Νέα

αποτυχημενα πρωτα ραντεβου με ελλεεινηδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vagosofarmakotsoutsounos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 427
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

archaman

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Θα σας πω μια ιστορια και οποιος θελει απαντα ...φιλαρακι   γνωρίζει μια γκομενα καλη κοπελα κτλπ βγαίνουν   4 φορες εχει γαμήσι κιόλας  περνανε όμορφα δείχνει  οτι γουσταρει ...
περνανε η μερες η γκομενα αρχίζει και κανει νερα της λεει αυτος γουσταρεις να ξαναβρεθουμε ,ναι του λεει αυτη την παιρνει τηλ να βρεθουνε του λεει θα δουμε και τετοια ...της το λει και αλλη φορα βρίσκει  πάλι δικαιολογία..την παιρνει μετα απο καποιες μερες τηλ δεν απαντα αφαντη η γκομενα χωρις εξήγηση..  

Εχω παθει παρομιο..... χωρις το γαμησι.   :'(

Επιασα την κουβεντα με μια γκομενα. Μου ειπε πως μολις ειχε χωρισει και μου κατηγορουσε τον πρωην της (επι 2 ωρες ακουγα μαλακιες.... μου έπρηξε τα αρχιδια) αλλα πηρα το τηεφωνό της. Βγηκαμε ραντεβου, και εκει την φλερταρα και ψιλομπαλαμουτιαστηκαμε (οχι κατι ιδιαιτερο) και ειπαμε να ξαναβγουμε.
6 φορες την πηρα τηλεφωνο και δεν το σηκωνε καν. Ειπα αντε και γαμησου και δεν την ξαναπηρα. Και μερικες μερες μετα την ειδα στην σταση να φιλιεται με εναν. Πηγα εκει και την χαιρετησα (σιγα μην δείλιαζα) και αυτη πρεπει να αλλαξε 4 χρωμματα χαχαχαχαχαχα. Τελικα ηταν ο πρωην της... τα ξαναβρηκαν.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Βγηκα Ερμου το απογευμα και ειδα πολλες Ελληνιδες να με κοιταζουν διερευνητικα. Ειναι η εποχη που ψαχνουν για γκομενο για να κανουν αγγαλιτσες το χειμωνα.

Ξύρισμα-κουστούμι λένε άγρια σε καμάκι σε μαγαζότοπους.

Αν βάλεις και ένα ακριβό ρολόϊ , σαρώνει ...........

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πουλί .... για να σε κάνω φανατικό του ΚΑΜΑΚΙΟΥ ....

να σκέφτεσαι ότι το κολλητάρι σου από το στρατό , που είχες δει την ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ,
μπορεί να την είχε βγάλει με ΚΑΜΑΚΙ !!!!!!!!
:erection: :erection: :erection: :erection: :erection: :erection:
τι μου θυμησες ρε τυπε...
ισως η καλυτερη γκομενα που εχω δει ποτε με τα ματια μου λαιβ
πιτσιρικα με προσωπαρα και σωμα γυμναστριας
αν την ειχε βγαλει με καμακι αυτη μαγκια του
εγω δεν κανω τετοιες μαλακιες ουτε για το τζακ ποτ του τζοκερ  :-

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
τι μου θυμησες ρε τυπε...
ισως η καλυτερη γκομενα που εχω δει ποτε με τα ματια μου λαιβ
πιτσιρικα με προσωπαρα και σωμα γυμναστριας
αν την ειχε βγαλει με καμακι αυτη μαγκια του
εγω δεν κανω τετοιες μαλακιες ουτε για το τζακ ποτ του τζοκερ  :-

Τέτοια κυβικά τύπε ;;;
DSC_0443.jpg

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
δεν ξερω αν ηταν ανωμαλη
αλλα ξερω οτι εμοιαζε φοβερα στην παρακατω φωτο

UglyGirl.jpg
μοιαζει με αυτη που προξενεψε ο αλεξ στον παπαζολη

απο τοτε που συναντηθηκαν χασαμε τον παπαζολη παρεπιπτοντως.....

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
μοιαζει με αυτη που προξενεψε ο αλεξ στον παπαζολη

απο τοτε που συναντηθηκαν χασαμε τον παπαζολη παρεπιπτοντως.....

Μοιάζει και με φωτογραφίες γυναίκας του φόρουμ
που είχαν κυκλοφορήσει κάποτε ... αν και εκείνη ήταν πιο ... παχια !!!!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
η φιλη της ελλεινιδας στην προταση γαμου φοραγε πανωφορι ποντσο κιτρινο καλτσον κ πρασινες γαλοτσες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
η φιλη της ελλεινιδας στην προταση γαμου φοραγε πανωφορι ποντσο κιτρινο καλτσον κ πρασινες γαλοτσες
τυπε το βιντεο τιτλοφορειται προταση γαμου μπροστα στη λιμνη των ιωαννινων, οχι μπροστα στο σικουανα

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τη κυριακη βγηκα με ενα τυπο..ηρθε κ με πηρε απτη γειτονια μου κ αφου παρκαρε καναμε βολτα περπατωντας αρκετη ωρα (ειμαι κ της αθλησης παιδι :P) και μετα καταληξαμε στο αγαπημενο μου μπαρακι..
μιλουσαμε για ταξιδια που εχει κανει και γενικα πραγματα κ προσπαθουσα να καταλαβω απτο βλεμμα του αν με γουσταρει..
εχω διαπιστωσει οτι αν ο αλλος δε μαρεσει αρκετα αλλα με διεκδικησει εντονα τοτε θα πεσω..
αυτος δεν με διεκδικησε κ ουτε εγω τρελαθηκα μαζι του οποτε στο πρωτο ποτακι την καναμε..μου εκανε εντυπωση παντως π μ ειπε να βρεθουμε ξανα τη παρασκευη που δε θα δουλευω!
Την Δευτερα μετα τη δουλεια ειχα κεφια κ λεω σε ενα αλλο τυπο να βρεθουμε πρωτη φορα..ερχεται κ με παιρνει..και κατευθειαν μολις μπηκα στο αμαξι ενιωσα τελειως αλλη χημεια!! Αφου περπατησαμε ξανα αρκετα τον πηγα κ αυτον στο ιδιο μπαρ στο ιδιο τραπεζι κ εκατσα στην ιδια θεση..μονο το κοκτειλ που πηρα αλλαξε! Τον παρατηρουσα..μαρεσε ο τροπος που γελουσε..αφου τα ποτα γιναν διπλα κ η ωρα περνουσε του ειπα να παμε παλι για περπατημα..και καταληξαμε σε ενα ποταμι στη καρδια της πολης..ηταν τοσο ομορφα..εβλεπα οτι με πλησιαζε πιο πολυ αλλα δεν εκανε κινηση..απλα κοιταζομασταν στα ματια..αφου κατσαμε μια ωρα εκει μιλωντας ξεκινησαμε να παμε στο αμαξι ωσπου φτασαμε σπιτι μου..τον ευχαριστησα για την ομορφη βολτα του ειπα οτι νιωθω σα να το ξερω χρονια και εφυγα ..

Για να δουμε τι θα εχει  η συνεχεια ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom