dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
SureΚαλησπερα φιλε ,, αν μπορεις και θες μπορεις να στειλεις εδω :leuterisgiourkenopoulos@gmail.com
SureΚαλησπερα φιλε ,, αν μπορεις και θες μπορεις να στειλεις εδω :leuterisgiourkenopoulos@gmail.com
Ωραία χρονια μυσταρε μου ναι,εάν κ δε μ έχουν πάρει τε χρονια θυμάμαι σε πιτσιρικάς 15-17 ετών γυρίζαμε με τα φιλαράκια εκεί κ βάζαμε σε ένα μαύρο Audi που τσιμπαγε κρυφα φίλος από το πατέρα του την κόρνα της αστυνομίας στα ηχεία κ τρέχανε σε παλαβές μια φορά μας πέταξαν κάτι αλλά ευτυχώς δε μας πέτυχε κ το σταματήσαμε,επίσης θυμάμαι με 5-10€ καρφώνεις εκεί στη Βαρβάκειο υπαίθρια κάτι 2€ για ν πιάσεις βυζι χαχαχσχα ωραία χρονια πορνό ρομαντικάΆσε συναγωνιστή... Χαμός γίνονταν. Εμένα μου είχε ανέβει μία στη μηχανή, την ώρα που περίμενα στη γωνία Σωκράτους και Αριστογείτονος. Προδίδουμε την ηλικία μας όσοι έχουμε τέτοιες αναμνήσεις.
στείλε κι από δω αν θέλεις φίλε... tsimpoukonomavroules@gmail.comΕπειδή βλέπω ότι πολλοί μου ζητάτε το video παρόλο που δείχνει μια μαύρη στα μεσάνυχτα να μπουκώνει(δηλαδή δεν δείχνει τίποτα)
όποιος θέλει σε pm να μου στείλει E-mail και αν γίνεται να το δώσω. εξάλου 2 λεπτά είναι το κλαρίνοvideo και μετά απο άλλα 10 λεπτά ξεμπούκωσα.
φίλε αυτός εδώ είσαι;;Άσε συναγωνιστή... Χαμός γίνονταν. Εμένα μου είχε ανέβει μία στη μηχανή, την ώρα που περίμενα στη γωνία Σωκράτους και Αριστογείτονος. Προδίδουμε την ηλικία μας όσοι έχουμε τέτοιες αναμνήσεις.
στείλε κι από δω αν θέλεις φίλε... tsimpoukonomavroules@gmail.com
Μάγκες ξέρει κανείς για τις μαύρες στο πάρκο φιξ?
Η Ταρα και γενικά τα αραπακια της γύρω περιοχής , τσιμπουκι ακαποτο κάνουν , και αν ναι είναι σίγουρο ΣΜΝ ή όχι ;
Τ ώρα αξίζει να σκάσεις εκεί για φόρτωμα;
ζητάνε παραπάνωΠαιδιά αυτές οι μαυρουλες στη Ζαμπελίου σε αφήνουν να γλύψεις βυζί στο αμάξι ή δεν τα βγάζουν έξω;
Η Ταρα και γενικά τα αραπακια της γύρω περιοχής , τσιμπουκι ακαποτο κάνουν , και αν ναι είναι σίγουρο ΣΜΝ ή όχι ;
Πως διάολο τις ξεχώριζετε ρε παιδιά , πέρασα από το γνωστό δρομάκι χθες βράδυ μου σφυρίζει μια μαυρουλα που έβγαινε από το παρκο μου λέει πάμε ; Ε πάμε , δε γαμιεται . Μικρό βυζι σχετικά με σφιχτή κωλαρα το μωρό , μου πήρε πίπα κ καπάκι γύρισε για να τον φάει . Έριξα κ καναδυό μπάτσες , νταξ , χαβαλέ είχε . Έχυσα κ έφυγα . Προ ολίγου ξαναπέρασα να βρω καμμία με μεγάλα βυζια . Τλκ πάλι με μικρό ήταν αυτή που βρήκα , διαφορετική από την χτεσινή αλλά κ πάλι , μικρό κωλαρακι πιο νεανικό μου φάνηκε , πίπα κ σπρώξιμο ξανά κ ξεδωσα !
Καλά είναι για το ξεμπουκώμα
Γαματε γτ χανόμαστε