χαχαχαχαχεπίσης η Νάνσυ είναι πολύ εκδικητική, έχω διαλέξει την Τάρα μπροστά της και την επόμενη μέρα που ξαναπήγα για να πάρω τη Νάνσυ μου κρατούσε
μούτρα και μου κανε χάλια πίπα!