Νέα

απρόσμενη συνάντηση σε μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Attackαδόρος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Μάγκες αναρωτιόμουν εχετε συναντήσει ποτέ κάποιον σε καταδρομή σας που δεν έπρεπε να τον δείτε η' να σας δει εκεί;
πχ να σας δειαδερφός η' φίλος ης κοπέλας σας.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Μάγκες αναρωτιόμουν εχετε συναντήσει ποτέ κάποιον σε καταδρομή σας που δεν έπρεπε να τον δείτε η' να σας δει εκεί;
πχ να σας δειαδερφός η' φίλος ης κοπέλας σας.
αργυρη καμπουρη 101-102 και μονο 4 δευτερολεπτα, προσοχη μονο μην επωφεληθουν οι σοβιετικοι, 101-103, θελει προσοχη, ο Βαλτερς για τον Γιοβαισα, σουτ 3 ποντων, και η μπαλα εξω, ειναι το τελος, για να σου πω την αληθεια ειναι ο υποχθονιος φοβος μου καθε φορα που παω πορδελοτσαρκα
επειδη στην κενωνια ειμαι και καλα καλο παιδι, φοβαμαι μη σπασει ο διαουλας το ποδαρι του και συναντησω κανενα γνωστο απο αυτους που δεν πρεπει να δεις εκει
εχει γινει και μια μαλακια παλια με ενα συναδελφο της μανας μου 55αρη ανυπαντρο που τον ειδε ενας αλλος αντρας συναδελφος τυχαια να μπαινει σε ενα σπιτακι στη φυλης και τον εκανε βουκινο σε ολη την υπερεσια (καλος μαλακας) και το εχω παρει απο φοβο...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.509
Πόντοι
7.885
Αργύρη καμια σχέση με τον φίλλιπο  :uglystupid: :think:

kampoyris_h_633_451.jpg

Μεγάλη μορφή,έκανε κάτι έκπομπες που έθιγε τέτοια καλτ θέματα  :rockon: :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

kampoyris_h_633_451.jpg

Μεγάλη μορφή,έκανε κάτι έκπομπες που έθιγε τέτοια καλτ θέματα  :rockon: :rockon:
ο φιλιππας πρεπει να εχει το pattys house, το μπεργκεραδικο στα Village ρεντη γιατι ειναι εκει καθε ΣΚ και το παιζει αφεντικο
εχει γινει 250 κιλα αηδια αλλα παντα κυκλοφορει με καλα μουνετα  :o

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Λίγο πολύ ολοι έχουμε συναντήσει , εγω μεχρι στιγμής εχω συναντήσει εναν παλιό μου συμμαθητή και εναν οικογενειάρχη 50αρη γείτονα μου  :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
ο φιλιππας πρεπει να εχει το pattys house, το μπεργκεραδικο στα Village ρεντη γιατι ειναι εκει καθε ΣΚ και το παιζει αφεντικο

τυπε τα μουνετα σιγουρα τον θελουν γιατι εκτιμουν τον πνευματικο του κοσμο  :grin:

OP
OP
Attackαδόρος

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
αργυρη καμπουρη 101-102 και μονο 4 δευτερολεπτα, προσοχη μονο μην επωφεληθουν οι σοβιετικοι, 101-103, θελει προσοχη, ο Βαλτερς για τον Γιοβαισα, σουτ 3 ποντων, και η μπαλα εξω, ειναι το τελος, για να σου πω την αληθεια ειναι ο υποχθονιος φοβος μου καθε φορα που παω πορδελοτσαρκα
επειδη στην κενωνια ειμαι και καλα καλο παιδι, φοβαμαι μη σπασει ο διαουλας το ποδαρι του και συναντησω κανενα γνωστο απο αυτους που δεν πρεπει να δεις εκει
εχει γινει και μια μαλακια παλια με ενα συναδελφο της μανας μου 55αρη ανυπαντρο που τον ειδε ενας αλλος αντρας συναδελφος τυχαια να μπαινει σε ενα σπιτακι στη φυλης και τον εκανε βουκινο σε ολη την υπερεσια (καλος μαλακας) και το εχω παρει απο φοβο...
[/quote
:2funny: :2funny: :2funny: καλά που έβαλα τις βολές φίλε μου να λέμε.
Πάντως κι εγώ έχω το νου μου στις καταδρομές.

