Τη κυριακη βγηκα με ενα τυπο..ηρθε κ με πηρε απτη γειτονια μου κ αφου παρκαρε
καναμε βολτα περπατωντας αρκετη ωρα (ειμαι κ της αθλησης παιδι
) και μετα καταληξαμε στο αγαπημενο μου μπαρακι..
μιλουσαμε για ταξιδια που εχει κανει και γενικα πραγματα κ προσπαθουσα να καταλαβω απτο βλεμμα του αν με γουσταρει..
εχω διαπιστωσει οτι αν ο αλλος δε μαρεσει αρκετα αλλα με διεκδικησει εντονα τοτε θα πεσω..
αυτος δεν με διεκδικησε κ ουτε εγω τρελαθηκα μαζι του οποτε στο πρωτο ποτακι την καναμε..μου εκανε εντυπωση παντως π μ ειπε να βρεθουμε ξανα τη παρασκευη που δε θα δουλευω!
Την Δευτερα μετα τη δουλεια ειχα κεφια κ λεω σε ενα αλλο τυπο να βρεθουμε πρωτη φορα..ερχεται κ με παιρνει..και κατευθειαν μολις μπηκα στο αμαξι ενιωσα τελειως αλλη χημεια!!
Αφου περπατησαμε ξανα αρκετα τον πηγα κ αυτον στο ιδιο μπαρ στο ιδιο τραπεζι κ εκατσα στην ιδια θεση..μονο το κοκτειλ που πηρα αλλαξε! Τον παρατηρουσα..μαρεσε ο τροπος που γελουσε..αφου τα ποτα γιναν διπλα κ η ωρα περνουσε
του ειπα να παμε παλι για περπατημα..και καταληξαμε σε ενα ποταμι στη καρδια της πολης..ηταν τοσο ομορφα..εβλεπα οτι με πλησιαζε πιο πολυ αλλα δεν εκανε κινηση..απλα κοιταζομασταν στα ματια..αφου κατσαμε μια ωρα εκει μιλωντας ξεκινησαμε να παμε στο αμαξι ωσπου φτασαμε σπιτι μου..τον ευχαριστησα για την ομορφη βολτα του ειπα οτι νιωθω σα να το ξερω χρονια και εφυγα ..
Για να δουμε τι θα εχει η συνεχεια ;)