Θα σας πω μια ιστορια και οποιος θελει απαντα ...φιλαρακι γνωρίζει μια γκομενα καλη κοπελα κτλπ βγαίνουν 4 φορες εχει γαμήσι κιόλας περνανε όμορφα δείχνει οτι γουσταρει ...
περνανε η μερες η γκομενα αρχίζει και κανει νερα της λεει αυτος γουσταρεις να ξαναβρεθουμε ,ναι του λεει αυτη την παιρνει τηλ να βρεθουνε του λεει θα δουμε και τετοια ...της το λει και αλλη φορα βρίσκει πάλι δικαιολογία..την παιρνει μετα απο καποιες μερες τηλ δεν απαντα αφαντη η γκομενα χωρις εξήγηση..
Εχω παθει παρομιο..... χωρις το γαμησι. :'(
Επιασα την κουβεντα με μια γκομενα. Μου ειπε πως μολις ειχε χωρισει και μου κατηγορουσε τον πρωην της (επι 2 ωρες ακουγα μαλακιες.... μου έπρηξε τα αρχιδια) αλλα πηρα το τηεφωνό της. Βγηκαμε ραντεβου, και εκει την φλερταρα και ψιλομπαλαμουτιαστηκαμε (οχι κατι ιδιαιτερο) και ειπαμε να ξαναβγουμε.
6 φορες την πηρα τηλεφωνο και δεν το σηκωνε καν. Ειπα αντε και γαμησου και δεν την ξαναπηρα. Και μερικες μερες μετα την ειδα στην σταση να φιλιεται με εναν. Πηγα εκει και την χαιρετησα (σιγα μην δείλιαζα) και αυτη πρεπει να αλλαξε 4 χρωμματα χαχαχαχαχαχα. Τελικα ηταν ο πρωην της... τα ξαναβρηκαν.