OP
OP
Attackαδόρος

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1

kampoyris_h_633_451.jpg

[/quote
χαχα!Καμία σχέση φίλε μου,αλλά ναι κάπου τον θυμάμαι τον τύπο.
πολύ αργά το βράδυ σε κάποιο κανάλι που μόνο καταλάθος από απελπισμένο ζάπινγκ πέφτεις.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
στην κοιλιά έχει όλο το θέμα....είναι αφεντικό στο πατυς...οντος

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
ενας θειος μου (ηταν 30ρης τοτε) πηγε μπουρδελοτσαρκα με φιλους και πετυχε τον πατερα του να κατεβαινει τα σκαλια του οικου, τσεκαροντας κιολας το φερμουαρ του. Ο διαλογος που ειχαν ηταν θεικος.

Βλεπει ο πατερας τον ανυπαντρο γιο του και φωναζει:
- Επ, μαλακισμενα, τι κανετε εδω;;;;
- Εσυ τι κανεις εδω; - του απαντα ο γιος.
- Να κατουρησω μπηκα ρε! - λεει ο πατερας και την κανει με ελαφρα.

Τωρα ειναι πορνοπαππους 76 χρονων και μενει επαρχια, αλλα οταν ερχεται Αθηνα ΠΑΝΤΑ λεει οτι "εχει κατι δουλειες" στο κεντρο και εμεις γελαμε, επειδη ξερουμε, τι δουλειες ειναι αυτες. Αμετανοητος πορνιαρης ο παππους, δεν κοβει το αθλημα οσο τον κρατανε τα ποδια του (και δεν κρατανε πολυ καλα ηδη).

OP
OP
Attackαδόρος

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
το τρίτο του πόδι να κρατάει  ;) ;) ;)

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
εγω εχω πετυχει 3-4 γνωστους μου πραγμα περιεργο γιατι δεν ειμαι και πολυ τακτικος πελατης.ο ενας μονο με πειραξε γιατι ειναι γνωστος ρουφιανος-μουνακι της περιοχης μου.απο την αλλη μιση 'ντροπη'δικη τους μιση δικη μου.ο ρουφιανος μαλιστα εκανε οτι δεν με ειδε αλλα μοιραια ανταμωσαμε.τετοιοι τυποι ικανοι ειναι να πουν οτι περναγαν εξω απο ενα μπουρδελο και σε ειδαν να μπαινεις.ειχα πετυχει και εναν αγνωστο μπατσο που μου αποκαλυψε την ιδιοτητα του και μου εκανε τον μαγκα.ακου να δεις...

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ δεν έχω πετύχει γνωστό, αλλά τις προαλες έγινα μάρτυρας μιας τέτοιας σκηνής με τον Τσάτσο και εναν πελάτη, αμφότεροι 55-60. Βρέθηκαν και οι δυο σε δυσκολη θεση. Ο Τσάτσος δικαιολογήθηκε οτι το κανει αυτό για να συμπληρώσει ενσημα για σύνταξη. Βρέθηκαν και οι δυο σε δυσκολη θέση, αλλά νομιζω οτι η θεση για τον Τσάτσο ηταν λίγο περισσότερο επιβαρυμένη.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
στα 15 χρονια χομπι,μονο εναν γνωστο/φιλο μου πετυχα (εργενης αυτος κ γω επισης)...αυτος εβγαινε απο δωματιο,εγω ετοιμαζομουνα να μπω κ πιασαμε την κουβεντα στο διαδρομο εξω απο τα δωματια..μας εκανε παρατηρηση η τσατσα,κανονισαμε για καφε με το φιλαρακι κ καθενας τραβηξε τον δρομο του. :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω σε γνωστο ξενοδοχειο της σαλονικα εκανα να μπω στο ανσανσερ με μια στριπερ και απο το ανσανσερ βγηκε η πρωην μου με τον καινουριο γκομενο...χαμογελασε ο ενας στον αλλο χαιρετιστικαμε και ο καθενας πηγε στον προορισμο του :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγώ όποτε πετυχαίνω γνωστό μου,τον δέρνω...και του λέω ότι αν πει κάτι σε γνωστούς...θα του σπάσω τα μούτρα... :sunglasses:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εγώ δεν έχω πετύχει γνωστό, αλλά τις προαλες έγινα μάρτυρας μιας τέτοιας σκηνής με τον Τσάτσο και εναν πελάτη, αμφότεροι 55-60. Βρέθηκαν και οι δυο σε δυσκολη θεση. Ο Τσάτσος δικαιολογήθηκε οτι το κανει αυτό για να συμπληρώσει ενσημα για σύνταξη. Βρέθηκαν και οι δυο σε δυσκολη θέση, αλλά νομιζω οτι η θεση για τον Τσάτσο ηταν λίγο περισσότερο επιβαρυμένη.
ο ενας πηγε να κολλησει ενσημα κι ο αλλος παρασημα τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom