Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 999
  • Εμφανίσεις 303K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BoyCot

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
241
Πόντοι
280
Καλησπερα ξερουμε τιποτα για μαυρουλες ;
σε μπουρδελα η με δικο τους χωρο η να παιζουν εξω;

donp4679

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
280
βρε παιδια η Ταρα ποια ειναι; δωστε μια περιγραφη

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
βρε παιδια η Ταρα ποια ειναι; δωστε μια περιγραφη

Μια μαύρη κοπέλα λίγο κοντή με κανονικό βυζί και λίγο πεταχτό κώλο,κατσαρό μαύρο μαλλί και βγαίνει το βράδυ για να φάει πούτσο για τα ευρώ. Ελπίζω να βοήθησα.

donp4679

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
280
Πηγα προχθες ακολουθοντας τις οδηγιες του dinamitisc, παω την βαζω στο μηχανακι και με παει σε ενα γηπεδο. Ντορα που ειπε πως την ελεγαν αλλα η περιγραφη ιδια, πεταχτος κωλος, κατσαρο μαλλι και λεπτουλα. Αφου της εδωσα τα χρηματα την καλει μια στο τηλεφωνο να αρχιζουν να μιλανε, εγω να περιμενω κ μου λεει μετα απο 2-3 λεπτα οταν εκλεισε το τηλεφωνο "money baby money" και της ειπα πως της τα εχω δωσει ηδη, δεν ειμαι βλακας. Η πιπα ηταν λες και το στομα της ηταν βεντουζα, βαρετη και μονοτονη σε σημειο που δεν με εκανε καν να τελειωσω. Ελπιζω να μην ειναι αυτη Ταρα που λενε οι υπολοιποι και να ειναι αλλη

• Like
Αντιδράσεις: 968

Antonis01

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Πηγα προχθες ακολουθοντας τις οδηγιες του dinamitisc, παω την βαζω στο μηχανακι και με παει σε ενα γηπεδο. Ντορα που ειπε πως την ελεγαν αλλα η περιγραφη ιδια, πεταχτος κωλος, κατσαρο μαλλι και λεπτουλα. Αφου της εδωσα τα χρηματα την καλει μια στο τηλεφωνο να αρχιζουν να μιλανε, εγω να περιμενω κ μου λεει μετα απο 2-3 λεπτα οταν εκλεισε το τηλεφωνο "money baby money" και της ειπα πως της τα εχω δωσει ηδη, δεν ειμαι βλακας. Η πιπα ηταν λες και το στομα της ηταν βεντουζα, βαρετη και μονοτονη σε σημειο που δεν με εκανε καν να τελειωσω. Ελπιζω να μην ειναι αυτη Ταρα που λενε οι υπολοιποι και να ειναι αλλη
Αν δεν έχεις όχημα που γίνεται η φάση ξέρεις κανείς ;

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Αν δεν έχεις όχημα που γίνεται η φάση ξέρεις κανείς ;

Απο αναφορές άλλων κυνηγών όταν είσαι ποδαράτος το παιχνίδι γίνεται ανάμεσα στα δύο πάρκα.
Το ποιό σύνηθες αυτό που είναι δίπλα στον κεντρικό δρόμο.
Προσωπικά εγώ όταν σπρόχνω με πάνε στο άλλο πάρκο πάνω(σεπόλια) που έχω ανεβάσει και την φωτό διότι πάντα είμαι με το αυτοκίνητο.

• Like
Αντιδράσεις: 968

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746

Λογικά καμία σχέση.
Η Τάρα αν βάλει το θερμόμετρο στο στόμα για να τσεκάρει θερμοκρασία δεν το αφήνει μέχρι να σπάσει.

donp4679

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
280
Λογικά καμία σχέση.
Η Τάρα αν βάλει το θερμόμετρο στο στόμα για να τσεκάρει θερμοκρασία δεν το αφήνει μέχρι να σπάσει.
ναι το φανταστικα.. ισως ξαναπερασω μπας και την βρω. σε ευχαριστω πολυ

ILPadrino

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2019
Like
68
Πόντοι
0
Τι ώρες συναντάμε την Ταρα; Έχει συγκεκριμένο σημείο ;

auto9591

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2022
Like
120
Πόντοι
1
Απο αναφορές άλλων κυνηγών όταν είσαι ποδαράτος το παιχνίδι γίνεται ανάμεσα στα δύο πάρκα.
Το ποιό σύνηθες αυτό που είναι δίπλα στον κεντρικό δρόμο.
Προσωπικά εγώ όταν σπρόχνω με πάνε στο άλλο πάρκο πάνω(σεπόλια) που έχω ανεβάσει και την φωτό διότι πάντα είμαι με το αυτοκίνητο.
Φίλε μάτι ειναι ευκολο να παρει κανείς;

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Φοβερη η tara την εγδεισα ολη μεγαλη καυλα ηθελε 100 για ξενοδοχειο ανεβηκε η ταριφα απο 12,30 εως 5,30 εκει ειναι εχω και τηλεφωνακι
Αν θέλει αυτή 100 για ξενοδοχείο οι αλλες σε στούντιο ή κ σε σπίτια πρέπει να ζητάνε 5000 ευρώ!!!

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Είναι κανας παίχτης στο σημείο με τα γαζελώνια.

Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
2
Like
321
Πόντοι
21
Φοβερη η tara την εγδεισα ολη μεγαλη καυλα ηθελε 100 για ξενοδοχειο ανεβηκε η ταριφα απο 12,30 εως 5,30 εκει ειναι εχω και τηλεφωνακι
Μπράβο μάγκα, πες λίγο λεπτομερείες , καθαρή , καλή πιπα κλπ ;;

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Καλό ξεβίδωμα πρό ολίγον λεπτών με την Τάρα την μάυρη τρύπα.
Κάτω απο τα αστέρια του μάυρου ουρανού έσπρωχνα στον λευκό τοίχο την μαύρη και σφιχτή κωλάρα της η οποία μου έλεγε.
Ποιό σιγκά μωρό μου είσαι τσιλός και δεν τάνω κάτσω καλά.
Μπούκιτσι για όσκαρ στήσιμο για νόμπελ.
Έκανα τάμα να την βρώ μετά απο 35 λεπτά στο σημείο.
Προσοχή έχουν σκάσει μπάτσοι και υπάρχει τρέξιμο.
Μέχρι 5.30.

Klin21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Like
83
Πόντοι
0
Καλό ξεβίδωμα πρό ολίγον λεπτών με την Τάρα την μάυρη τρύπα.
Κάτω απο τα αστέρια του μάυρου ουρανού έσπρωχνα στον λευκό τοίχο την μαύρη και σφιχτή κωλάρα της η οποία μου έλεγε.
Ποιό σιγκά μωρό μου είσαι τσιλός και δεν τάνω κάτσω καλά.
Μπούκιτσι για όσκαρ στήσιμο για νόμπελ.
Έκανα τάμα να την βρώ μετά απο 35 λεπτά στο σημείο.
Προσοχή έχουν σκάσει μπάτσοι και υπάρχει τρέξιμο.
Μέχρι 5.30.
Τιμές; Εκτός αυτοκινήτου απ'ότι κατάλαβα;

Chrispap25

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2021
Like
44
Πόντοι
0
εχουμε πληροφορίες για την tara?

Stories