Νέα

Αποτρίχωση σε άντρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα conney
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.036
Πόντοι
1.706
ένα τριμάρισμα νομίζω πως είναι αρκετά ανεκτό και ίσως και απαραίτητο, ειδικά σε περιπτώσεις όπως εμένα ας πούμε που συγκεκριμένα στα πόδια αν αφήσω τις τρίχες μου θα φτάσω σε σημείο να τις πατάω :rockon:

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Η λυση για μενα ειναι κουρευτικη μηχανη και παιρνεις τις τριχες με αυτη.Ουτε ερεθισμους,ουτε φαγουρα,ουτε πονος απο κερι/ταινιες κτλ.

Titan

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ πάλι που είμαι τραχανοπλαγιάς δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα (δεν είμαι και σαν τον πάνω που φέρνει σε στάδιο μεταξύ ανθρώπου και λυκανθρώπου). Μόνο μουσάκι παίρνω που και που.
Σκέφτομαι κάποια στιγμή να απαλλαγώ από τις τρίχες στην πλάτη, αλλά μόνιμα -μη τρέχω κάθε λίγο και λιγάκι. Στήθος και κοιλιά τις γουστάρω. Υπάρχει τρόπος;

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
ένα τριμάρισμα νομίζω πως είναι αρκετά ανεκτό και ίσως και απαραίτητο, ειδικά σε περιπτώσεις όπως εμένα ας πούμε που συγκεκριμένα στα πόδια αν αφήσω τις τρίχες μου θα φτάσω σε σημείο να τις πατάω :rockon:
φίλε και σε μένα συμβαίνει ένα σπάνιο πράγμα,τουλάχιστον δεν το έχω δει σε πολλούς:ενώ στο σώμα είμαι σχεδόν άτριχος στα χέρια και στα πόδια είμαι φουλ τριχωτός,πως εξηγείται αυτό :think:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.036
Πόντοι
1.706
φίλε και σε μένα συμβαίνει ένα σπάνιο πράγμα,τουλάχιστον δεν το έχω δει σε πολλούς:ενώ στο σώμα είμαι σχεδόν άτριχος στα χέρια και στα πόδια είμαι φουλ τριχωτός,πως εξηγείται αυτό :think:
χέρια, πόδια και κώλο είμαι μόγλης αδερφέ
στήθος και κοιλιά λίγα πράγματα
έχω και ένα ανησυχητικό χνουδάκι στην πλάτη αλλά ευτυχώς δεν το βλέπω να εξελίσσεται

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
χέρια, πόδια και κώλο είμαι μόγλης αδερφέ
στήθος και κοιλιά λίγα πράγματα
έχω και ένα ανησυχητικό χνουδάκι στην πλάτη αλλά ευτυχώς δεν το βλέπω να εξελίσσεται

το ίδιο ακριβώς και 'γω!
τυχεροί που δεν έχουμε σε πλάτη,αλλά να σου πω την αλήθεια με ξενερώνει τόση τρίχα σε χέρια-πόδια

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.036
Πόντοι
1.706
το ίδιο ακριβώς και 'γω!
τυχεροί που δεν έχουμε σε πλάτη,αλλά να σου πω την αλήθεια με ξενερώνει τόση τρίχα σε χέρια-πόδια
για χέρια και πόδια, κουρευτική μηχανή 3η σκάλα και είσαι άρχοντας
για κώλο δεν έχω βρει τη λύση ακόμα, αλλά μάλλον με βλέπω να κατασταλάζω στις αποτριχωτικές ταινίες κι ας με πούνε και πούστη :birdman:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
για κώλο δεν έχω βρει τη λύση ακόμα, αλλά μάλλον με βλέπω να κατασταλάζω στις αποτριχωτικές ταινίες κι ας με πούνε και πούστη :birdman:
αυτό κάνω αλλά ρε γμτ μου φαίνεται ότι γίνονται χειρότερες με τη μηχανή,πιο σκληρές,έντονες
θα ψηνόμουνα για κανα λειζερ που ειναι μονιμο αλλά δε θέλω να γινω και τελείως άτριχος,είναι και πανάκριβο

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ισε ο ποδοσφεριστισ?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.036
Πόντοι
1.706
αυτό κάνω αλλά ρε γμτ μου φαίνεται ότι γίνονται χειρότερες με τη μηχανή,πιο σκληρές,έντονες
θα ψηνόμουνα για κανα λειζερ που ειναι μονιμο αλλά δε θέλω να γινω και τελείως άτριχος,είναι και πανάκριβο
εγώ έχω βολευτεί πάντως με την κουρευτική
ο κώλος παραμένει μεγάλο πρόβλημα αλλά κάτι θα κάνουμε και για εκεί

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Για απο τριχωση και λευκανση κωλοτρυπιδας σε δερματολογο

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Σήμερα πήγα στο δερματολόγο και μου έδωσε μια αλοιφή για τους ερεθισμούς που είχα απο την bodygroom και το κερί.Ρώτησα αν μπορούσα να ξανακάνω και μου πε όχι.Λογικά και με την κρέμα τα ίδια αποτελέσματα θα έχω.
Τα λειζερ κτλ στοιχίζουν ενα σωρό χρήματα.Τί άλλο μπορώ να κάνω?
Ο γνωστος Κωστάκης με φιλο τον Ηρακλή εισαι?
:think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom