Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 310K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.951
Πόντοι
746
Είχαμε κανα νέο απο τα κορίτσια.
Λέω να περάσω νύχτα που είναι.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.951
Πόντοι
746
Περατζάδα εχθές το βράδυ απο το σημείο,ώρα σχεδόν νωρίς για πιατσάριμα απο τα κορίτσια αλλά το μάτι πείρε 4 τεμάχια να βρίσκονται στις επάλξεις.
Με κόσμο στο σιδερένιο άλογο και επιπλέον δεν είχα χρόνο να τσεκάρω ποιές είτανε. Στα γρήγορα είδα αυτήν την τσιμπουκλού δεν θυμάμαι όνομα που έχει γραφτεί ποιό πίσω η μαεστρία της( τσιμπουχόλεια,κορμί λαμπάδα,φάτσα μαιμού)
Ίσως σήμερα να περάσω για Τάρα για το καλή χρονιά αν και ξέρω ότι με την αλλαγή του χρόνου βρισκότανε εκεί,διότι πέρασε φίλος και την πείρε.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.671
Πόντοι
446
Μετά από φόλα ΑΝΕΥ προηγούμενη από την Σαμπίνα στο Βέργας 7, είπα να ποντάρω ένα 10ευρο τελευταία ευκαιρία. Η Ταρα βρέθηκε στόχος της παραπονεμένης μου ψωλης, κ μου πήρε την ΚΑΛΎΤΕΡΗ πιπα εβερ. Έχει βελτιωθεί τρομερά! Δεν άφησε σταγόνα στ αρχίδια μου. Μπράβο στο κορίτσι, άξιο. Η πίπα της έχει γίνει πολύ πιο ελεγχόμενη γιατί ήταν ομολογουμένως αρκετά αγαρμπη, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Πλέον είναι για σεμινάριο.

kutolalakis

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Like
14
Πόντοι
0
Μετά από φόλα ΑΝΕΥ προηγούμενη από την Σαμπίνα στο Βέργας 7, είπα να ποντάρω ένα 10ευρο τελευταία ευκαιρία. Η Ταρα βρέθηκε στόχος της παραπονεμένης μου ψωλης, κ μου πήρε την ΚΑΛΎΤΕΡΗ πιπα εβερ. Έχει βελτιωθεί τρομερά! Δεν άφησε σταγόνα στ αρχίδια μου. Μπράβο στο κορίτσι, άξιο. Η πίπα της έχει γίνει πολύ πιο ελεγχόμενη γιατί ήταν ομολογουμένως αρκετά αγαρμπη, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Πλέον είναι για σεμινάριο.
Δώσε περιγραφή Τάρας καί πού ακριβώς αραζει .Θέλω να πάω συστημένος συναγωνιστή.Ευχαριστώ πολύ.Εαν κάποιος έχει και καμμιά καλή για γαμησακι ,ενημέρωσε συναγωνιστ3ς.Ευχαριστώ πολύ.

Kauliarhsg13

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή την Νάνσυ που κάθεται μόνη δίπλα στο Λίντο την έχει πάρει κανείς αξίζει

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.951
Πόντοι
746
Δώσε περιγραφή Τάρας καί πού ακριβώς αραζει .Θέλω να πάω συστημένος συναγωνιστή.Ευχαριστώ πολύ.Εαν κάποιος έχει και καμμιά καλή για γαμησακι ,ενημέρωσε συναγωνιστ3ς.Ευχαριστώ πολύ.

Μαύρο αστέρι. Μαύρη,

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.119
Πόντοι
2.546
@gremlin τσεκαρε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πες μας για Σαμπινα οταν μπορεσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom